Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:11)
bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif

Hm... O jei jūs, uždirbdama per mažai, nemokėsite už komunalines paslaugas, arba paskolą... Kaip manote ar tai padarytų įspūdį jūsų vyrui?
Beje, kuom motyvuojamas teiginys - "uždirbi per mažai"?
Atsakyti
ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų???

suma nebuvo ivardinta cool.gif
tai susidare ispudis, kad kavinese tikrai daug isleidziat rolleyes.gif
nes siaip nezinau, kur gyvenat, bet Vilniuje uz tiek niekur nepavalgysi kavinej pietu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:08)
gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes  cool.gif  geriau malonumams  biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas  cool.gif  jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu  cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems  cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot  cool.gif
Papildyta:

siulo, siulo, bet ne mano stilius  biggrin.gif
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista  cool.gif

Jeigu prades dar po 20 metu mustis tai bus labai arsus diedukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:15)
tai susidare ispudis, kad kavinese tikrai daug isleidziat  rolleyes.gif
nes siaip nezinau, kur gyvenat, bet Vilniuje uz tiek niekur nepavalgysi kavinej pietu  rolleyes.gif

pavalgysi tongue.gif as pvz pavalgau uz 5.50 lt.
Atsakyti
Eikit sau , kokių tik nėra istorijų g.gif Smagu man tada, kad vyro pinigų nereikia prašyti smile.gif Jis netgi ir pats pasiūlo, kai ruošiuosi į parduotuvę,nors aš ir pati dirbu ir neblogai uždirbu, bet kas liečia piniginius klausimus tai problemos nėra.
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:22)
Jeigu prades dar po 20 metu mustis tai bus labai arsus diedukas biggrin.gif

visokiu buna cool.gif
esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda doh.gif

P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai smile.gif todel tikrai nelabai suprantu, kodel butina skolintis pinigu kad valgyt pietus kavinese cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2007 07 03, 14:23)
pavalgysi tongue.gif as pvz pavalgau uz 5.50 lt.

isduok kur bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 liepos 2007 - 13:25
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:25)
visokiu buna  cool.gif
esu macius variantu, kad kai vyrams neber jegos tarp koju, tai kazkaip rankose ir kojose daug jegu atsiranda  doh.gif

P.S. taip, as esu senmerge, feministe, bjaurybe ir atidziai studijuoju tema Taupymo ypatumai smile.gif todel tikrai nelabai suprantu, kodel butina skolintis pinigu kad valgyt pietus kavinese  cool.gif
Papildyta:

isduok kur  bigsmile.gif

Kur ir kokios kokybes tas maistas turetu buti uz 5.50 blink.gif ,na nebent valgai vien salotas,bet taip ..........iki anoreksijos galima prieiti.Bent jau pietus turi sudaryti sriuba ir karstas patiekalas,taupant galima atsisakyti salotu ir gerimo prie pietu lotuliukas.gif
Atsakyti
ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra biggrin.gif

Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. thumbup.gif Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito, thumbup.gif
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) g.gif Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria 4u.gif Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 15:30)
Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. thumbup.gif Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,  thumbup.gif
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) g.gif Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria 4u.gif Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.

tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri biggrin.gif
na suprantu kiekvienas sutuoktinis is atlyginimo pasilieka is savo reikmems,visa kita sumeta--mokesciams maistui drabuziams,vaiku ugdymui kelionems ir t.t.t.Bet manau nebutu skriaudos jei santuokos pradzioje aptarsite si reikala,kas kiek sau pasilieka,kad nebutu priekaistu,bet skolintis pinigu si vyro ar zmonos lotuliukas.gif na nebent tai butu palikimo ar sukaupti---sutaupyti asmeniskai pinigai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 liepos 2007 - 13:36
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32)
tai kam tada ta seima biudzetas atskiras,lova seimynine atskira,meiluziai atskiri biggrin.gif

jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira cool.gif
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije lotuliukas.gif
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima? g.gif
Atsakyti
bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif
Papildyta:

ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra biggrin.gif

Na tikrai 7-10 LT per diena pietu pavalgymui yra nemazai. Uzdirbu beveik tiek pat kiek ir tamsta. Vaiku neturiu, bet sau kasdien per pietus isleisti tiek pinigu neleidziu. Nesuosi sumustiniu i darba (beje irgi 8 val dirbu) ir visai neblogai smile.gif. Kai uzsinori silto maisto gelbsti sriuba thumbup.gif . Ir viskas ciki. Nematau tame problemos.

Visgi viska ka cia parasete turetumete pasakyti vyrui. ir tada kartu spresti ta problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 03 liepos 2007 - 14:04
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:32)

Vat apie meiluzius nieko nezinau schmoll.gif O vaikai trys buvo bendri-tam ir seima reikalinga-bendriem vaikam auginti mirksiukas.gif Jie gaudavo ir is mamos, ir is tevo pinigu(kaip ir drausmes bei darbo) biggrin.gif
Pamirsau pamineti, jog tai seimai tai buvo antros santuokos, gal ir temos autores atveju taip yra?
Mat tada skirtingi dalykai buna 4u.gif
Atsakyti