Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

Man vyras skolina pinigus "profilaktiškai"- kai įsisiautėju su išlaidom ir savo algą "pribaigiu" per savaitę doh.gif Man tai atrodo labai normalu, be to, buitim praktiškai rūpinasi jis.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:35)
jei seima suprantama kaip galimybe naudotis vienas kito pinigais, tada taip, geriau jau ir visa kita atskira  cool.gif
o jei ka - pas mane pinigai ir lova nesusije  lotuliukas.gif
beje, paskaitinek forume - labai daug moteru miega atskirai nuo vyru - atseit geriau issimiega patogiau ir t.t. net tema atskira yra tokia
tai reiskia - jie irgi ne seima?  g.gif

O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.jei nesutari kam taupyti kitas reikals,bet skolintis pietums pinigu.............. lotuliukas.gif daugiau negu juokinga.O seimu buna visokiu ir miega atskirai ir pinigus kiekvienas nuo kito slepia kojines,bet..........tokia ten ir seima,kur nera grynumo ir aiskumo.Bet...........kiekvienam savo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:40)
O kodel naudotis---jei seimoje partneriai lygiaverciai tai ir pinigais dalinasi lygiavertiskai,ka uzdirbi ta ir pasinaudoji bendrai.

matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Visas šeimyninis gyvenimas ein iš kartos į kartą bigsmile.gif jei tavo tėvai skolindavosi vienas iš kito, tai taip darai ir tu, taip darys ir tavo vaikai ir........ smile.gif O kas to nematė tai nelabai priimtina.Jei gyveni bendrai, tai ir naudokis bendru biudžetu.Moteris kaip ir vyras turi turėti savo santaupų, bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:42)
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda  lotuliukas.gif

Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
... bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif

Blin, nu neturi vyras pinigų. Jis pats pasiskolina iš kažkieno, po to turi atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:45)
bet jei trūksta pinigų tai vyras gali duoti ir ne skolon smile.gif

o jei kiekviena menesi truksta g.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:45)
Hm.... O jūs manote, kad yra tokių, kurios galvoja atvirkščiai? biggrin.gif

pasitaiko biggrin.gif
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos cool.gif
Atsakyti
smagu, kad mano tema tiek diskusijų iššaukė - vadinasi aktuali. Su mano vyru ir mūsų santykiais nėra viskas blogai. Būna ir labai gražių akimirkų, tik va tas kirminėlis kartais ima ir pradeda griaužti.

Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:42)
matai, yra moteru, kurios galvoja,kad tas lygiavertiskas dalijimasis pinigais yra, kai vyras zmonai pinigus duoda  lotuliukas.gif

Gal ir yra,yra moteru,kurios ir dirbti neina o vyrams ant sprando sedi biggrin.gif pas mus seimoje viska lygiavertiska,uzdirbam abu neblogai,tikrai nera labai didelio skirtumo biggrin.gif Tike pareigos,tiek piniginiai reikalai,tiek vaiku auklejimas viskas paskirstyta po lygiai,niek neiko neuzkrauna kitam ant peciu,piniginiu bedu taip pat tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 15:47)
o jei kiekviena menesi truksta  g.gif
pasitaiko  biggrin.gif
siaip linkusi galvoti (optimiste vis del to esu),kad dauguma nenoretu buti islaikytines, o noretu irgi prisideti prie seimos biudzeto keik galedamos  cool.gif

neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 liepos 2007 - 13:50
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:49)
Manau, kad anksčiau ar vėliau išspręsime ir šitą nesusipratimą - tik va pati kalta , kad sutarties nepasirašiau, mat paskolą už butą moku ir aš ,o butas - vyro vardu.

jei butas pirktas su paskola, tai skyrybu atveju kas ismoketa santuokos metu bus dalijama po lygiai, su sutartim ar be sutarties cool.gif nesvarbu, kad vyro vardu ir pries santuoka pirktas cool.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 03, 14:51)
pas mus seimoje viska lygiavertiska
neprisideti,o buti lygiavertes,negi moteirs negali uzdirbti tike kiek vyras biggrin.gif

sveikinu
visokiu atveju buna rolleyes.gif pvz, daznai moteris augindama vaika gauna mazesnes pajamas ir lygiai tiek pat prisideti negali, bet gali proporcingai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 03, 14:30)
Musu darbe pastatyta mikrobange. Padarau valgyti is vakaro visai seimai ir ryte isidedu to, ka valgo visa seima: sriubos, gal kotleta, gal ir blynu. Pietus man Vilniuj tokiu budu kainuoja apie 1.5-2lt, ir istempiu visas astuonias valandas, nedarau problemos. thumbup.gif Atvirksciai, figurai naudinga.
Siaip su vyru irgi turim savus biudzetus, skolinames vienas is kito,  thumbup.gif
Pazistu seima, kuri santuokoje pragyveno 30 metu, o sutuoktiniai turi atskirus biudzetus. Skolinasi jie ne tik kad pinigus vienas is kito, bet net kava, mesa is saldytuvo ar degtines(patys negeria, arimui pasilike susimoketi) g.gif Ir nieko, sugebejo tris vaikus tokiu budu i mokslus isleisti, ir patys graziai sutaria 4u.gif Vadinasi, yra seimu, kur nemato problemu del to ir graziai bei nepriklausomai vienas nuo kito gyvena.

Nu zdraste! blink.gif Varškytė padoresnė tiek kainuoja cool.gif Jei tu ištempi 8 val su lėkšte sriubos, pagarba... unsure.gif

Šiaip jau irgi pažįstu kelias šeimas, kurių biudžetas yra atskiras. Tik abiem atvejais daugiau pinigų uždirba žmona hihihi.gif Vis tik labai keista girdėt, kai vyras pasigiria, kad šitą megstuką vaikui nupirko už savo pinigus g.gif arba žmona pareiškia garsiai mąsto, jog jei skirsi, tai pasiims iš namų portjeras, mikrobangę, patalynę ir rankšluosčius, nes visa kita vyro g.gif Ai, dar priduria, kad ir virtuvės langas jos, tik neaišku, ar pavyks išlupt hihihi.gif
Atsakyti
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų blush2.gif tada ir neprašysi smile.gif Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi smile.gif ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 14:54)
Čia jau kitas dalykas kai vyras neturi pinigų blush2.gif tada ir neprašysi smile.gif Aš nors ir turiu savų,bet vyro prašau smulkiom išlaidom , nes žinau, kad jis turi smile.gif ir čia nieko blogo nematau biggrin.gif

Meluodama vagiliauji? bigsmile.gif
Atsakyti