Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(Smagi @ 2008 01 09, 11:36)
Žodžiu šitos smulkmenos neimkit į galvą, kai paklaus kada ženysies, klauskit " o kada skirsitės?"  lotuliukas.gif

kaip paklausia, taip ir atsakom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 01 07, 15:04)
Mano draugė gyvena su vaikinu jau pora metų, apsigyveno gana greitai, po poros mėnesių draugystės. Ir jai dabar labai nesmagu, kad jos mylimasis jai nesiūlo tuoktis. Jaučia kompleksą ir dėl mergautinės pavardės ir šiaip dėl statuso. Vis pajuokauja, kad darys ultimatumą, bet ... O jis atsei neskuba. Matomai jam tai labai patogu.

jeigu jau merginai tokie kompleksai, tai išvis nereik kartu gyvent, ypač po poros mėn, kai dar žmogaus nepažįsti. Ot baisu, mergautinę pavardę turėt ir statusą "ne žmonos". Tegul visi tie giminės savo problemas sprendžia, o ne ktių neegzistuojančių problemų ieško ir nesutarimus kuria. Bet ne, jei patiems negerai, tai ne spręs, o bandys kitiems negerai padaryti.
Atsakyti
mane šitas klausimas irgi džiugina biggrin.gif su draugu kartu esame jau 10 metu, tai koks tik giminės baliukas būdavo tai iškarto šitas klausimas buvo keliamas doh.gif ir svarbiausia kad dažniausia jo giminė tokius klausimus kelia gun_bandana.gif tai mano atsakymas būdavo "ką dovanų vestuvėm atnešit, nes jeigu kokį šė...tai tikrai dėl to baliaus nekelsim" biggrin.gif arba atsakydavau kam ženytis jeigu reikės skirtis biggrin.gif tai dabar žiūriu vedybų klausimą visi pamiršo ir atsirado naujas klausimas - kada vaikų turėsit gun_bandana.gif ypač būsima uošvienė rūpinasi šiuo klausimu doh.gif tai tenka mandagiai atsakyki, kad seneliai yra labai seni ir nepades vaikų auginti tai nėra ir kur skubėti ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma-saule: 22 sausio 2008 - 14:37
cia siaip tokie klausimai. pokalbio palaikimui.. kai neturi ka pasakyti, o reikia parodyti susidomejima, tai ir klausia. arba, kaip variantas, ikasti nori....
Atsakyti
as tai pradzioj nervinausi, o dabar jau ipratau atsakyti, kad - sestadieni, tik nezinau kuri tongue.gif tai daugiau ir nesikabineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 03, 16:17)
apvadinau tevus egoistais ir pasakiau, kad niekada gyvenime netekesiu ir negimdysiu jokiu vaiku.. tai dabar tyylaaaaaaa.... ir man geraaaa.... pagaliau.

reiks šitą metodą išbandyt biggrin.gif
o šiaip tai užknisa dar ir kaip su tais klausimais. Nejau neaišku, kai jau bus tai pasakysiu, kam čia reikia taip. MB mama anskčiau varydavo "tik neprisidirbkit dar vaikų, tik nedabar" po kelių metų pradėjo varyti taip "jei jau ir prisidarysit vaikų tai nieko tokio, viskas bus gerai", o naujausia giesmelė "dar nesituokit, dar kelis metelius palaukit, neskubėkit" lotuliukas.gif čia matyt kuo senyn, tuo labiau mąstymas kinta. Mama mano tai nieko, ramiai, jai MB patinka, kartais pamėto man vienai esant replikų, mol ženykis, nes šitas geras biggrin.gif O tolimesni giminės tik ir varo susitikę... "tai kiek jūs laiko kartu, ohooo tiek daug, vaje tai kada vaikai, kada vestuvės... " doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
pas mae ta pati standartinė situacija. Draugaujam jau 4,5 metų ir tik spėk kur pasisukti visi klausinėja KADA vestuvės, ar vaiko dar neplanuojat lotuliukas.gif O mes visai ir neskubam su tom vestuvėm, visus pradėjau pratint prie minties, kad jų pompastiškų ir nebus, jei kadanors jos bus tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2008 01 22, 16:09)
as tai pradzioj nervinausi, o dabar jau ipratau atsakyti, kad - sestadieni, tik nezinau kuri tongue.gif tai daugiau ir nesikabineja smile.gif

Mano firminis tai "kita sestadieni", iskart klausimai baigiasi thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif oi , as visada atsakau, niekada schmoll.gif tai po to buna tokie veidai---- > blink.gif blink.gif blink.gif dazniausiai net nepaklausia kodel lotuliukas.gif O jei paklausia kodel , tai sakau kad nenoriu ir tiek nail.gif
Atsakyti
Nu man šį savaitgalį iš vis viršūnė buvo, po laidotuvių per gedulingus pietus, dėdės žmona, kuri visą gyvenimą gyvena su didžiuliais ragais, ir visa giminė tą žino, man numetė pokštą "Tu senmergė" blink.gif hah.gif prie giminių smile.gif ( man 24 metai biggrin.gif) taip norėjosi pasakyti ką nors riebaus bebe.gif, gaila dabar kad nepasakiau. žinoma pasilikau protingesnė, ale būčiau daug laimingesnė pasakius ką nors tokiooo žiaurauss bigsmile.gif MB tik susigūžė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2008 04 07, 14:08)
Nu man šį savaitgalį iš vis viršūnė buvo, po laidotuvių per gedulingus pietus, dėdės žmona, kuri visą gyvenimą gyvena su didžiuliais ragais, ir visa giminė tą žino, man numetė pokštą "Tu senmergė"  blink.gif  hah.gif prie giminių smile.gif  ( man 24 metai biggrin.gif) taip norėjosi pasakyti ką nors riebaus bebe.gif, gaila dabar kad nepasakiau. žinoma pasilikau protingesnė, ale būčiau daug laimingesnė pasakius ką nors tokiooo žiaurauss  bigsmile.gif  MB tik susigūžė  biggrin.gif

Va va, man labai panaši situacija per Velykas buvo. Kai mano tetos - niekad netekėjusios (per 50) ar išsiskyrusios vis klausinėjo, kaip aš čia dar neištekėjus. lotuliukas.gif
Ir kažkaip net keista, bet gausybė mano draugių ir draugų nuolat manęs klausia, kada tuoksimės. Svarbiausia, kai jų to paties paklausi (tik 2 mano draugų poros susituokę), tai tik nurausta rolleyes.gif
nematau, k očia daryt kažkokį šou iš tos santuokos, tiesiog dviejų žmonių santykių įprasminimas, o ne gyvenimo tikslas kažkoks...
Atsakyti
Buvo užknisę negyvai, vos porai mėnesių praėjus nuo draugystės pradžios. O ypač tėvas negali suprasti, kam čia reikia pasimatymuose laiką gaišti ir po kavines pinigus švaistyti. Patiko vienas kitam ir ženytis, prieš dievą, kad jokio ''bardako" nebūtų. Giminės irgi tik susitikę savo dainelę varydavo: jo tu jau ne pirmo šviežumo, jau ne 18 ir ne 20, reikia galvoti. Atsakydavau, kai pasipirš, tai ir tekėsiu. Tada jie vėl savo: žiūrėk, neleisk, kad už nosies tampytų, neima, tai ir mesk, nėra reikalo laiką gaišti.
Atsakyti