Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(Smurka @ 2005 02 11, 09:39)
Kartais, kad nustotų skaudėti širdį dėl prarastos meilės, pakanka tik pasidomėti, kaip tas buvusysis gyvena. Žinokit, kai kuriais atvejais mygom pagydo tongue.gif

Radau savo eilėraštį, kažkada rašytą čia, forume, temoje apie pirmąją meilę. Aišku, tas eilėraštis be išliekamosios meninės vertės, bet puikiai pailiustruojantis faktą, jog man pasisekė, kad nepasisekė su pirmąja meile tongue.gif 

Oho blink.gif  mana pirmoji meilė buvo toks gražuolis Valdis rolleyes.gif
Jisai zvilgsniu savų rudų akių lyg koks perkunas svaides.
Ir vsio, širdele Smurkos leidos i pakulnes
Ir pajutau, pamilo šita rudaaki biesą visas mano kunas unsure.gif 

Bet būt jo išrinktąja man nebuvo lemta,
Nes vede Valdis kitą, kaimo tokio mergą. mad.gif
Maniau aš tąsyk, kad gyvenimas manasis baigės,
Beliek tiktai numirt, kol neiškrito pirmos snaigės  cry.gif

Dabar žinau, kaip kaimo tokio mergai sekas
Šeimyninis gyvenimas su rudaakiu Valdziu.  blink.gif Sakes  ohmy.gif
Augin jinai jo keturis gražius vaikus
Ir dar į snukį gauna, kartais ir per šonkaulius.  bash.gif:

Tai va, gal ir gerai, kad rudaakis Valdis
Tasai, kuris rudų akių zvilgsniu i mano pusę svaidės
Netapo mano vyru, nes tada kas zino,
Gal šiandie mano veidui nepakaktų grimo ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

drinks_cheers.gif doh.gif Smurka, nu cia pavarei poezija! Na isties, labai jau tas netikes Valdis buvo. Ale matai kad kiek laiko praejo, vistiek prisimeni, net eiles kuri!
O is tiesu, meile tokis reiskinys, kad net nepasirinkti, neina, bent jau man. Vis pamildac=vau kokius banglus. Na vienas manoi ex, buves lyg ir teisetas sutuoktinis ne Valdis, ale i snuki kazkaip gaudavau!....... bet jo net tulike neprisimenu sededama....... schmoll.gif
Atsakyti
As su savo vyru jau penki metai, bet kartais vis dar prisimenu savo buvusiji. blush2.gif Kartais net sapnuoju. Manau tai todel, kad jis buvo pirmoji meile, aistra, ir as buvau tikrai beprotiskai isimilejus. ax.gif O su dabartiniu vyru, mus sieja meile,bet ji kitokia... Nors prisimenu buvusiji, niekada nenoreciau pas ji gryzti.
Atsakyti
manau, kad paskutinio buvusio niekada nepamirsiu ir nenustosiu mylet.
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2006 04 16, 13:55)
As su savo vyru jau penki metai, bet kartais vis dar prisimenu savo buvusiji. blush2.gif  Kartais net sapnuoju.  Manau tai todel, kad jis buvo pirmoji meile, aistra, ir as buvau tikrai beprotiskai isimilejus. ax.gif  O su dabartiniu vyru, mus sieja meile,bet ji kitokia...  Nors prisimenu buvusiji, niekada nenoreciau pas ji gryzti.

QUOTE(Shiduh @ 2006 04 16, 16:59)
manau, kad paskutinio buvusio niekada nepamirsiu ir nenustosiu mylet.

