Man vyras skolina pinigus "profilaktiškai"- kai įsisiautėju su išlaidom ir savo algą "pribaigiu" per savaitę
Man tai atrodo labai normalu, be to, buitim praktiškai rūpinasi jis.
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:35)
jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima?
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima?
O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.jei nesutari kam taupyti kitas reikals,bet skolintis pietums pinigu..............
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:40)
O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda
Visas šeimyninis gyvenimas ein iš kartos į kartą
jei tavo tėvai skolindavosi vienas iš kito, tai taip darai ir tu, taip darys ir tavo vaikai ir........
O kas to nematė tai nelabai priimtina.Jei gyveni bendrai, tai ir naudokis bendru biudžetu.Moteris kaip ir vyras turi turėti savo santaupų, bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:42)
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda 
Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai?
Papildyta:
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
... bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon
Blin, nu neturi vyras pinigų. Jis pats pasiskolina iš kažkieno, po to turi atiduoti.
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
o jei kiekviena menesi truksta
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:45)
pasitaiko
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos
smagu, kad mano tema tiek diskusijų iššaukė - vadinasi aktuali. Su mano vyru ir mūsų santykiais nėra viskas blogai. Būna ir labai gražių akimirkų, tik va tas kirminėlis kartais ima ir pradeda griaužti.
Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.
Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:42)
Gal ir yra,yra moteru,kurios ir dirbti neina o vyrams ant sprando sedi
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:47)
o jei kiekviena menesi truksta
pasitaiko
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos
pasitaiko
neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:49)
jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:51)
pas mus seimoje viska lygiavertiska
sveikinu
visokiu atveju buna
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 14:30)
Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos.
Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi)
Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria
Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi)
Nu zdraste!
Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų
tada ir neprašysi
Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi
ir čia nieko blogo nematau
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54)
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų
tada ir neprašysi
Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi
ir čia nieko blogo nematau 
Meluodama vagiliauji?