QUOTE(Mangirdiene @ 2010 07 26, 18:29)
Nebendraujam mes... bet gera buvo isgirsti is savo advokato (nes tik advokatai tada dalyvavo), kad skyrybu proceso metu, kai jis liudyjo is Tevo puses, jis patvirtino viska, ka as teismui sakiau

Nustebino, geraja prasme

Manau, jis turejo nemazi laiko susivuokt, ka turejo, su kuo liko dabar... ir pagaliau, kad TIESA yra viena!!! Dar pasake, kad Tevas kai ka prase, kad papasakotu (kas yra, liudytojo spaudimas). Tevelis gi, bando mane apkaltint, del skyrybu (kad isterike, nesivaldanti, skriaudziau jo vaika...), o cia ''bac'' tas, kuri atseit skriaudziau, palaiko ne Teva, o Mane

Patvirtino, kad mane tycia erzino, kai tevo nebudavo namuose... kad jei is manes gaudavo nuobaudu ir pan, tai visad zinojo uz ka!!!
Tikiuos, kad ta Siela, kuriai as norejau padet ir tiek jegu tam skyriau, vis del to mane isgirdo
Labas - labiau uz viska pasiilgau taves... Kazkodel net dabar sirdimi jauciu, kad buvai artimiausias zmogus man... (Gal del super panasios situacijos)
Maciau kazkas dar 2010 dalino man patarimus... Galiu pasakyti visiems - gyvenu gerai! Vis dar su savo vyru, vis dar su tais paciais posuniais.
Paskaiciau foruma ir dar karta isitikinau - pirmiausia visu posuniu - podukru ir pamociu/pateviu nesutarimu ir kivircu priezastis yra tikrasis tevelis/mama kuris susiranda nauja seima. Galiu pasakyti tik tiek, kad mano seima isgelbejo tai jog viena diena vyras suvoke kas ir kaip, nebepamenu kas ten nutiko(berots paskutinis lasas buvo kai posunis vyro ir jo sesers seimos akivaizdoje mane ***** isvadino). Svarbiausia pamenu tai - kai vyras atsiprase, pradejo gerbti ir ginti mane - posunis kardinaliai pasikeite. Taip galbut musu santykiai nera idealus (su posuniu) bet jie yra. Negaliu pasakyti kad myliu ji kazkaip nepaprastai, bet myliu kiek galiu... Buna visko ir pasibaram ir susitaikom, bet manrods baruosi dazniau su 3ju metu savo dukryte negu su juo...
Zinau tik viena - jeigu tai nebutu pasibaige butume kartu su Mangirdiene gerusios kava ir kalbejusios apie vienoda skausma, nes manau ilgai tikrai nebebuciau istverusi... (reikia prisiminti, kad nescia visgi buvau isejus is namu del savo ir pilvelio ramybes)...
Mangirdiene didziausios stiprybes tau ir issvajotos dukrytes... Jeigu dar pasakytum kaip tavo sunutis auga? Ar tevelis ji bent jau lanko?
Nebeskaitau sito forumo (galbut del to kad situacija pasikeite ir sirdyje jausmas kitoks). Atsiprasau, kad taip greitai pamirsau, jog kartais kazkam reikia patarimo ar kad apkabintu ir nuramintu

. Pasistengsiu pasitaisyti...