Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 22:58)
net ir turint normalu darba galima viska suspeti ir vaikus apziureti ir vakariene paruosti ir SM pasedeti biggrin.gif ir dar vakare su draugemis kavos isgerti biggrin.gif

Bandziau - buvo siulomas darbo grafikas nuo 9 iki 18 val + vienas sestadienis i menesi ( ir didesnis atlyginimas). Jokie velavimai netoleruojami.
Prasau siulyk, kaip vaika nuvezti i alergologini centra, kuris dirba nuo 8 val is grigiskiu i antakalni, po konsultacijos ( kuri su tyrimais kartais trunka ir valanda) nuvezti vaika i darzeli vel i grigiskes ir paciai neveluojant nuvaziuoti i darba zirmunuose.
Vakare to daryti neiseina, nes gydytojai priima max iki 16 val
p.s dk 214 nesutinka leisti naudotis ( o ir naudotis juo galima tik turint du vaikus).

tai ir tenka derinti, kas svarbiau - laisvesne aplinka ar didesnis atlyginimas.
Atsakyti
Kiekvienos šeimos susitarimas yra gerbtinas. Pvz. mūsų šeimoje niekada nebuvo mano ar MB pinigų. Metam visus pinigus bendron krūvon, tada sumokame visus mokesčius, paskolą, užsipilame kurą į automobilį, perkam pampersus, vitaminus, taip pat nuperkame buities prekių, į kamerą maisto, į spinteles visokių kruopų, vakuotų produktų ir pan., žodžiu, perkame prekes reikalingas visiems. Tada žiūrime kas lieka. Tų pinigų turi užtekti kasdieniniam maistui ir nenumatytiems atvejams tam tikra suma, o vėliau jau drabužiai, vaikui žaislai, pramogos ir pan. Ir visi pinigai bendri. Prie viso šito yra svarbi taisyklė: jeigu reikia pinigų savoms reikmėms, reikia pranešti sutuoktiniui, kad nebūtų nesusipratimų. Pvz.: vyras žino, kas reikia pakeisti mašinos tepalus ir nori naujos meškerės, o aš juos užsimaniau išleisti kažkokiam paveikslui, soliariumo abonentui ar dar kam nors rolleyes.gif Tokiu atveju abu sprendžiame, kur tuos pinigus vis tik būtų teisingiausiai padėti. Ir jeigu abiejų poreikių iš karto patenkinti nepavyksta, sutariame, kad šį mėnesį vienas sau kažką perka, kitą - kitas.
Atsakyti
Skaitydama Kretos istoriją jaučiuosi lyg kažkas būtų užrašęs manąją... Na gal skiriasi smulkmenos, tačiau visa esmė ta pati... verysad.gif Šiandien aš jau nebegaliu kentėti, nebegaliu viena visko namuose daryti, leisti savo pinigus tik jam ir nieko nebeduoti sau... Pavargau, kad jis ponas, o aš tarnaitė... Absurdas, bet vyras namuose net vyriškų darbų nebedaro, mašinos netvarko, jau nekalbant apie pagalbą buityje... doh.gif Rezultatas toks, kad jau ieškausi kur išeiti, rašau pareiškimą teismui dėl skyrybų... verysad.gif Jis žino apie tai, bet jam neiįdomu... Jis šaiposi iš manęs ir galvoja, kad niekur aš be jo nedingsiu, kad neišdrįsiu jįį palikti... Juk tiesa, kad ne kartą kroviausi daiktus, grasinau skirtis, bet niekada to nepadariau iki galo, priešingai, jis netgi taip mokėįdavo mane paveikti, kad aš jo atsiprašydavau, kad esu bloga žmona ir be reikalo pykstu ant jo... MAn gėda kad aš tokia silpna, skaudu, kad į mano besąlkygišką atsidavimą ir rūpinimąsi atsakyta panieka, patyčiomis ir nevertinimu... Bet ką padarysi, suprantu, kad taip nebegali tęstis ... Turiu pradėti naują gyvenimą ir tam rengiuosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 07 04, 08:18)
Skaitydama Kretos istoriją jaučiuosi lyg kažkas būtų užrašęs manąją... Na gal skiriasi smulkmenos, tačiau visa esmė ta pati...  verysad.gif  Šiandien aš jau nebegaliu kentėti, nebegaliu viena visko namuose daryti, leisti savo pinigus tik jam ir nieko nebeduoti sau... Pavargau, kad jis ponas, o aš tarnaitė... Absurdas, bet vyras namuose net vyriškų darbų nebedaro, mašinos netvarko, jau nekalbant apie pagalbą buityje... doh.gif  Rezultatas toks, kad jau ieškausi kur išeiti, rašau pareiškimą teismui dėl skyrybų... verysad.gif  Jis žino apie tai, bet jam neiįdomu... Jis šaiposi iš manęs ir galvoja, kad niekur aš be jo nedingsiu, kad neišdrįsiu jįį palikti... Juk tiesa, kad ne kartą kroviausi daiktus, grasinau skirtis, bet niekada to nepadariau iki galo, priešingai, jis netgi taip mokėįdavo mane paveikti, kad aš jo atsiprašydavau, kad esu bloga žmona ir be reikalo pykstu ant jo... MAn gėda kad aš tokia silpna, skaudu, kad į mano besąlkygišką atsidavimą ir rūpinimąsi atsakyta panieka, patyčiomis ir nevertinimu... Bet ką padarysi, suprantu, kad taip nebegali tęstis ... Turiu pradėti naują gyvenimą ir tam rengiuosi...  verysad.gif

