Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O man tai buvo daugiau pareiga, nes zinau, kad mano pienas vaikui geriausia ka jis gali valgyti. Kadangi jis neeme kruties, tai 9,5 menesius maitinau nutrauktu savo pienu.
Atsakyti
Laba diena:)

Zindymas man malonus procesas. Bet pacioje pradzioje, po gimdymo, buvo labai sunku. Mazyte sunkiai imdavo krutine, be to krutineje buvo susiformave guzai. Bet kantrybe ir artimu zmoniu pagalba man dabar suteike malonuma maitinti dukrele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2007 06 02, 00:38)
O man tai buvo daugiau pareiga, nes zinau, kad mano pienas vaikui geriausia ka jis gali valgyti. Kadangi jis neeme kruties, tai 9,5 menesius maitinau nutrauktu savo pienu.

Oho! Va cia tai MAMA, lenkiu galva pries jus. Retai kuriai uztenka kantrybes ir jegu nusitraukineti piena 2-3 menesius, o jus net 9.5... Pagarba.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 06 02, 14:23)
Oho! Va cia tai MAMA, lenkiu galva pries jus. Retai kuriai uztenka kantrybes ir jegu nusitraukineti piena 2-3 menesius, o jus net  9.5... Pagarba.

tikrai pritariu drinks_cheers.gif saunuole mamyte! mano pazistama tokiu budu maitinoo iki 6 men, o cia net 9,5!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2007 06 02, 00:38)

Supermama thumbup.gif Reikia tiek kantrybes tureti. Sekmes tau ir sveikatytes tavo leliukui. 4u.gif
Atsakyti
Kadangi nepatyriau jokiu zindymo sunkumu,isskyruz zindymo krizes,bet jos neisvengiamos,man zindymas didele dovana,kuria kasdien man dovanoja mano dukra.
Atsakyti
Jau du men.,kai kankinuosi su savo krutim Skausmas speneliu nezmoniskas.Kai artejo maitinimo laikas-pradedu bijot.Nezinau,ar beismoksim valgyt.Viska puikiai zinau,kiek ten to laukelio kruties ikist,bet teorija yra teorija,o praktiskai niekas nesigauna.Nors pirma vaikeli maitinau 1.3m ir problemu neturejau. verysad.gif
Atsakyti
man irgi žindymo pradžia nemaloni- mažylis kaip žveriukas čiumpa krūtį, tai net sucypiu. Paskui valgo gražiai, nemalonių pojūčių mažiau. Ir laukiu ir nelaukiu tų maitinimų.
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 07 17, 09:26)
Kadangi nepatyriau jokiu zindymo sunkumu,isskyruz zindymo krizes,bet jos neisvengiamos,man zindymas didele dovana,kuria kasdien man dovanoja mano dukra.

Pasirasau po tavo zodziais. 4u.gif
Atsakyti
mano mazajai jau metukai ir as vis dar maitinu, na jau dabar tai man ne kancia ir ne malonumas o vargas, nes as pavargau ZIAURIAI, bet ka daryti kaip maniske negeria daugiau nieko neima buteliuko nei ciulptuko nuo pat gimimo, pardzioje maitinti buvo sunku nes skaudejo nugrauztus spenelius veliau maitinti buvo begalo malonu ir smagu, bet dabar doh.gif doh.gif ... esu visiskai nuo jos priklausoma, kaip kas gali sakyti na cia mno bedos reikia pasiryzimo noro kantrybes ir .t.t kad pardeto gerti normalaiai bent is puodelio, jau nekalbu apie buteliukus, bet kaip manoji pardeda REKTI kaip nori kruties tai matyt visoms paretu noras nutraukineti ar mokinti na zodziu... doh.gif doh.gif , bet as turiu gera ,,guodeja,,savo mama kuri man yra pasakiusi auksinius zodzius-MAITINK TOL KOL GALI IR TURI PIENO ,TIK PO DAUGELIO METU SUPRASI KOKIA TU TUREJAI DIEVO DOVANA, NES DAR TO NEIVERTINI...tai va merginos motreys ir paneles, gyvenu tik tomis mintimis kad MANO pienas MANO leleytei yra pats geriausias ir sveikiausisias, beje ji dar nei karto per tuos metukus niekuom nesirgo, tai manau kad tai taip pat zindymo nauda, o pieno kaip sako oj nera neturiu dingo, tai patcios didziausios nesamones kokias as girdziu is savo draugiu ar pazystamu, jos pavargsta ir nebetrsi kantrybes ir pradeda primaitinti na ir tada jau viskas su ilgi ir laimingu zindymu, nes as esu svetai isitikinusi pieno bus tik tuomet kaip vaikas kuo daznaiu zindys, o ten maistas vistai ar dar koks velnas tikrai negamina jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RobertosMama: 22 liepos 2007 - 09:51
Negaliu net palyginti su kokiu kitu jausmu: kažkoks neapsakomas gerumas ir šiluma apima maitinant.
Atsakyti
Laaabai malonus jausmas biggrin.gif Pirmą mėnesį reikėjo pakentėti, kartais net per ašaras. Neįsivaizduoju, kaip reikės nemaitinti unsure.gif
Atsakyti