Sveikutes
Labai svarbu tai, kad jus neabejingos mano situacijai
Galiu dar faktu pazerti, kad nuo 2005m (kai pati ikalbejau vyar pasiimti jo sunu pas mus, nes maciau, jam su mama blogai, jis verkiant maldavo leisti gyventi musu seimoje, vyras nenorejo...). Tai po keliu menesiu jis menesio begyje voge is musu taupomu pinigeliu kelionei (jis zinojo kur ir kam dedami eurai), nieko nevalge, sakydamas - man neskanu ir tt. Po pusmecio, man atsirado (nuo itampos) nervine liga (nerimo priepuoliai (su nemiga, alpimais ir pan.). Ejom su vaiku pas psihologus, nustate - bendravimo budas, kelti konfliktus, manipuliuoti artimais ! Stengesi tvarkytis, bet vyras per mazai tam skyre demesio, mazai buvo namie (daug dirbo ir draugu buri turi), as viena rupinausi posunio reikalais (apie 15 traumu per pora metu, visi lankymai pas gyd ir pan, mokyklos susirinkimai ir tt). Vaikas greit pajaute, kad ar geras man ar blogas, tevas vistiek lepina. Su laiku, vyras vis maziau manes girdejo, o kai su nestumu, perleidau rupinimasi jam, isvis suizulejo vaikas, manipuliavo tevu. Pvz. Praso manes valgyt jam idet, atsakau - pasiimk pats, pasisildyk (ramiu balsu, be ironijos), o jis man - ne, nesisildysiu, pasakysiu teciui, kad nedavei valgyt ir iseidavo i lauka alkanas. Vakare pacios isivaizduokit, kaip man faina, kai vyras net nenori girdet manes, sako - paliubomu kalta, nes tu suaugusi, o jis vaikas

Ir analogisku situaciju, beveik kasdien. Nuo Valentino dienos vis bandziau dasistuksent iki vyro (nes jis gerom dienom bunant, vengdavo sios temos), net el.laiskus rasiau... Isvados jei ir buvo daromos, tai tik trumpam
Zinokit, nenoriu per daug gvildenti sios temos, nes jau pavargau nuo to, gyvenu su Maziuku pas draugus, ilsinu duschia ir suprantu, ne taip ir pasiilgstu savo vyro. Nevertas jis manes. O kad grazinti vaika, kuris negerbia jo namu, motinai, jam ''is principo'' nesinori, tai lai turi

Beje, pas motina, kartu gyvena dar vyresnioji sesuo, kuri labiau mane palaiko, nei teva

Motina, kaip suprantu, nesidziaugia savo vaiku (tik zodziais), nes daznai ''buna uzsiemus'' ir negali jo priimti i svecius, kai tam uzeidavo noras aplankyt (ypatingai, kai nubaustas tevo, negalejo eiti i lauka ir pan.). Mum su Maziuku tikrai geriau be tokio Tevelio
Linkiu visom tureti MEILES IR PAGARBOS namuose