Na vat ir man taip... verysad.gif Tik žinau, kad kartu būt negalėtume...
Atsakyti
mums irgi taip. anksciau as negalejau susitaikyt su jo trukumais, dabar kai man jau tai nebesvarbu ir galeciau priimti ji toki koks yra, jis jau to nebenori, nebepasitiki ir t.t. o gal ir nebemyli. ka padarysi.
Atsakyti
As aplamai megstu paanalizuoti, kas butu jeigu butu.... g.gif Siai dienai, PABREZIU siai dienai, deliojasi vaizdas, kad is viso bliudo pasirinkau tikrai ne versio uodega (patarle, jei ka mirksiukas.gif ). Nors, rytoj gal zliumbsiu jum ant krutines, kas zino ax.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie nelaimingai isimylejusiu. Isgyvenu "durna" jausma. Pakeiciau darba, ir issiskyrem. Pasirodo buvau reikalinga ir naudinga tik tiek, kiek jam reikejo. Jauciuosi pamirsta ir izeista. Atrodo, to ir uztektu viska baigti. Bet ne, man vis dar ziauriai rupi,kaip jis gyvena, daznai prasuku specialiai pro jo namus gal sutiksiu, gal bent pamatysiu, mieste seku pravaziuojancias masinas, gal uzfiksuosiu. Nors zinau, kad jis ne mano zmogus,kad musu gyvenimo budas visiskai skirtingas, bet taip uzstrigo, net naktim sapnuoju,miegu su savo vyru, o ji sapnuoju, ziauru. Nesuprantu, gal tikrai isimylejau, ar kaip tai vadinasi. g.gif
Atsakyti
Ir mane kartas nuo karto aplanko praeities seseliai..Draugavau su vaikinu 7 metus,galvojau,kad jis ir liks tas vienintelis.Deja verysad.gif Viskas susikloste kitaip ir nors turiu salia nuostabu zmogu,laukiam uz keliu savaiciu savo pirmagimes,bet buna laaaaaaabai sunkiu minuciu,kai ilgiuosi butent savojo ex..Tada ir pyktis ant saves ima doh.gif ir gaila ir geda buna del kai kuriu minciu.Gal todel ir ieskojau atsakymo kame cia visas reikalas.. Nes esu tikrai laiminga,bet va kartais,tai visai nelinksma buna,kai prisiminimai kankina..(Prisipazinsiu,nepaskaiciau cia visu komentaru jusu visu,tai gali buti,kad kuri jau ir rase,bet del visa ko parasysiu ir as ax.gif )
Tai va,i zmogaus netekti,ar issiskyrima kiekvienas organizmas reaguoja vienodai ir pereina tam tikras fazes,tik va pas kiekviena jos skirtingai uztrunka..Kam vos keliu menesiu pakanka,o kam ir keliu meteliu prireikia..Tai gi,pasak vieno psichologo,išsiskyrus pirmiausia buna šoko fazė. Paskui būna neigimo fazė (ne, taip negali buti, tai netiesa, negaliu patiketi, kad jo nebra ir nebus salia ir pan.) paskui buna pykcio faze - ima apmaudas, pyktis, paskui buna depresijos faze - norisi verkti, liudeti tada ateina susitaikymo faze, o galiausiai - nauja orientacija thumbup.gif Tik pas kiekviena zmogu kaip jau minejau tai individualu,tos fazes eina nebutinai sia tvarka ir pasibaigus vienai fazei,po kiek laiko galima vel prie jos gryzti..Taip kad,jog ilgites kazko,ka mylejot tai naturalu!Butu keista jei nesiilgetumet,juk tas zmogus buvo jums brangus.O jei dar ilga laika buvote kartu,tai visas organizmas,kunas ir t.t. priprato..Tai paskui ir ilgisi,o ypac jei atsiduriate kokioje situacijoje kuri sukelia prisiminimus..O sapnai,tai pats geriausias musu minciu atspindys,taip kad jei naktimis dar ir sapnuojate,tai irgi normalu..(ypac jei diena apie tai galvojote)
Nu ir issipleciau as cia ax.gif Nu bet tikiuosi suprasit ka bandziau pasakyti.Pati save taip guodziu,kai uzplaukia sunkios minutes ir aplanko praeities vaiduokliai. Bandau itikinti,kad tai tik organizmo reakcija ir, kad visa tai laikina ax.gif
Beje,ir as galiu pasakyti kad savojo ex niekada nepamirsiu ir tam tikra prasme nenustosiu myleti,tik nezinau gal tai ir pliusas,bet to zmogaus jau nebera. Turiu omeny,kad jis labai pasikeite ir tikrai ne is tolo nebeprimena to zmogucio,su kuriuo buvau as.Taip kad jei ilgiesi kazko ,su kuo tu buvai pries kelis metus laaaaabai didele tikimybe,kad jo jau nebera.Kad jis tapo visai kitu zmogumi,pasikeite ir tu dabar net nebeistengtum buti su juo kartu...Tiesiog ilgiesi kazkieno seselio..Tai va g.gif
Atsakyti
Smurka net eilėraštį sugalvojo Valdžio garbei biggrin.gif sakoma, jei moteris dainuoja arba kuria, reiškia galvoja apie Jį..
O jum nebūna taip kai apkabina jūsų dabartinis, o galvojat.. ech kaip būtų gerai jei čia būtų.. arba net įsivaizduojat kitą. Šakės aš taip pagalvoju ir gaila pasidaro. Visų. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Agapi @ 2006 04 21, 01:52)