tu nesupyk tik, bet vis tik kalta esi pati. gal tau ir geda, kad tu silpna, bet juk ir priezastis viso tavo tokio gyvenimo - tavo silpnumas. niekas nepasikeis jei nepabandysi keistis pati. galiu tik pasakyt kad uzjauciu. o padet negales niekas. tik tu pati sau.
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 21:58)
net ir turint normalu darba galima viska suspeti ir vaikus apziureti ir vakariene paruosti ir SM pasedeti biggrin.gif ir dar vakare su draugemis kavos isgerti biggrin.gif

is esmes taip. as irgi turiu normalu darba, speju ir vaika is darzo paimti ir valgyt padaryti ir SM ar su draugem pasedeti biggrin.gif o ir vaika viena auginu tongue.gif
bet kaip ir jau rase silvute, jei pvz reikia vezti i antakalni i alergologini is grigiskiu (tarp kitko, pries menesi pati veziau tokiu paciu marsrutu biggrin.gif ) tada jau reikia is darbo atsiprasyneti. as tada atsiprasiau iki pietu, is ryto nuveziau, tada atgal namo ir po to i darba i fabijoniskiu gala. atvaziavau apie 12 val. kadangi pati manau kad pas mane darbas normalus, tai kartais galima atsiprasyt, nuo to nenukencia nei atlyginimas, nei darbo laikas, nei savaitgaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 07 04, 09:18)
Skaitydama Kretos istoriją jaučiuosi lyg kažkas būtų užrašęs manąją... Na gal skiriasi smulkmenos, tačiau visa esmė ta pati...  verysad.gif  Šiandien aš jau nebegaliu kentėti, nebegaliu viena visko namuose daryti, leisti savo pinigus tik jam ir nieko nebeduoti sau... Pavargau, kad jis ponas, o aš tarnaitė... Absurdas, bet vyras namuose net vyriškų darbų nebedaro, mašinos netvarko, jau nekalbant apie pagalbą buityje... doh.gif  Rezultatas toks, kad jau ieškausi kur išeiti, rašau pareiškimą teismui dėl skyrybų... verysad.gif  Jis žino apie tai, bet jam neiįdomu... Jis šaiposi iš manęs ir galvoja, kad niekur aš be jo nedingsiu, kad neišdrįsiu jįį palikti... Juk tiesa, kad ne kartą kroviausi daiktus, grasinau skirtis, bet niekada to nepadariau iki galo, priešingai, jis netgi taip mokėįdavo mane paveikti, kad aš jo atsiprašydavau, kad esu bloga žmona ir be reikalo pykstu ant jo... MAn gėda kad aš tokia silpna, skaudu, kad į mano besąlkygišką atsidavimą ir rūpinimąsi atsakyta panieka, patyčiomis ir nevertinimu... Bet ką padarysi, suprantu, kad taip nebegali tęstis ... Turiu pradėti naują gyvenimą ir tam rengiuosi...  verysad.gif

