Mano didzioji diena rytoj
.Skatins,nes del auksto spaudimo vaisiui kyla gresme.O as ziauriai bijau,nors gimdymas ir ne pirmas.Labai norisi,kad viskas naturaliai bent prasidetu...Tik vaikutis ne krust is vietos.Matyt,gera jam ten pas mane.As jau ziauriai pavargau ne tik nuo nestumo,bet ir nuo klausimo :AR JAU KA NORS TURI?

[I][B] labai jau sunkus klausimas: ar reikia skatint, ar leist vaikui paciam pasirinkt gimimo diena... mano ciklas taip pat ilgas, todel pernesiojimas- tai normalu. Pirma daktare nustate termina kovo 26, kita kovo 24...beveik nesiskyria. Bet apziurejus pamate, kad kaklelis tik 1cm atsidares ir dar nesimato, kad organizmas pasiruoses butu. Pasake atvaziuot po velyku(29 d) ir dar pora dienu laukem (savaite). Veiklos jokios, atidarymas toks pats...nusprende skatint...kai po pirmu saremiu praejo 3 valandos nusprende nuleist vandenys ir pamate, ad vandenys jau pazaliavo...po to prasidejo veikla normali ir dar po 3 valandu pagimdziau. Dukra sveika, bet buvo visi pozymiai pernesiojimo. Jei laukciau daugiau...kas butu tada?
Negali zinot kas teisinga...bet jei suklysta kokiu menesiu, tai baisu. Bet as dekinga,kad man skatino gimdyma.
Negali zinot kas teisinga...bet jei suklysta kokiu menesiu, tai baisu. Bet as dekinga,kad man skatino gimdyma.
na, aš irgi naiviai galvojau surasiu kokį atsakymą, kaip elgtis, o tik supratau, kad visi atvejai labai individualūs... aš irgi tuoj važiuosiu pas gydytoją (jau pagal paskaičiavimą gaunasi savaitės pernešiojimas) ir sakė guldys gimdyt. Tai kaip suprantu skatins. Kiek žinau, leidžia normaliai pernešioti dvi savaites. Kai tikrino per patį terminą, tai ir vandenys buvo normoj, ir tonusai labai geri vaiko.... ir nežinau, ar ne geriau būtų palaukti sar savaitę, bet ir pačiai jau taip neramu, taip norisi savo vaikutį sveiką į rankas paimti.... matyt lieka pasitikėti gydytoja
man nieko neskatino nes buvau uznesiojus vos dvi dienas o beto jau buvo pradejes darytis kaklelis tad beliko tik laukti
nors paciai ir nepavyko pagimdyti teko daryti cezari

o as pernesiojau savaite(pagal gyditoju apskaiciavimus,nors pati zinojau beveik tikslia pastojimo data,ir nemaniau kad pernesioju)man taipogi skatino,gimdymas buvo ilgas-14valandu,labai alinantis ir sunkus.praejus kaskiek laiko ir as pradejau grauztis kad vaikelis gime ne laiku,pykstu ant saves kad leidau skatint,o gal reikejo palaukt naturalumo.dabar abu turim problemu su sveikata.teisinu save tik tame kad pernesiojus pergyveni del mazylio sveikatos(juk medikai zino geriau) ir taipogi paskutines dienas labai lauki to gimdymo,nes pilvas toks didelis ir sunkus kad norisi greiciau pagimdyti

man tai lasino lasaline ir po 2 valandu gime sunelis ,dar iki rytojaus daug laiko ir gali pagimdyti be vaistu
tai laikykis ir kantrei lauk gimtadienio SEKMES

o man lasino laseline,ir po 14 valandu kanciu gime sunelis.
Sake gyditojai kad skatinant skauda dag labiau nei naturaliai gimdant.nezinau kaip kitiem,bet mano skausmai buvo nepakeliamo

Mane skatino hormonais per laseline, aisku pagimdziau greit, po poros valandu jau turejau dukryte
Svarbiausia pasitiket savim ir klausyt ka gydytojas sako daryt
Sekmes gimdyme

O ka daryt jei mazyliukas norejau tupet pilvelyje iki jam sukaks 18...
Tik skatindami galejo pradet gimdymo eiga...

Na man tai ampulyte i uzpakali suleido pries kelias dienas, bet nepadejo, poto zvakuciu kelias i maksti gavau, o finaliniam etape ir laselina state, bet vistiek kaklelis neatsidarinejo.... Tai visgi cezari teko daryt
Sveika
man neprireikė skatinamųjų,bet prieš mėnesi draugė su skatinamaisiais gimdė,tai jai buvo lašalinė statoma.Po poros valandu gimė mergaitė.
man neprireikė skatinamųjų,bet prieš mėnesi draugė su skatinamaisiais gimdė,tai jai buvo lašalinė statoma.Po poros valandu gimė mergaitė.