Nu ir issipleciau as cia  ax.gif Nu bet tikiuosi suprasit ka bandziau pasakyti.Pati save  taip guodziu,kai uzplaukia sunkios minutes ir aplanko praeities vaiduokliai. Bandau itikinti,kad tai tik organizmo reakcija ir, kad visa tai laikina  ax.gif
Beje,ir as galiu pasakyti kad savojo ex niekada nepamirsiu ir tam tikra prasme nenustosiu myleti,tik nezinau gal tai ir pliusas,bet to zmogaus jau nebera. Turiu omeny,kad jis labai pasikeite ir tikrai ne is tolo nebeprimena to zmogucio,su kuriuo buvau as.Taip kad jei ilgiesi kazko ,su kuo tu buvai pries kelis metus laaaaabai didele tikimybe,kad jo jau nebera.Kad jis tapo visai kitu zmogumi,pasikeite ir tu dabar net nebeistengtum buti su juo kartu...Tiesiog ilgiesi kazkieno seselio..Tai va  g.gif

Sutinku su tavim apie ta seselio ilgesy...as zinau,kad mano ex jau tikrai nebetoks koky mylejau ir kazkiek myliu...Si tavo mintis man pades lengveu nuvyti liudesi smile.gif
Atsakyti
man tai keistai su buvusiuoju. mes issiskyreme tik pries 4 menesius. Kol jo nematau tai labai pasiilgstu, bet kai pamatau man viduje sukyla tokia itampa, kurios as niekaip negaliu numalsinti. taip ir tampomes abu, susitinkam kartais, jis manes pasiilgsta, as jo, bet po susitikimo tik dar labiau vienas nuo kito atsalame.
Atsakyti
QUOTE(saulute_ @ 2006 04 21, 20:46)

O jum nebūna taip kai apkabina jūsų dabartinis, o galvojat.. ech kaip būtų gerai jei čia būtų.. arba net įsivaizduojat kitą.

Anksciau budavo,dabar aciu dievui nebeleidziu sau tiek isisvajoti.
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2006 04 21, 20:47)
Sutinku su tavim apie ta seselio ilgesy...as zinau,kad mano ex jau tikrai nebetoks koky mylejau ir kazkiek myliu...Si tavo mintis man pades lengveu nuvyti liudesi smile.gif

Smagu,kad nors kam nors padeti galejau mirksiukas.gif Va taip tos moterys besikankindamos ir viena kitom padedamos islipa kaip sakoma is to liuno. Bet nepatikesit,jiems ne ka lengviau!!! Zinokit mano ex su asarom akyse sake,kad buna minuciu jog atrodo keliais pas mane pareitu! blink.gif Tai zinokit amo netekau tai isgirdusi blink.gif Vienu zodziu,jei kada buvot tikrai mylimos tai jie kankinasi ne ka maziau nei mes...Taip jiems sikniams ir reikia hihihi.gif
Atsakyti