Man irgi buvo lašelinės abu kartus. be jų nieko nebūtų buvę, ir dozės buvo tolygios arkliui, nes kitaip neatsidarinėjo niekas. Tad skatinimas yra reikalingas procesas. Nebijokit, jei kam to prireikia.
man,kadangi saremiai truko ilgai ir buvau nuvargus,gydytoja nusprende pagreitinti procesa ir eme leisti skatinamuosius. suleido tik 2 svirkstus i sedmenis,kas pusvalandi,trecio nebeprireike,kadangi atsidare kaklelis,kirpo pusle vandenu ir prasidejo "linksmybes"

na nors as buvau pernesiojus 5 dienas,bet pradzioj manes neskatino,nes gimdymas prasidejo naturaliai,taciau i pabaiga,kadangi uzsitese saremiai,kad manes nekankinti pradejo skatinti,tik nespejo visu triju suleisti porciju,o tik 2

QUOTE(Asta78 @ 2006 05 01, 19:47)
.Labai norisi,kad viskas naturaliai bent prasidetu...Tik vaikutis ne krust is vietos.Matyt,gera jam ten pas mane.As jau ziauriai pavargau ne tik nuo nestumo,bet ir nuo klausimo :AR JAU KA NORS TURI?
Panasi situacija ir pas mane. Jau 40 sav. ir 6 d., o leliukas neskuba islysti

Panasiai buvo ir per pirma gimdyma, gimdziau 40 sav. ir 7 d., bet gimdymas prasidejo pats, skatinti nereikejo. Labai tikiuosi, kad ir dabar panasiai bus. Gal tie leliukai turi pas mane siek tiek ilgiau pakepti

O tas klausimas tikrai is proto varo

QUOTE(Tukana @ 2006 06 24, 23:38)
Panasi situacija ir pas mane. Jau 40 sav. ir 6 d., o leliukas neskuba islysti
, jei dar per keturias dienas nesuskubs - laukia skatinimas
Panasiai buvo ir per pirma gimdyma, gimdziau 40 sav. ir 7 d., bet gimdymas prasidejo pats, skatinti nereikejo. Labai tikiuosi, kad ir dabar panasiai bus. Gal tie leliukai turi pas mane siek tiek ilgiau pakepti
, nors imk ir kasdien siuks visiems zinutes, kad dar nepagimdziau.

aciu dievui manes niekas neklausinejo kasdien

pamaciau tavo avatara ir neteku zado is tokio grozio!

mus skatini,kad saremiai per ilgai truko ir pradejo retet,kad ilgai nesikankinciau. nzn,vaikiukui lyg itakos neturejo..

jau 40 savaiciu, jau eina 41, oadekite:)
kaip paskatinti naturaliai savo vaikiuka ka greiciau islistu:)
jau nebegaliu:) ir mane erzinti pradejo ir jauciu ka jam paciam labai anksta ten:(
jau nebegaliu:) ir mane erzinti pradejo ir jauciu ka jam paciam labai anksta ten:(
QUOTE(zaikauskai @ 2006 07 17, 14:58)
jau 40 savaiciu, jau eina 41, oadekite:)
nereikia pergyventi, vaikelis pats zino, kada jam reikia gimti. as taip pat gimdziau 41 sav. ir keleta dienu, pagulde sestadieni ir sekmadieni skatinti norejo, o sekmadieni ryte saremiai savaime prasidejo

teisingai....vaikelis pats zino, kada jam reikia belstis
bet man panasiai buvo.......ne tiek tas laukimas kiek skambuciai artimuju ir nelabai artimuju uzkniso.....kada gimdysi, gal jau pagimdei.....maniau, nupusiu nuo tu klausimu.....
neapsikentusi suejus 40savaitei, kadangi jauciausi gerai, pradejau valyti langus, skalbti ir kabinti uzuolaidas
o buvau jau sutarus po poros dienu atvaziuoti ir skatins dirbtinai, issauks gimdyma, ir ka.....nuvaziavau i klinikas jau su reguliariais saremiais
nors dar nestipriais.......padejo matyt
o gal tiesiog atejo laikas

bet man panasiai buvo.......ne tiek tas laukimas kiek skambuciai artimuju ir nelabai artimuju uzkniso.....kada gimdysi, gal jau pagimdei.....maniau, nupusiu nuo tu klausimu.....

neapsikentusi suejus 40savaitei, kadangi jauciausi gerai, pradejau valyti langus, skalbti ir kabinti uzuolaidas

o buvau jau sutarus po poros dienu atvaziuoti ir skatins dirbtinai, issauks gimdyma, ir ka.....nuvaziavau i klinikas jau su reguliariais saremiais

sveikos:)
as irgi laukiu nesulaukiu to stebuklo mazycio
turejau vakar gymdyt, bet vaikutis visai dar nenori i pasauli
gal zinote kokiu budu paskatinti gymdyma?
ir ar apskritai reiketu paciai kaip nors skatinti?
ka manote?
as irgi laukiu nesulaukiu to stebuklo mazycio

turejau vakar gymdyt, bet vaikutis visai dar nenori i pasauli

gal zinote kokiu budu paskatinti gymdyma?

ir ar apskritai reiketu paciai kaip nors skatinti?
ka manote?
Kazkokiam zurnale buvo kazkokiu patarimu. Dabar nerasiu, nes tu zurnalu pas mane - visa kruva, bet prisimenu kad gali dar be langu valymo padeti karstoka vonia ir pasimylejimas
O man gimdyti rugpjucio pirma, bet ginekologe apziurejusi mane pasake, kad gleiviu kamstis iskrites, gimdymo takai pasiruose gimdymui, taigi labai greit gimdysiu. Ta pasake pirmadieni, tai kaip durnele sedziu namie ir laukiu. Kol kas nieko

O man gimdyti rugpjucio pirma, bet ginekologe apziurejusi mane pasake, kad gleiviu kamstis iskrites, gimdymo takai pasiruose gimdymui, taigi labai greit gimdysiu. Ta pasake pirmadieni, tai kaip durnele sedziu namie ir laukiu. Kol kas nieko

as tai siandien buvau pas dakrara kur gymdysiu
tai paciupinejo mano kakleli, pasake kad dar jokiu pozymiu, o man taip baisu kad pernesioju, nes daug kur raso, kad geriau nedanesioti, negu pernesioti
nezinau kaip cia bus bet jau taip nori pamatyti savo mazyte:)
del mylejimosi tai baisoka, jau zinai paskutines dienos, tai nedrasu kazkaip
o del karstos vonios tai gal ir verta pabandyt:)
sake daugiau judet, vaiksciuot, bet kad sunku su tokiu pilvuku

tai paciupinejo mano kakleli, pasake kad dar jokiu pozymiu, o man taip baisu kad pernesioju, nes daug kur raso, kad geriau nedanesioti, negu pernesioti

nezinau kaip cia bus bet jau taip nori pamatyti savo mazyte:)

del mylejimosi tai baisoka, jau zinai paskutines dienos, tai nedrasu kazkaip

o del karstos vonios tai gal ir verta pabandyt:)
sake daugiau judet, vaiksciuot, bet kad sunku su tokiu pilvuku