QUOTE(Antilope @ 2007 07 04, 08:18)
Skaitydama Kretos istoriją jaučiuosi lyg kažkas būtų užrašęs manąją... Na gal skiriasi smulkmenos, tačiau visa esmė ta pati...

Šiandien aš jau nebegaliu kentėti, nebegaliu viena visko namuose daryti, leisti savo pinigus tik jam ir nieko nebeduoti sau... Pavargau, kad jis ponas, o aš tarnaitė... Absurdas, bet vyras namuose net vyriškų darbų nebedaro, mašinos netvarko, jau nekalbant apie pagalbą buityje...

Rezultatas toks, kad jau ieškausi kur išeiti, rašau pareiškimą teismui dėl skyrybų...

Jis žino apie tai, bet jam neiįdomu... Jis šaiposi iš manęs ir galvoja, kad niekur aš be jo nedingsiu, kad neišdrįsiu jįį palikti... Juk tiesa, kad ne kartą kroviausi daiktus, grasinau skirtis, bet niekada to nepadariau iki galo, priešingai, jis netgi taip mokėįdavo mane paveikti, kad aš jo atsiprašydavau, kad esu bloga žmona ir be reikalo pykstu ant jo... MAn gėda kad aš tokia silpna, skaudu, kad į mano besąlkygišką atsidavimą ir rūpinimąsi atsakyta panieka, patyčiomis ir nevertinimu... Bet ką padarysi, suprantu, kad taip nebegali tęstis ... Turiu pradėti naują gyvenimą ir tam rengiuosi...
tu nesupyk tik, bet vis tik kalta esi pati. gal tau ir geda, kad tu silpna, bet juk ir priezastis viso tavo tokio gyvenimo - tavo silpnumas. niekas nepasikeis jei nepabandysi keistis pati. galiu tik pasakyt kad uzjauciu. o padet negales niekas. tik tu pati sau.
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 21:58)
net ir turint normalu darba galima viska suspeti ir vaikus apziureti ir vakariene paruosti ir SM pasedeti

ir dar vakare su draugemis kavos isgerti
is esmes taip. as irgi turiu normalu darba, speju ir vaika is darzo paimti ir valgyt padaryti ir SM ar su draugem pasedeti

o ir vaika viena auginu
bet kaip ir jau rase silvute, jei pvz reikia vezti i antakalni i alergologini is grigiskiu (tarp kitko, pries menesi pati veziau tokiu paciu marsrutu

) tada jau reikia is darbo atsiprasyneti. as tada atsiprasiau iki pietu, is ryto nuveziau, tada atgal namo ir po to i darba i fabijoniskiu gala. atvaziavau apie 12 val. kadangi pati manau kad pas mane darbas normalus, tai kartais galima atsiprasyt, nuo to nenukencia nei atlyginimas, nei darbo laikas, nei savaitgaliai