Kaip dabar pamenu
, padovanojo man mama pirmus rudus seselius kai man buvo 16 metu, nuo tada ir prasidejo
menas ant veido...
Dabar dazausi kasdien (kai dirbu), kad nekristu i akis - subtiliai, o vakarui jau ir seselius kokius issitraukiu.
Nemanau, kad esu daugiau susiraukslejusi uz tas savo vienmetes, kurios is viso nesidazo, tik tepasi kremu...Na, bent jau as taip manau

Dabar dazausi kasdien (kai dirbu), kad nekristu i akis - subtiliai, o vakarui jau ir seselius kokius issitraukiu.

Nemanau, kad esu daugiau susiraukslejusi uz tas savo vienmetes, kurios is viso nesidazo, tik tepasi kremu...Na, bent jau as taip manau

QUOTE(insi @ 2007 09 30, 21:08)
18 metu, bet iki 20 tik blakstienas daziau ir naudojau kremine pudra. iki siol dazaus minimaliai, nes tiesiog gaila laiko ilgiau nei 5 minutes prie veidrodzio stovet 

na, juk tas laikas sau skirtas,saves puoselejimui..

budama kokiu 16 metu nusipirkau pudra neaiskiame kioskelyje netoli namu, tai bent buvo pazanga ir kiek dziaugsmo
Dazytis pradejau tik emusi studijuoti ir tai tik kambariokes raginama 
visad daziausi mazai, ir dabar apsieinu su tusu akims, seseliais ir blizgiu lupoms
Kuklumas puosia, taip sakant, o ir miego rytais norisi labai

visad daziausi mazai, ir dabar apsieinu su tusu akims, seseliais ir blizgiu lupoms

Pakankamai vėlai pradėjau dažytis...jei nesuklysiu gal nuo kokių 15 m
,bet nemanau,kad vėlu
Buvo tarpas kai visai nesidažiau...negaliu pasakyt kodėl
tada taip atrodė ir viskas.
O dabar kasdien,nors pagrindinius štrichus turiu padaryti,o jei nepasidažau,jaučiuosi kaip be veido

Buvo tarpas kai visai nesidažiau...negaliu pasakyt kodėl

O dabar kasdien,nors pagrindinius štrichus turiu padaryti,o jei nepasidažau,jaučiuosi kaip be veido

Na man dabar 13 m., bet kažkaip nematau reikalo naudot tušo nuo kurio paskui tik blakstienos nutrumpėja, visokių pudrų ir t.t. Aš tik pasitepu vazelinu, o kartais lūpų blizgesiu...
Prisimenu kai kokių 7-8 m. buvau tai norėdavau kaip suaugus atrodyt ir prisidažydavau lūpas ryškiai rožine spalva, violetiniais šešėliais
gerai, kad dabar atpratau... Tiesiog pati matau daug bendraamžių aplink save ir matau tikrai didelį skirtumą tarp pasidažiusių ir ne.
Kasdienai man dabar tik kvepalai ir lūpų blizgis (vazelinas kartais, kad žiemą lūpos nenušaltų
) Esu prieš "maliavojimasi" iki 15 m....

tiksliai neprisimenu, bet tikrai labai anksti pradejau dazytis. Greiciausiai del to, kad nuo mazens rimtai sokau pramoginius sokius, tai konkursams nori-nenori teko ismokti paciai pasidazyti. na, o kadangi mokejau, tai nepraleisdavau progos pasidazyti i mokyklines diskotekas ar kur kitur..

QUOTE(marce @ 2007 12 22, 16:29)
Na man dabar 13 m., bet kažkaip nematau reikalo naudot tušo nuo kurio paskui tik blakstienos nutrumpėja, visokių pudrų ir t.t. Aš tik pasitepu vazelinu, o kartais lūpų blizgesiu...
Prisimenu kai kokių 7-8 m. buvau tai norėdavau kaip suaugus atrodyt ir prisidažydavau lūpas ryškiai rožine spalva, violetiniais šešėliais
gerai, kad dabar atpratau... Tiesiog pati matau daug bendraamžių aplink save ir matau tikrai didelį skirtumą tarp pasidažiusių ir ne.
Kasdienai man dabar tik kvepalai ir lūpų blizgis (vazelinas kartais, kad žiemą lūpos nenušaltų
) Esu prieš "maliavojimasi" iki 15 m.... 

o kodėl būtent iki 15?

Pradejau 16 metu,manau kad anksciau ir nereiktu