Pries 5 kazkur metus turejau laaabai didele meile. Abu turejom tam tikru kliuciu, todel musu santykiai buvo labai aistringi, galvojau myolesiu visa gyvenima ir busim kartu

Ir po metu taip isejo, kad mes issiskyrem (zodziu tikrai muilo opera,) - mane isimylejes kitas visaip stenges mus isskirti, ir karta taip padare, kad mano ta meile eme ir patikejo. Po to bandem suslipdyti, bet nebesusikalbejom. As taip kankinaus, taip kankinaus, blioviau diena nakti, darba praradau, nes buvau zombis, galvojau neisgyvensiu, ko nedariau

mamamija, draugai manes nepazino, nevilty skendejau ir nieko nebenorejau. Ir staiga

Atsirado dabartinis mano berniuikas. Kokus dar tris menesius lyginau abu, bet po to viskas pasibaige. NULIS emociju man ziurint i ex, ar jo dabartini gyvenima. Buvom susitikie, jis viltingai prasitare, kam mums tiesiog nesiseke, susitikom ne laiku (sakiau, turejau dideliu trukdziu), bet man buvo dzin ant jo zodziu

Rimtai. net negaliu patiket

O del dabartinio

net naktim tranzuodavau iki KLP (kita diena i darba

), pabunu kelias valandas ir vel atgal

Buvo ir taip, akd stoviu Kryzkalny ir klausausi kaip ciulba naktiniai paukstukai 3 nakties

Vaziuoja pienovezis, paima mane, nuvaziuoju paryciais

Zodziu musu meile viska nugalejo, burtai leme (is tikro paskaiciavom kas daugiau uzdirba), kad is Vilniaus i KLP vaziuociau as. Taqip cia ir gyvenu

sestadieni buvo 2,5 metu

Nera to blogo. Reikejo man kankintis pusantru metu, kad surasciau savaji