QUOTE(Barskuole @ 2006 03 19, 16:28)
Saulute, taip trodo lyg apie mane pačią ir apie manąjį ex rašytum:) Praėjo jau pusė metų - o negaliu jo pamiršti..

Jis turi kitą, bet keisti tie santykiai, bent jau man atrodo..Jis kasdien man skambina, atvažiuoja, matomės, beveik kasdien pietaujame..nežinau..savaitgalį jis kaip į vadnenį dingsta, nes su ja būna, o poto aš jam tampu reikalinga..noriu prisiglaust, apkabint, išbučiuot, išmylėt..bet nesileidžia

Irgi sakė nemyliu, nenoriu...Nenoriu su juo amtytis - skaudu, kaskart lieku su ašaromis, bet negaliu atsispirti..Jis matomai tai amto - tai gaunasi dar ir kankina

Kur tokie santykiai nuves? O aš jam tiek gero apdarius - praktiškai ištraukiau iš labai didelės gyvenimo nelaimės...o jis kaip su šiuklše elgiasi..skaudu, bet...

JĮ
Kvaila tokia situacija. bet as irgi nieko negaliu sau padaryti. negaliu prisiversti jam pasakyti ne. mes matomes kiekviena diena. kelis kartus per savaite jis parsiveza mane pas save. mes kartu verdam, kartu valgom, as pasilieku su juo per nakti. tai nuostabu. mes galetume buti labai geri draugai. bet kad mes dar ir miegam kartu ir jis mane buciuoja. mes abu suprantam, kad negalim to daryti, bet... nesuprantu kodel jis su ja. jis man sako kad nenori jos matyti kiekviena diena, jis nori gyventi savo gyvenima, sako kad su manim viskas buvo kitaip. Ne karta sake, kad nera tikras ar gerai padare palikes mane. ir as matau, kad su ja jis elgiasi visai kitaip nei su manim. su ja jis daugiau tik draugai, nei kazkas daugiau. jis pats sake kad mane buciuoja daugiau nei ja. Neprasau jo kad griztu. bet negaliu buti be jo. jei negaliu jo tureti viso, noriu tureti bent truputi. kartais manau, kad gal taip ir geriau. mes vel pradejom susitikineti is naujo.