Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

as dazytis pradejau kokiu 15-16, tik minimaliai, tusas ir blizgesys. dabar, budama 22 dazausi beveik kasdien. naudoju ir pudras, ir seselius, ir skaistalus ir zodziu daug ko. turbut galvojate kad vaikstau kaip klounas, bet turiu nuvilti. naudoju viska su saiku. makiazas turi buti subtilus ax.gif
Atsakyti
Kaip dabar pamenu ax.gif , padovanojo man mama pirmus rudus seselius kai man buvo 16 metu, nuo tada ir prasidejo doh.gif menas ant veido...
Dabar dazausi kasdien (kai dirbu), kad nekristu i akis - subtiliai, o vakarui jau ir seselius kokius issitraukiu. biggrin.gif
Nemanau, kad esu daugiau susiraukslejusi uz tas savo vienmetes, kurios is viso nesidazo, tik tepasi kremu...Na, bent jau as taip manau blush2.gif
Atsakyti
18 metu, bet iki 20 tik blakstienas daziau ir naudojau kremine pudra. iki siol dazaus minimaliai, nes tiesiog gaila laiko ilgiau nei 5 minutes prie veidrodzio stovet rolleyes.gif
Atsakyti
Kokių 16m.ir tik kai eidavom į diskotieką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 09 30, 21:08)
18 metu, bet iki 20 tik blakstienas daziau ir naudojau kremine pudra. iki siol dazaus minimaliai, nes tiesiog gaila laiko ilgiau nei 5 minutes prie veidrodzio stovet rolleyes.gif

na, juk tas laikas sau skirtas,saves puoselejimui.. ax.gif
Atsakyti
budama kokiu 16 metu nusipirkau pudra neaiskiame kioskelyje netoli namu, tai bent buvo pazanga ir kiek dziaugsmo biggrin.gif Dazytis pradejau tik emusi studijuoti ir tai tik kambariokes raginama smile.gif

visad daziausi mazai, ir dabar apsieinu su tusu akims, seseliais ir blizgiu lupoms smile.gif Kuklumas puosia, taip sakant, o ir miego rytais norisi labai biggrin.gif
Atsakyti
Aš net nebeprisimenu, nuo trylikos ar nuo penkiolikos naudoju blakstienų tušą. Pradėjau dažytis paskatinta mamos. Hm, gal vis tik nuo trylikos, nes ji berods nuo penkiolikos dažėsi ir antakius pešiojosi iki tokio plonumo, kad gaudavo velnių nuo sovietinio mokytojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakankamai vėlai pradėjau dažytis...jei nesuklysiu gal nuo kokių 15 m doh.gif ,bet nemanau,kad vėlu ax.gif
Buvo tarpas kai visai nesidažiau...negaliu pasakyt kodėl g.gif tada taip atrodė ir viskas.
O dabar kasdien,nors pagrindinius štrichus turiu padaryti,o jei nepasidažau,jaučiuosi kaip be veido doh.gif
Atsakyti
Na man dabar 13 m., bet kažkaip nematau reikalo naudot tušo nuo kurio paskui tik blakstienos nutrumpėja, visokių pudrų ir t.t. Aš tik pasitepu vazelinu, o kartais lūpų blizgesiu... ax.gif Prisimenu kai kokių 7-8 m. buvau tai norėdavau kaip suaugus atrodyt ir prisidažydavau lūpas ryškiai rožine spalva, violetiniais šešėliais lotuliukas.gif gerai, kad dabar atpratau... Tiesiog pati matau daug bendraamžių aplink save ir matau tikrai didelį skirtumą tarp pasidažiusių ir ne. blink.gif Kasdienai man dabar tik kvepalai ir lūpų blizgis (vazelinas kartais, kad žiemą lūpos nenušaltų mirksiukas.gif ) Esu prieš "maliavojimasi" iki 15 m.... smile.gif
Atsakyti
tiksliai neprisimenu, bet tikrai labai anksti pradejau dazytis. Greiciausiai del to, kad nuo mazens rimtai sokau pramoginius sokius, tai konkursams nori-nenori teko ismokti paciai pasidazyti. na, o kadangi mokejau, tai nepraleisdavau progos pasidazyti i mokyklines diskotekas ar kur kitur.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marce @ 2007 12 22, 16:29)
Na man dabar 13 m., bet kažkaip nematau reikalo naudot tušo nuo kurio paskui tik blakstienos nutrumpėja, visokių pudrų ir t.t. Aš tik pasitepu vazelinu, o kartais lūpų blizgesiu...  ax.gif Prisimenu kai kokių 7-8 m. buvau tai norėdavau kaip suaugus atrodyt ir prisidažydavau lūpas ryškiai rožine spalva, violetiniais šešėliais  lotuliukas.gif  gerai, kad dabar atpratau... Tiesiog pati matau daug bendraamžių aplink save ir matau tikrai didelį skirtumą tarp pasidažiusių ir ne.  blink.gif Kasdienai man dabar tik kvepalai ir lūpų blizgis (vazelinas kartais, kad žiemą lūpos nenušaltų  mirksiukas.gif  ) Esu prieš "maliavojimasi" iki 15 m....  smile.gif

o kodėl būtent iki 15? blink.gif vėliau blakstienų nebus gaila? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejau 16 metu,manau kad anksciau ir nereiktu smile.gif
Atsakyti