Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 15:50)
Na reikia gi žinot... Gaila, žmona už mane daugiau uždirba ir pinigų neprašo. O tai iš kart pasakyčiau - marš į Gariūnus. Ir jokių allways'ų. Ir kotletus į darbą neškis. Ir vietoj Parlament'o - Sent Georg rūkyk. Ir nėr čia ko vynų pirktis, kai samagono praėjusių metų derliaus pilna...

nuuu, Medini, tai tu cia su tais Gariunai antitaupymo programa ijungsi, bo pedkelnes gariunuose is Kalipedos atvaziavus pirkt tai jau prabanga butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:54)
nuuu, Medini, tai tu cia su tais Gariunai antitaupymo programa ijungsi, bo pedkelnes gariunuose is Kalipedos atvaziavus pirkt tai jau prabanga butu  lotuliukas.gif

O jei kartą metuose visiems metams? Plius ekskursija Gariūnuose paversti pagrindine atsotogų pramoga? Tai va....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 15:57)
O jei kartą metuose visiems metams? Plius ekskursija Gariūnuose paversti pagrindine atsotogų pramoga? Tai va....

sandeli teks nuomotis- vel papildomos islaidos cool.gif
na bet ir nukrypom mes nuo temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:04)
tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?

IR dar keista, kad nesuprantama ką reiškia miegoti su kūdikiu kuris naktimis prašė valgyti, ir verkė, (maitinau net metus) ir kai yra sergantis o aš ir budėti viena prie jo turiu ir dar ryte keltis į darbą, vaiką aprengti suruošti į daržą ir dar puikiai atlikit savo darbą - juk dirbu, o grižus dar ir namus tvarkyti. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.

normalu, jeigu viskas yra aptarta ir priimtina abiems, bei pasidalinta po lygiai.... mokesciai, maistas, vaiko, prieziura, buitis.
Jeigu dalinate kam ir uz ka moketi, tai kodel nera dalinamasi likusiomis pareigomis?

Papriekaistauja kartais ir maniskis del finansu, bet as jam primenu susitarima... as kol kas nesiekiu karjeros ir atlyginimo, o dirbu darbe, kuriame jeigu reikia galiu su vaiku is ryto nuvaziuoti pas gydytoja ir i darba paveluoti...
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:15)
suma nebuvo ivardinta  cool.gif
tai susidare ispudis, kad kavinese tikrai daug isleidziat  rolleyes.gif
nes siaip nezinau, kur gyvenat, bet Vilniuje uz tiek niekur nepavalgysi kavinej pietu  rolleyes.gif

pavalgysi, tik reikia zinoti, kur valgyti.
Siandien skaniai pavalgiau uz 6 Lt - aisku aplinka nera grazi ir isciustyta, eile atstoveti reikia(norinciu valgyti daug buna), o pavalgius ir savo indus nusinesti, bet geriau nei maisto nesimasis i darba, kur salygu atskirai pavalgyti nera.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 16:00)
na bet ir nukrypom mes nuo temos  doh.gif

Na jei dar ne į temą, tai pastaruoju metu forume tikrai neliūdna:

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32)
tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri biggrin.gif

Tai pagal jūsų logiką išeina, jei biudžetas bendras, lova bendra tai ir meilužiai bendri? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 22:31)
Na jei dar ne į temą, tai pastaruoju metu forume tikrai neliūdna:
Tai pagal jūsų logiką išeina, jei biudžetas bendras, lova bendra tai ir meilužiai bendri?  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o ka jus galvojat,negi vyrui leisit tureti bet kokia meiluze,juk negarbinga bus seimai,reikia padorios,grazios ir tvarkingos(kas nesupratot,cia juokais,o kas dar iri iki siol nesupratot,niekuo negaliu padeti)
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 21:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o ka jus galvojat,negi vyrui leisit tureti bet kokia meiluze,juk negarbinga bus seimai,reikia padorios,grazios ir tvarkingos(kas nesupratot,cia juokais,o kas dar iri iki siol nesupratot,niekuo negaliu padeti)

Nu va - matot kaip iš kart galvojat - vyrui leisit turėt meilužę... O jums iš to bendro katilo kas? Vienam viršūnėlės, kitam šaknelės?? Neee, jei biudžetai bendri, meilužiai irgi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsiprašau, tikrai offtopicas.. čia tik džoukas.. laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 liepos 2007 - 21:25
o kaip jus perkat pvz koki televizoriu? Jei reikia tau, tai tu ir moki? O jei neuztenka pinigu pasiskolini is vyro? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 23:09)
Nu va - matot kaip iš kart galvojat - vyrui leisit turėt meilužę...  O jums iš to bendro katilo kas? Vienam viršūnėlės, kitam šaknelės?? Neee, jei biudžetai bendri, meilužiai irgi  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Atsiprašau, tikrai offtopicas.. čia tik džoukas..  laugh.gif  laugh.gif

