Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 07, 19:41)
As kaip tik kita savaite eisiu i biomedicinos tyrimu centra kartoti tyrimo del ureoplazmu ir mikoplazmu, paziuret ar isgijo gerai. Bet gydytoja man nenurode kaip geriau ta tyrima daryt, ar is tepinelio, ar is kraujo. Vat ir nezinau dabar kaip cia daryt... Tai gal nuejus i ta centra ten ir pasiklaust tu moteriskiu, gal tiksliai isaiskintu, kuo skiriasi is kraujo ir is tepinelio  g.gif

siandie as pridaviau krauja del citomegalo viruso,tai klause gal noriu ir del ureoplazmos ir mikroplazmos ,sako ar turi katina,bet as jo neturiu g.gif man buvo svarbu tik del citom viruso nes vyras rudeni gydesi ji
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 02 07, 21:06)
siandie as pridaviau krauja del citomegalo viruso,tai klause gal noriu  ir del ureoplazmos ir mikroplazmos ,sako ar turi katina,bet as jo neturiu g.gif man buvo svarbu tik del citom viruso nes vyras rudeni gydesi ji

O tai kuo cia ureoplazmos ir mikoplazmos siejasi su katinu? blink.gif As tai turiu kate... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 07, 20:56)
O tai kuo cia ureoplazmos ir mikoplazmos siejasi su katinu?  blink.gif  As tai turiu kate...  g.gif

pagal mane tai nesisieja g.gif , gal sumaišė su toksoplazmoze
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 02 07, 21:44)
pagal mane tai nesisieja  g.gif , gal sumaišė su toksoplazmoze

Aha.. ir as taip galvoju, kad sumaise.. jei turi katina tai jau nesvarbu kokias plazmas tirtis lotuliukas.gif

O as kai nejau i biomedicinos centra manes neklause kokiu budu tirti ir ant lapuko nemuvo uzrasyta is ko tyrimus daryti.
Itariu joms krauja maloniau imti ir tyrimus daryti smile.gif
Atsakyti
kiek supratau tai pas mane irgi klause ar as turiu kate ,tai tipo jai turejai ilgai kate tai tipo nereikia tirtis nes tu persirgus taksoplazmoze ta prasme jai pries nestuma ,nes nestumo metu negerai kai uzsikreti sia liga... g.gif
Atsakyti
Moterytės 4u.gif noriu pasitarti, gal jūs ką patarsit mirksiukas.gif
visokių vaistų prirašė, kad kažkaip sueabejojau, ar tikrai jų reikia, ar čia kokia reklama..... Prirašė man Tabletes suplini - 10 tablečių, ir kažkokias kapsules Fluconosan. Nycomed...- tik dvi kapsulės , ..gal ką žinot apie vaistus šiuos g.gif

tie, kur prirašė tik 2 kapsules, paskaičiau anotaciją- l.stiprūs, pvz jei išgertų nėštukė ar maitinanti motina- vaikutis mirtų, nes jis labai greit patenka įkraują ir sunkiai iš jo pasišalina blink.gif verysad.gif kiti dar ,,geresni"- buvo atlikti bandymai su gyvūnais, tai jiems pasireiškė kancerogeninės ligos, t.y įvairios vėžio formos ir parašyta toliau, negalima teigti, kad ir žmonėms tai nepasireikš blink.gif blink.gif blink.gif šakės, tai kas ten per vaistai?

gal ką esat girdėję apie tuos vaistus? jau geriu, nes skausmai nesvietiški blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 12 vasario 2007 - 09:27
Oho, o jei nepaslaptis ka tu cia gydaisi?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 07, 23:16)
O as kai nejau i biomedicinos centra manes neklause kokiu budu tirti ir ant lapuko nemuvo uzrasyta is ko tyrimus daryti.
Itariu joms krauja maloniau imti ir tyrimus daryti smile.gif

As vakar buvau ureaplazmu ir mikoplazmu tyrima kartot, irgi lapuke nebuvo pazymeta is ko daryt. Tai paklausiau, sake, is kraujo daro tik chlamidijas ir dar kazka (nebeprisimenu), o visas plazmas tik is tepinelio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 13, 19:47)
As vakar buvau ureaplazmu ir mikoplazmu tyrima kartot, irgi lapuke nebuvo pazymeta is ko daryt. Tai paklausiau, sake, is kraujo daro tik chlamidijas ir dar kazka (nebeprisimenu), o visas plazmas tik is tepinelio.  rolleyes.gif

Oi, buvau biski susipaniojus terminuose blush2.gif Man dare toksoplazma, o ryt einu tepinelius daryt visiem populiariem virusam(mikoplazma, ureaplazma, chlamidijas ir gal ŽPV). Nors siuos tyrimus dariausi Endemike pries metus ir nieko nerado. Kazkokia mistika.. bacilu neranda, o persileidimas ivyko. Net ir antifosfolipidu nerado... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 13, 21:38)
Oi, buvau biski susipaniojus terminuose  blush2.gif Man dare toksoplazma, o ryt einu tepinelius daryt visiem populiariem virusam(mikoplazma, ureaplazma, chlamidijas ir gal ŽPV). Nors siuos tyrimus dariausi Endemike pries metus ir nieko nerado. Kazkokia mistika.. bacilu neranda, o persileidimas ivyko. Net ir antifosfolipidu nerado...  g.gif

Gintute, persileidimai įvyksta ne tik nuo bacilų, aš irgi jų neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 02 13, 21:38)
Oi, buvau biski susipaniojus terminuose  blush2.gif Man dare toksoplazma, o ryt einu tepinelius daryt visiem populiariem virusam(mikoplazma, ureaplazma, chlamidijas ir gal ŽPV). Nors siuos tyrimus dariausi Endemike pries metus ir nieko nerado. Kazkokia mistika.. bacilu neranda, o persileidimas ivyko. Net ir antifosfolipidu nerado...  g.gif

na bacilu ir as neturejau pastojau -nesivystantis viska tyriau ir nieko o po abrazijos pradejo uzdegimai varyt doh.gif neaiski priezastis siti persileidimai ir nesivystantys.

cikadele visi vaistukai viena gydo kitam kenkia cia juk nieko nepadarysi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 vasario 2007 - 19:14
Hmm...nu tada labai keista,nes man sake, kad pas mane buvo kazkoks uzdegimas ir jis issauke persileidima. Labai idomu. Pridaviau siandien tepinelius ir po savaites keliausiu pas daktariuke. Tikiuosi jau pagaliau atejo atsakymas ir is ligonones, nes jie tyre ir embrioniuka.
Vistiek turi buti kokia nors priezasti,kodel jau trecia karta taip atsitinka.
Atsakyti