Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54)
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų blush2.gif tada ir neprašysi smile.gif Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi smile.gif ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif

O jūs duodate savo vyrui smulkioms išlaidoms?
Kodėl jis privalo duoti jums smulkioms išlaidoms, jei turit savų ?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54)
Nu zdraste!  blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja  cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba...  unsure.gif

Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona hihihi.gif Vis tik labai keista girdėt, kai vyras pasigiria, kad šitą megstuką vaikui nupirko už savo pinigus  g.gif arba žmona pareiškia garsiai mąsto, jog jei skirsi, tai pasiims iš namų portjeras, mikrobangę, patalynę ir rankšluosčius, nes visa kita vyro  g.gif Ai, dar priduria, kad ir virtuvės langas jos, tik neaišku, ar pavyks išlupt hihihi.gif

nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus cool.gif
o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona g.gif
nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:53)
jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties  cool.gif  nesvarbu, kad vyro vardu ir pries santuoka pirktas  cool.gif
sveikinu
visokiu atveju buna  rolleyes.gif  pvz, daznai moteris augindama vaika gauna mazesnes pajamas ir lygiai tiek pat prisideti negali, bet gali proporcingai  cool.gif

na as uzsidirbau iki nestumo savo pinigelius,kad nereiktu sedeti dykai,o nuo dukrytes suejimo 9 menesiu pradejau papildomai dirbti ir vaika toliau ziurejau,glaima viska suderinti,manes niekas neverte,bet as kitaip negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
Jis neprivalo biggrin.gif bet duoda, jei turi ar gaila?O manęs nėra prašęs, jei prašys dosiu smile.gif ir ne skolon, pinigai uždirbami.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:57)
nu ne varskyte valgo, o is tos varskytes plius dar koks kaiusinis ir miltai gali varskeciu gamint, tai porcija pietums tiek ir kainuoja padalijus  cool.gif
o kas juokingo,kad daugiau uzdirba zmona  g.gif
nu racionalus zmones ir skyrybu atveju nesidraskys, bo viskas aisku - sutaupys nervu, laiko ir pinigu  cool.gif

Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps liezuvis.gif

O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03)
Nu jo, nuo kiaušų ir miltų, tai tikrai moteriškė figūringa pataps liezuvis.gif

O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina  cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi  smile.gif

nu gal ir susiskaiciuoja lotuliukas.gif jei jiems taip gerai, tai negi gaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:03)
O juokinga todėl, kad pradeda žmonės labai skaičiuot - vat čia tas tavo, o anas mano, tu atlikai tiek namų ruošos darbų, o aš va tiek... Nugi suskaičiuokim, broliai kurmiai, iki galo. Gal , atsiprašant pradėsim skaičiuot kiek kuris lovoj sutuoktinį patenkina  cool.gif Kita vertus, santuokos dėl išskaičiavimo irgi būna laimingos, negi smerksi  smile.gif

Čia vienoj temoj skaičiau apie taupymo būdą: pasimylėjo - 5 Lt į taupyklę... laugh.gif laugh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 14:54)
Nu zdraste!  blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja  cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba...  unsure.gif

Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? g.gif
Mano pietus sios dienos:
1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.)
1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt)
Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt.
O dabar susumuokit 4u.gif 1,55lt thumbup.gif Kavineje uz ta pati buciau sumokejusi taip: uz bulve su kotletu-6lt, uz salotas dar-2 ar 3 lt. 4u.gif
Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu schmoll.gif O ir as, mesaede, be mesos negaliu isgyventi ne dienos blush2.gif
Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 15:06)
Čia vienoj temoj skaičiau apie taupymo būdą: pasimylėjo - 5 Lt į taupyklę...  laugh.gif  laugh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jei, taip sakant, ir orgazmas, tai cielas dvacokas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:07)
Kiba, moterys, gyventi taupiai nebemokat? g.gif
Mano pietus sios dienos:
1 virta bulve( kilogramui mokejau 3lt, vadinasi viena-30cnt.)
1 kotletas( perku kiaulienos malto kumpio sufasuoto is Maximos uz 7lt pusei kilogramo, idedu tris riekeles batono, viena kiausini, druskos, iseina man is tos mases 10 kotletu, vadinasi vienas kotletas man kainuoja 75cnt)
Pasidariau indeli kopustu salotu(kokius 250gr-susiceckuoju puse kopusto guzes(kg kainuoja apie 2lt), idedu prieskoniu, savikaina gaunasi 50cnt.
O dabar susumuokit 4u.gif 1,55lt thumbup.gif Kavineje uz ta pati buciau sumokejusi taip: uz bulve su kotletu-6lt, uz salotas dar-2 ar 3 lt. 4u.gif
Beje, maitintis varske-tikrai labai brangu schmoll.gif O ir as, mesaede, be mesos negaliu isgyventi ne dienos blush2.gif
Taip kad tik noro reikia ir netingeti pasidaryti pigius pietus mirksiukas.gif

a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema bigsmile.gif
ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 03, 15:08)
O jei, taip sakant, ir orgazmas, tai cielas dvacokas laugh.gif

Nu taip.. O jei keli... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Taip ir "ant namo" staigiai sutaupytum smile.gif

Ne, nu baikit moteros (tėčių skyrelyje laugh.gif ) apie tuos valgius, visai į detales nuėjot, kiekvienam savo. Pvz. man gaminti papildomai nepatinka, ir tikrai nenoriu ir nežadu gamintis maisto į darbą. Jau geriau kitas savo išlaidas apkarpysiu. Be to jei visi darbe eina kur pietaut į miestą - tai negi sėdėsi viena ir žiaumosi kotletą. Naudinga ir galvą pravėdint ir pasižmonėt ir pabendraut su kolegom ir šiaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 liepos 2007 - 14:14
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:09)
a bene irgi atidziai skaitai pinigines skyreli ir taupymo ypatumu tema  bigsmile.gif
ir siaip toks maistas daug sveikesnis, nei kaviniu, kur valgai nezinia ka  rolleyes.gif

Neskaiciau blush2.gif Tiesiog kai musu darbe panaikino valgykla, teko galvoti, kaip issaugoti pora simtu litu, skirtu pavalgymui pietums. blush2.gif
Atsakyti