Zmona irgi gali tureti meiluzi.Ai nusikalbu jau.Del tu lovos reikalu atskira tema.bet del finansu tai as jau pasakiau savo nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2007 07 03, 23:10)
o kaip jus perkat pvz koki televizoriu? Jei reikia tau, tai tu ir moki? O jei neuztenka pinigu pasiskolini is vyro?  lotuliukas.gif

Na kadangi mes pinigus abieju sutuoktiniu metam i bendra kruva(aisku kas be ko pasilikdami savo reikmems,cia jau pagal susitarima)tai perka,m telika bendrai,o jei pritrukstam savo reikmems imame is bendru,bet vel tas pinigus emimas tik sau turi tureti proto ribas.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 03, 22:10)
o kaip jus perkat pvz koki televizoriu? Jei reikia tau, tai tu ir moki? O jei neuztenka pinigu pasiskolini is vyro?  lotuliukas.gif

Televizorių jis "man" padovanojo, nors man mažiausiai jo reikia cool.gif cool.gif Gudrus, kad pačiam niekas netrukdytų ramiai futbolą žiūrėt, tai rado būdą gražiai išspręsti problemą biggrin.gif cool.gif
Va nupirkau vyrui kojines su užrašu "macho" - eisiu atsiimsiu 8 Lt laugh.gif laugh.gif laugh.gif (juokauju juokauju laugh.gif )

O jei rimtai, pas mane irgi kaip pas Silvute darbas - mažesni pinigai, bet visiškai laisvas grafikas (įdomu ar turint normalų darbą išeitų dalyvauti forume? g.gif ), irgi pagrinde dėl vaikų, kad galėčiau ir iš darželio laiku paimt, ir pas gydytoją nuvežt. Tai vyrui tenka tikrai didesnė išlaidų dalis. Kai yra kažkoks bendras pirkinys, tariamės - kiek kas gali, tiek tas ir dedasi arba proporcingai uždirbamiems pinigams, arba vieną daiktą perka jis, kitą aš, kaip išeina. Neužtenka pinigų - tai neperkam. Griežtų taisyklių nėra.
Aš rašiau apie skolinimąsi savo asmeniniams pirkiniams. Bet ir čia daugiau būdavo "mano garbės reikalas" grąžinti skolą, negu kad jis reikalauja.

Bet kai temos autorė rašo, kad pragyvenimui reikia skolintis, tai nežinau, negerai taip amžinai gyventi skolon, reikėtų rimtai peržiūrėt savo išlaidas arba pamastyt kaip padidinti pajamas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 23:50)
Televizorių jis "man" padovanojo, nors man mažiausiai jo reikia  cool.gif  cool.gif Gudrus, kad pačiam niekas netrukdytų ramiai futbolą žiūrėt, tai rado būdą gražiai išspręsti problemą  biggrin.gif  cool.gif
Va nupirkau vyrui kojines su užrašu "macho" - eisiu atsiimsiu 8 Lt laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  (juokauju juokauju laugh.gif )

O jei rimtai, pas mane irgi kaip pas Silvute darbas - mažesni pinigai, bet visiškai laisvas grafikas (įdomu ar turint normalų darbą išeitų dalyvauti forume?  g.gif ), irgi pagrinde dėl vaikų, kad galėčiau ir iš darželio laiku paimt, ir pas gydytoją nuvežt. Tai vyrui tenka tikrai didesnė išlaidų dalis. Kai yra kažkoks bendras pirkinys, tariamės - kiek kas gali, tiek tas ir dedasi arba proporcingai uždirbamiems pinigams, arba vieną daiktą perka jis, kitą aš, kaip išeina. Neužtenka pinigų - tai neperkam. Griežtų taisyklių nėra.
Aš rašiau apie skolinimąsi savo asmeniniams pirkiniams. Bet ir čia daugiau būdavo "mano garbės reikalas" grąžinti skolą, negu kad jis reikalauja.

Bet kai temos autorė rašo, kad pragyvenimui reikia skolintis, tai nežinau, negerai taip amžinai gyventi skolon, reikėtų rimtai peržiūrėt savo išlaidas arba pamastyt kaip padidinti pajamas.

net ir turint normalu darba galima viska suspeti ir vaikus apziureti ir vakariene paruosti ir SM pasedeti biggrin.gif ir dar vakare su draugemis kavos isgerti biggrin.gif
Atsakyti