QUOTE(Laaila @ 2007 07 03, 22:10)
o kaip jus perkat pvz koki televizoriu? Jei reikia tau, tai tu ir moki? O jei neuztenka pinigu pasiskolini is vyro?
Televizorių jis "man" padovanojo, nors man mažiausiai jo reikia

Gudrus, kad pačiam niekas netrukdytų ramiai futbolą žiūrėt, tai rado būdą gražiai išspręsti problemą
Va nupirkau vyrui kojines su užrašu "macho" - eisiu atsiimsiu 8 Lt

(juokauju juokauju

)
O jei rimtai, pas mane irgi kaip pas Silvute darbas - mažesni pinigai, bet visiškai laisvas grafikas (įdomu ar turint normalų darbą išeitų dalyvauti forume?

), irgi pagrinde dėl vaikų, kad galėčiau ir iš darželio laiku paimt, ir pas gydytoją nuvežt. Tai vyrui tenka tikrai didesnė išlaidų dalis. Kai yra kažkoks bendras pirkinys, tariamės - kiek kas gali, tiek tas ir dedasi arba proporcingai uždirbamiems pinigams, arba vieną daiktą perka jis, kitą aš, kaip išeina. Neužtenka pinigų - tai neperkam. Griežtų taisyklių nėra.
Aš rašiau apie skolinimąsi savo asmeniniams pirkiniams. Bet ir čia daugiau būdavo "mano garbės reikalas" grąžinti skolą, negu kad jis reikalauja.
Bet kai temos autorė rašo, kad pragyvenimui reikia skolintis, tai nežinau, negerai taip amžinai gyventi skolon, reikėtų rimtai peržiūrėt savo išlaidas arba pamastyt kaip padidinti pajamas.
I',m good when I'm good, but when I'm bad, I'm better.
Mama valdoma balsu. Modelis: XX7177-2. Digital native. Papildoma funkcija: žmona ®Devil Inside. Yra galimybė aktyvuoti funkciją anyta². Pagaminta Lietuvoje, garantijos terminas 50 m.