Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 12:47)
Nu tikrai idealus pasaulis su parastučiu požiūriu  wub.gif

O jei liga neprašyta? Moteris tampa nebegraži, o vyras nedarbingas? Ajetus... Man net žodžių pritrūko  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nieko cia idealaus-cia gyvenimas biggrin.gif O liga, galiu is patirties pasakyti, suartina iratskleidzia viska. Mano vyras po avarijos beveik pusmeti ligoninej pragulejo-nieko, issikapstem. Man teko reanimacijoje paguleti, vis tiek prasydavau vyro, kad man lupas nudazytu-taigi kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 13:24)
Moteris turi dirbti mėgstamą darbą (normos ribose aišku), gražiai atrodyti, rūpintis šeima ir vyru.

Manau, kad bėgant laikui, vyrui bus pigiau pakeisti moterį į "gerai atrodančią", nei finansuoti jos "gerai atrodymą".
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 13:22)
Manau, kad bėgant laikui, vyrui bus pigiau pakeisti moterį į "gerai atrodančią", nei finansuoti jos "gerai atrodymą".

Nediskutuoju su vyrais turinciais laiko sedeti super MAMOS forume
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:05)
Nieko cia idealaus-cia gyvenimas biggrin.gif O liga, galiu is patirties pasakyti, suartina iratskleidzia viska. Mano vyras po avarijos beveik pusmeti ligoninej pragulejo-nieko, issikapstem. Man teko reanimacijoje paguleti, vis tiek prasydavau vyro, kad man lupas nudazytu-taigi kiekvienam savo 4u.gif

Ir kiek jis laiko dažė? Metus? Du? g.gif

Bugen, tavo gyvenimo modelis kaip 1955 metų amerikietiško žurnaliuko cool.gif Dievaži, net dantis apsėmė doh.gif Nemaniau, kad tokių moterų su tokiu požiūriu dar būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:25)
Nediskutuoju su vyrais turinciais laiko sedeti super MAMOS forume

Norėčiau priminti, kad jūs šiuo metu diskutuojate "Tėčio puslapyje". Pagal jūsų nuostatas čia net per klaidą neturėtumėte užsukti. Jūsų vieta forume apie "ką pagaminsiu vyrui pietums".
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 13:25)
Ir kiek jis laiko dažė? Metus? Du?  g.gif

Bugen, tavo gyvenimo modelis kaip 1955 metų amerikietiško žurnaliuko  cool.gif Dievaži, net dantis apsėmė  doh.gif Nemaniau, kad tokių moterų  su tokiu požiūriu dar būna  unsure.gif

Ne, savaite. gal ir zurnaliuko, bet nors ne ubagu. Neskaiciau ne vieno 1955 metu amerikietisko zurnaliuko.

Beje, as ne namu seimininke, jei ka. biggrin.gif Geriau jau man amerikietiskas zurnaliukas, nei mikroautobusai ir kotletukai maiselyje.
Atsakyti

Manau skolintis is vyro yra normalu, jeigu nori nupirkti koki daukta "grynai" - SAU. Paskui uz ta daikta jam pinigus grazinsi ir jis bus tik TAVO.
Mes taip padarem su masinos pirkymu man. Vyras turi masina, bet suprantamai visur jis mane neveziuos, tai (jis uzdirba zymiai daugiau uz mane) as pas ji paskolinau dali man trukstamos sumos - ir nupirkau masina SAU. Pati ja priziuriu, pilu kura, bet ir vaziuoju kur ir kada MAN reikia. ax.gif Jis neturi teises ja imti!! (turi savo). O buities islaidos turi buti vyro.. g.gif Pati nuperku i namus tik apivokos daiktus, kurios vyras neisrinks - serviza koki, indus, ranksluoscius ir t.t.
Jei vyras uzdirba daugiau uz zmona, manau jos pinigai turi eiti moteriskom islaidom, ant saves taip sakant... Vaikas, maistas, komunalines islaidos - vyro rupestis!! Turi islaikyti seima, jeigu jau sukurei ir apsizenijai, tai jau nesk savo kryziu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 13:30)
Norėčiau priminti, kad jūs šiuo metu diskutuojate "Tėčio puslapyje". Pagal jūsų nuostatas čia net per klaidą neturėtumėte užsukti. Jūsų vieta forume apie "ką pagaminsiu vyrui pietums".

Oi atsiprasau biggrin.gif Negaminu as dazniausiai pietu-tam yra kiti asmenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 13:22)

Ir moterys gali pasinaudoti keitimo teise,kad iškeistų savo ALFONSĄ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:31)
Jei vyras uzdirba daugiau uz zmona, manau jos pinigai turi eiti moteriskom islaidom, ant saves taip sakant...

Kadangi mano žmona uždirba už mane daugiau, ar tai reiškia, kad mano pinigai turi eiti tik man, o žmonos - viskam?
Papildyta:
QUOTE(allegro @ 2007 07 04, 14:34)
Ir moterys gali pasinaudoti keitimo teise,kad iškeistų savo ALFONSĄ doh.gif

Žinoma, kad gali. Bet mano mintis buvo apie moterį - Natashą.
Atsakyti
kazkada pries 2 metus manasis irgi isleido mano pinigelius (dovanoti), tai ka... as jam iki siu dienu primenu, kad jis man skolingas smile.gif nors pati gyvenu is jo - nedirbu smile.gif bet kai jis turi ju daug gali grazinti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 04 liepos 2007 - 13:39
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:31)

Jei vyras uzdirba daugiau uz zmona, manau jos pinigai turi eiti moteriskom islaidom, ant saves taip sakant... Vaikas, maistas, komunalines islaidos - vyro rupestis!! Turi islaikyti seima, jeigu jau sukurei ir apsizenijai, tai jau nesk savo kryziu  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu tai palaukit... Kaip čia gaunasi... g.gif O jei moteris apsiženija, tai jos rūpestis tik gražiai atrodyt? O iki, kol vyrą pasigaus, irgi svarbiausia gerai atrodyt? blink.gif
Atsakyti