Įkraunama...
Įkraunama...

Tempur gaminiai

QUOTE(sssssss @ 2008 10 16, 01:06)
O gal kas turite Tempur tokią kelioninę pagalvėlę? Įdomu, kaip kokybė, ar patogi...  unsure.gif

Ir kur Vilniuje galima Tempur gaminių įsigyt? Aš mačiau tik "Skrajoj".

Būčiau dėkinga už atsakymus  4u.gif  4u.gif

as savo pagalve pirkau ortopedinese prekese kalvariju gatvej, beveik priesais turgu. Eurovaistineje lyg irgi maciau, tik kainos tai didesnes. Mano kaklui nera geresnio dalyko, tik priprasti reikejo laiko :)Tiesa, mano ne kelionine, bet ten turetu buti ir ju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo more more: 17 spalio 2008 - 06:31
Nupirkom dvi Tempur pagalves, gulint keistas jausmas lyg ant kokio molio kruvos guletum, norisi, kad minksciau butu, Dormeo pamaigius lyg minkstesnes, gal dormeo geriau nors tris kart pigiau? Gal kas realiai bandet abu gamintojus, kokie skirtumai.
Atsakyti
Parašykit savo atsiliepimus apie šias pagalves. Kaip jos, ar pasitvirtina jų kaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 05 04, 17:02)
Parašykit savo atsiliepimus apie šias pagalves. Kaip jos, ar pasitvirtina jų kaina.  mirksiukas.gif

Vyras miega ant Tempur pagalves gal kokie 4 ar 5 metai. Sunkiai priprato, keite dydi i mazesni. Nera blogai, taciau ypatingai girti ir pasigirti negali. Tiek pat sekmingai gali miegoti ant eilines, tik pailgos ir zemos 40*70 pagalves. Tokia jo nuomone.
As miegu ant ortopedines Bauer pagalves. Nugara nustojo skaudeti
Atsakyti
Sveiki gyvi,

Čiužiniai negydo, jie tik palengvina skausmą, nugaroje, pastato stuburą į taisiklingą formą, daro miegą malonesnį ir t.t. bet tiek pagalvės tiek čiužiniai yra ortopediniai, ir net kelių rūšių ir lygių.

Dėl ergonomiškumo, tai lygiai taip pat kaip dėl ekologiškumo. Tai lyg prestižinis ženklas.
Atsakyti
Gal kas naudojat sėdimą "Tempur" pagalvėlę - įdomūs atsiliepimai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Daug skaičiau, panašiausius į Tempur radau šiuos, kainos skiriasi trigubai. Viskoelastinės medžiagos tankis 88kg/m3.

Nuoroda: http://intellifoam.com/index.html
Atsakyti
QUOTE(mimius @ 2009 11 06, 14:27)
Daug skaičiau, panašiausius į Tempur radau šiuos, kainos skiriasi trigubai. Viskoelastinės medžiagos tankis 88kg/m3.

Nuoroda: http://intellifoam.com/index.html

Greiciau kinietiski gaminiai. Bet nei vieni nei kiti neverti investiciju.
Atsakyti
Noreciau pasakyti savo nuomone:
miegu ant tempur ciuzinio jau 4 m, is pradziu jis buvo tikrai isskirtinis- kietas, kai susyla suminksteja. Dabar gi jis visada minkstas. Todel net nezinau dabar ar naujai lovai-didesnei-pirkti butent tempur g.gif blink.gif
Kaina didele o prarado savo savybes sakyciau per 2m. Tai gal visgi verta pirkti su ta viskoelastine medziaga ciuzini bet pigiau, nors ir dormeo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano mazylis @ 2009 11 10, 16:26)
Noreciau pasakyti savo nuomone:
miegu ant tempur ciuzinio jau 4 m, is pradziu jis buvo tikrai isskirtinis- kietas, kai susyla suminksteja. Dabar gi jis visada minkstas. Todel net nezinau dabar ar naujai lovai-didesnei-pirkti butent tempur  g.gif  blink.gif
Kaina didele o prarado savo savybes sakyciau per 2m. Tai gal visgi verta pirkti su ta viskoelastine medziaga ciuzini bet pigiau, nors ir dormeo  tongue.gif

As tai kai domėjausi Tempur gaminiais, man pardavėja aiškino, kad jie natūraliai paminkštėja nuo naudojimo ir jeigu namuose yra šilta irgi minkštesni, nei tuomet kai vėsu. Nes aš kaip tik buvau išsigandus, kad jie kietoki (konkrečiai tas 7 cm čiužinukas) blush2.gif
Atsakyti
Kaledu senis atnese ortopedine pagalve wub.gif nu tikrai 13 naktu bandziau priprast doh.gif o 14 diena nunesem i parduotuve ir pakeitem i "sonata" modeli,nors pardaveja bande itikti,kad be reikalo ir ortopedine pati superiausia pagalve,bet ...Ta "sonata"irgi ne prilypo po 1 nakties,bet kantriai miegojau-na gi tas kaledu senis salia lotuliukas.gif taip ir miegojau,vis galvuodama -nu dar-ir priprasiu,kol ne isvaziavau savaitei laiko i uzsieni doh.gif ot tada ir suprataaaau,kad jau ir neissimiegu be tempuro!!!dabar galvuoju nupirkt ta kelionine maza-kad su savim pasiimti,jei reikes.jeigu vaikas eina dienos miego-papraso mano pagalves-tipa nu keista,bet miela thumbup.gif
Atsakyti
Jau 2 metus abu miegam ant siu pagalviu: http://www.tempur.lt...galves/comfort/
Viskas super, man tai labai patinka. Jei kambaryje vesiau, tai ji tikrai buna kieta, o jei silciau, ji suminksteja
Atsakyti