Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

Gal kas galit pasakyti, kokius vaistukus jums išrašė gydantis chlamidijas?
[/quote]
Chlamidijas gydo geriamaisiais antibijotikais.Ofloxinas vienas is tokiu ir yra.Jeigu nustatyta chlamidioze,tai kartu turi buti gydomas ir partneris,nes liga gali pasikartoti.Na ir zinoma jeigu norima susilaukti vaikelio,tai geriai butu pasidaryti ir gimdos nuotrauka,nes po tokiu infekciju labai nemaza tikimybe,kad susidariusios saaugos kiausintakiuose.Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
[quote=zorske,2007 02 06, 20:37]
Gal kas galit pasakyti, kokius vaistukus jums išrašė gydantis chlamidijas?
[/quote]
Chlamidijas gydo geriamaisiais antibijotikais.Ofloxinas vienas is tokiu ir yra.Jeigu nustatyta chlamidioze,tai kartu turi buti gydomas ir partneris,nes liga gali pasikartoti.Na ir zinoma jeigu norima susilaukti vaikelio,tai geriai butu pasidaryti ir gimdos nuotrauka,nes po tokiu infekciju labai nemaza tikimybe,kad susidariusios saaugos kiausintakiuose.Sekmes! 4u.gif
[/quote]
As sumameda geriau su vyru ax.gif
Atsakyti
Beskaitinedama visai susimaisiau: mikoplazmas, ureoplazmas geriau tirti is kraujo ar tepinelio?
As pridaviau krauja, nors kaip supratau didesne dalis daro tepinelius. Siaip daktare mane paskyre tyrimui ten kur tik is kraujo daro siuos tyrimus. Ar atsakymai bus tokie pat tikslus kaip, kad butu nustatoma imant tepineli?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 06, 22:55)
Beskaitinedama visai susimaisiau: mikoplazmas, ureoplazmas geriau tirti is kraujo ar tepinelio?
As pridaviau krauja, nors kaip supratau didesne dalis daro tepinelius. Siaip daktare mane paskyre tyrimui ten kur tik is kraujo daro siuos tyrimus. Ar atsakymai bus tokie pat tikslus kaip, kad butu nustatoma imant tepineli?

negirdėjau apie tyrimus iš kraujo g.gif o kur čia tau tiria?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 07, 00:55)

Aš žinau, kad kai gydomasi nuo chlamidijų, po gydymo kurso galima daryti tyrimą tiek tepinėlį, tiek ir iš krauko... Tačiau kraujo tyrimas yra tikslesnis, ta prasme, kad tepinėlis jau gali ir nebeparodyti chlamidijų, o va kraujo tyrimas aiškiau parodo, ar jau chlamidijos pradingo, ar vis dar yra... manau tas pats yra ir su ureoplazmom bei mikroplazmom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 07 vasario 2007 - 09:16
QUOTE(femme @ 2007 02 07, 09:11)
negirdėjau apie tyrimus iš kraujo g.gif  o kur čia tau tiria?

Biomedicinos tyrimu centre blink.gif
Femme, o ka juos daro tik is tepineliu? Man juos skyre pasidaryti, kad issiaiskinti persileidimo priezasti.
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 07, 09:48)
Biomedicinos tyrimu centre  blink.gif
Femme, o ka juos daro tik is tepineliu? Man juos skyre pasidaryti, kad issiaiskinti persileidimo priezasti.

Nežinau, Gintute, todėl ir klausiu, kur daraisi.... Aš taip pat kažkada tyriausi šitas bacilas biomedicinos tyrimų centre, bet iš tepinėlio g.gif Matyt atsirado kažkokie pažangesni metodai, nes tuomet kraujo tyrimo tikrai nebuvo... Nors kai pagalvoji, nu iškur ten kraujyje tokios "vietinės" zarazos g.gif Bet aš ne medikė, nežinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 07, 10:02)
Nežinau, Gintute, todėl ir klausiu, kur daraisi.... Aš taip pat kažkada tyriausi šitas bacilas biomedicinos tyrimų centre, bet iš tepinėlio g.gif  Matyt atsirado kažkokie pažangesni metodai, nes tuomet kraujo tyrimo tikrai nebuvo... Nors kai pagalvoji, nu iškur ten kraujyje tokios "vietinės" zarazos g.gif  Bet aš ne medikė, nežinau tongue.gif

Gal gi Vilniuje ten kokia daktare dirba, kuri tepinelius ima, nes Klaipedos tyrimu centre jokios ginekologines kedes nebuvo g.gif Beje, Klaipedos Endemike kazkada seniau savarankiskai dariausi chlamidijas tai eme tepineli, nes as taip norejau. Jei bus kokie baisus tyrimai eisiu dar Endemike tepinelius pasidaryti, bet labai tikiuosi nieko neras.
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 07, 12:11)
Gal gi Vilniuje ten kokia daktare dirba, kuri tepinelius ima, nes Klaipedos tyrimu centre jokios ginekologines kedes nebuvo  g.gif Beje, Klaipedos Endemike kazkada seniau savarankiskai dariausi chlamidijas tai eme tepineli, nes as taip norejau. Jei bus kokie baisus tyrimai eisiu dar Endemike tepinelius pasidaryti, bet labai tikiuosi nieko neras.

Klaipėdos biomedicinos tyrimų centre yra ginekologinė kedė smile.gif Nuveda į atskirą kabinetuką biggrin.gif Aš juk pati ten buvau ir man ėmė tepinėlį.. O šiaip kraujo tyrimas tiksliau parodo tas bacilas, kurio tepinėlis gali ir neparodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 07, 11:01)
Klaipėdos biomedicinos tyrimų centre yra ginekologinė kedė  smile.gif Nuveda į atskirą kabinetuką  biggrin.gif Aš juk pati ten buvau ir man ėmė tepinėlį.. O šiaip kraujo tyrimas tiksliau parodo tas bacilas, kurio tepinėlis gali ir neparodyti  4u.gif

Ach stai kaip... Nu labai jau idomu ka man atras. Labai noretusi, kad nieko nerastu. Kazkaip nesinori vaistu daug valgyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 07, 15:57)
Ach stai kaip... Nu labai jau idomu ka man atras. Labai noretusi, kad nieko nerastu. Kazkaip nesinori vaistu daug valgyti. ax.gif

Niu norisi, kad viskas būtų gerai, bet kartais norisi ir išsiaiškinti, kas vis dėlto neduoda ramybės... Norisi žinoti tikslią negalavimų priežastį...
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 06, 23:55)

As kaip tik kita savaite eisiu i biomedicinos tyrimu centra kartoti tyrimo del ureoplazmu ir mikoplazmu, paziuret ar isgijo gerai. Bet gydytoja man nenurode kaip geriau ta tyrima daryt, ar is tepinelio, ar is kraujo. Vat ir nezinau dabar kaip cia daryt... Tai gal nuejus i ta centra ten ir pasiklaust tu moteriskiu, gal tiksliai isaiskintu, kuo skiriasi is kraujo ir is tepinelio g.gif
Atsakyti