Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
abi mergaites maitinau iki 1,6mėn.gaila kad reikėjo nutraukti. Tai ir malonumas,ir patogumas : virtuve visada kartu ir vaikelis neliks alkanas. malonumas, kai vaikelis prigludes prie tavęs jaučiasi saugus,ramus ,laimingas.
Atsakyti
Man labai malonus procesas, kai maziuke valgo mano pieneli biggrin.gif
Atsakyti
man be galo malonus procesas, 4u.gif kiekviena kart maitindama, kai maziukas isalkes, jauciu dziaugsma, net sirdis spurda wub.gif , kai vaikelis taip godziai traukia. ir begalinis artumas, koks tik tarp mamos ir vaiko gali buti. thumbup.gif
Atsakyti
nepakartojamas jausmas wub.gif wub.gif wub.gif
kazin,ar gyvenimas gali suteikti dar didesni malonuma,nei vaikucio zindymas wub.gif
vien apie tai pagalvojus asaros byra wub.gif tai zodziais neapsakoma wub.gif
Atsakyti
Nors pats procesas kartais būna ir skausmingas, ale vis tiek taip gera žiūrėti į savo mažylio pienuotas lūpytes. Ir kai žinai, kad tai natūralu, ant širdelės dar geriau pasidaro bigsmile.gif
Atsakyti
Man reikejo atprasti nuo zindymo nei vaikui doh.gif Budavo relaksas, kai mazulelis ziuredavo i mano akis ir zaisdavo su mano plaukais wub.gif
Atsakyti
Man zindymas yra maloni pareiga, kuria atlieku savo vaiko labui smile.gif Ir tai vienas geriausiu dalyku, kuriuos savo mazylei siuo metu galiu duoti kartu savo meile ir svelnumu ax.gif
Atsakyti
man malonu, wub.gif neskaitant uzdegimo ir pirmu dienu, kai nieko nemoki ir nezinai, bet viskas juk ismokstama ax.gif nieko nera maloniau kai gali paimti ant ranku isalkusi kudiki ir ji maitinti, o tuo labiau nezinai ar dar toki malonuma leis likimas antra karta patirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinoma pats zindimas yra super dalykas thumbup.gif Bet iki dveju metu tikrai nenoriu maitinti kad ir kaip faina yra g.gif
Atsakyti
Pati pirma men kol pripratom su kudikeliu vienas prie kito, kol susinormalizavo pienuko gamyba, buvo sunku blush2.gif O paskui jau viskas buvo thumbup.gif Nerealus jausmas kai jauti savo lialiuka salia, ir kai zinai kad tai geriausia ka gali jam duoti wub.gif
Atsakyti
Procesas malonus, bet kartais ir vargina blush2.gif
Atsakyti
Asaros-ne tik mano bet ir maziaus verysad.gif kai pieno neistraukia,kruvini sutruke speneliai,ziaurus skausmas,kurio nei anstpeniai nei tepalai nenumalsino schmoll.gif ir pastovus maziaus klyksmas,nes jam vis negana ir negana budavo verysad.gif istisai ant krutines kabodavo verysad.gif taip vargom 3 su puse menesius,o paskui baigem kankintis,nustojau maitint blush2.gif ir viskas pasidare thumbup.gif : tada pajauciau koks dziaugsmas augint savo stebukliuka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivune: 12 balandžio 2007 - 16:39