na man 20 metu ir siaip eidama y darb aar paskaitas visikai nesidazau, na nabent lupu blizgesys,blaktienos pakankamaij ilgos taij jas dazau cheminiu budu, o kzkur iseinant truputis egipto zemes ir blakstienu tusas

as tai mazdaug nuo 16 metu pradejau naudot tusa reguliariai ;D o siaip vazelinas buvo visada , o pudra tepdavausi ypatingomis progomis ir seseliais taip pat
pirma blakstienu tusa ir seselius dovanu gavau kaip buvai 9klaseje....bet pasidazydavau labai labai retai,kai budavo kokios nors sventes.... dabar kasdien tik tusas nes akytes sviesios ir nedideles bei paryskinu siek tiek zandukus

O aš turiu dideles akis, ir perbraukus šviesiai rudu piešuku (juodas per ryšku) ir tušu, gaunasi visai neblogas vaizdelis, visai kitaip atrodau, nors man tik 14
Ir mano mama man pati leido apsispręst ar to noriu už ką jai Ačiū
Jokių šešėlių, pudrų tiiikrai nereikia man, tonikas valymui ir užtenka

As tai gal kokiu 16 metu pradejau

mes tai gal 7 klasej su klasiokem jau prisimaliavodavom
o dabar kai man 21 as beveik nebesidazau

labukas visoms
,aš pradejau tušu tik nauduotis 15 metų

Pirmos mano kosmetikos priemones buvo "Maybelline" krempudra ir tusas, kuriuos laimejau "Paneles" zurnale
Man tada buvo 17 metu ir nelabai mokejau jomis naudotis, todel "mokiausi" kokius metus dazydamasi ypatingoms progoms
Buvau istikima jau mineto zurnalo skaitove, labai domejausi ivairiomis kosmetikos priemonemis, dariausi ju sarasus, ka naudosiu, kai "uzaugsiu", zaidziau visose loterijose, kad tik laimecaiu ir galeciau isbandyti kokia priemone
Esu laimejusi dar "Loreal" blizgi, nagu laka. Tokia buvo mano pirmoji pazintis su kosmetika
Tiesa, is to kosmetikos saraso, kuri rasiausi dar mokykloje besimokydama, dabar esu kaip ir viska isbandziusi
O dabar prisijungiau prie kosmetinukiu SM, dar daugiau domiuosi kosmetika, groziu, noriu dar daug ka isbandyti ir suzinoti

pradejau gal kokiu 14-15 metu
dabar baisu pagalvoti kiek tonu tu dazu kraudavau..mat jausdavausi 'kietai'...
dabar praejus 10-12metu po spaklinimosi pradzios pasidazau tik blakstienas ir lupas pablizginu ir gana
dabar baisu pagalvoti kiek tonu tu dazu kraudavau..mat jausdavausi 'kietai'...
dabar praejus 10-12metu po spaklinimosi pradzios pasidazau tik blakstienas ir lupas pablizginu ir gana

pradejau kokiu 14m
o dar kai pamenu kiek pudros ir tuso prisivarydavau....