Sia pasakojimas tiktu temai "Mano vyras alfonsas". 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš nieko šitam gyvenime g.gif Man atrodė, kad temos esmė yra ta, kad vyras neduoda pinigų ir nesugeba jų uždirbti tiek, kad šeimai užtektų ir skolintis nereiktų. Rezultate turim daug puslapių ubagiškų pasvarstymų, kaip sutaupyti pietų valgant kotletukus iš namų arba ar privalo vyras išlaikyti šeimą. doh.gif Nagi privalo, jau vien todėl, kad jis VYRAS, turi vyriškos savigarbos, nori, kad jo šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir jis pats
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 12:45)
Nesuprantu aš nieko šitam gyvenime g.gif Man atrodė, kad temos esmė yra ta, kad vyras neduoda pinigų ir nesugeba jų uždirbti tiek, kad šeimai užtektų ir skolintis nereiktų. Rezultate turim daug puslapių ubagiškų pasvarstymų, kaip sutaupyti pietų valgant kotletukus iš namų arba ar privalo vyras išlaikyti šeimą. doh.gif Nagi privalo, jau vien todėl, kad jis VYRAS, turi vyriškos savigarbos, nori, kad jo šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir jis pats

O tai jei jis netyčia darbo netenka, tai mikliai von per duris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 12:45)

galima perfrazuosiu:
privalo, jau vien todėl, kad ji MOTERIS, turi moteriskos savigarbos, nori, kad jos šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir ji pati

Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 11:47)
O tai jei jis netyčia darbo netenka, tai mikliai von per duris?  bigsmile.gif

Darbą susirasti šiais laikais turint noro ir sugebėjimų galima greitai. Be to tokiems atvejams reikia turėti bent kažkiek santaupų, o ne gyventi šia diena.

Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 11:49)
galima perfrazuosiu:
privalo, jau vien todėl, kad ji MOTERIS, turi moteriskos savigarbos, nori, kad jos šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir ji pati

Man sitie atleiskit ne tos pakraipos svaiciojimai visai neidomus, man asmeniskai daug labiau patinka tradiciniai vyro ir moters vaidmenys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 12:50)
Darbą susirasti šiais laikais turint noro ir sugebėjimų galima greitai. Be to tokiems atvejams reikia turėti bent kažkiek santaupų, o ne gyventi šia diena.

Nu gerai. O tai moteris ką? Ką ji gero turi daryti, kad vyras irgi savo šeima būtų patenkintas?Nu juk aria kaip arklys, tai savaime aišku, kad nori už tai kažkokios padėkos? pagarbos? atleidimo nuo vaikų/gyvūnų priežiūros, buitinių, lovos pareigų? O gal jis tik tuo ir turi mėgautis, kad nuteškia algą ant stalo, kasdien gauna 5 lt ant mikriuko, nes kotletai maišelyje nuo cukraus, o šiaip jau daugiau jokių rūpesčių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas.: 04 liepos 2007 - 12:05
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 12:04)
Nu gerai. O tai moteris ką? Ką ji gero turi daryti, kad vyras irgi savo šeima būtų patenkintas?Nu juk aria kaip arklys, tai savaime aišku, kad nori už tai kažkokios padėkos? pagarbos? atleidimo nuo vaikų/gyvūnų priežiūros, buitinių, lovos pareigų? O gal jis tik tuo ir turi mėgautis, kad nuteškia algą ant stalo, kasdien gauna 5 lt ant mikriuko, nes kotletai maišelyje nuo cukraus, o šiaip jau daugiau jokių rūpesčių?  g.gif

1. Vyras nearia kaip arklys, jis dirba mėgstamą darbą ir gerai ųždirba.
2. Vaiko ar gyvūno priežiūra yra jam savotiškas malonumas ir laisvalaikio, atsipalaidavimo dalis
3. Lova yra ne pareiga, o malonumas
4. Pinigų mikriukams nereikia, jais nevažinėja
5. Kotletukų iš namų nesineša, valgo kavinėse

Man nereikia visų vyro pinigų, o tik tiek kiek reikia biggrin.gif Moteris turi dirbti mėgstamą darbą (normos ribose aišku), gražiai atrodyti, rūpintis šeima ir vyru.
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 13:24)
1. Vyras nearia kaip arklys, jis dirba mėgstamą darbą ir gerai ųždirba.
2. Vaiko ar gyvūno priežiūra yra jam savotiškas malonumas ir laisvalaikio, atsipalaidavimo dalis
3. Lova yra ne pareiga, o malonumas
4. Pinigų mikriukams nereikia, jais nevažinėja
5. Kotletukų iš namų nesineša, valgo kavinėse

Man nereikia visų vyro pinigų, o tik tiek kiek reikia biggrin.gif Moteris turi dirbti mėgstamą darbą (normos ribose aišku), gražiai atrodyti, rūpintis šeima ir vyru.

Nu tikrai idealus pasaulis su parastučiu požiūriu wub.gif

O jei liga neprašyta? Moteris tampa nebegraži, o vyras nedarbingas? Ajetus... Man net žodžių pritrūko blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti