[quote=Gėlyte,2006 03 04, 01:10]
Įdomu, ar patys vyrai mėgsta taip dairytis atgal, kaip kad mes darom.
Su vyru išsiskyriau beveik prieš du metus... Skyrybų laikotarpiu nesidarkėm, nesiėdėm. Vieną dieną atsimenu susitikę pasiuntėm viens kitą ir vsio... Iškarto jau skyrybų laikotarpiu abudu buvom susiradę po draugą. Jis 10 metų jaunesnę panelę, o as 7 metais jaunesnį kavalierių. Ir niekada mudu nesišnekėjom ir susitikę tik vienas kitam galvą linktelėdavom. Tai va.... vieną gražią dieną aš su savo draugeliu išsiskyriau po beveik 2 metų draugystės. Po poros dienų sužinau, kad mano buvęs vyras veda, nes jo panelė laukiasi

. Mes su vyru vaikų negalėjome susilaukti, labai norėjome, bet... Čia jau kita tema. Pradėjau rėkt kaip skerdžiama, paskambinau savo buvusiam vyrui ir pirmą kartą po skyrybų normaliai pasišnekėjom. Tai patikėkit, kiek visokių dalykų išgirdau. Sakė kamavosi kaip šunytis, sapnavo, pasiilgo, naktim kūrė ką sutikęs norėtų pasakyti ir t.t. Aš taikytis nenoriu, jam jaučiu kažkokį kitokį jausmą negu meilė. Tik man skaudu buvo dėl vaiko, kad mudu šitiek stengėmės, bet nebuvo lemta jų susilaukti. Nors širdį aš jam linkėjau, kad jis susilauktų nors su kita ir nors jis būtų laimingas. Jie jaučia viską tą patį ką ir mes moterys. O savo draugą palikau aš (nors myliu, bet dėl kai kurių savybių tenka tai padarti), tai irgi jau 2 mėn. ramybės nėra. Jis žiauriai kankinasi. Bet man atrodo, kad geriausiai dėti tašką ir kęsti. Greičiau tada viskas praeina.
Savo buvusiam vyrui jaučiu kažkokį švelnų, gerą jausmą. O buvusiam draugui karštą meilę ir aistrą
Papildyta:
QUOTE(Paulina1 @ 2006 03 01, 10:59)
O man visada idomu, kai pabundi viduri nakties, nes sapnuoji ji, ar ir jis sapnuoja? Ar yra tas rysys tarp abieju?
O man ir buvęs vyras ir buvęs draugas sako, DINK IŠ MANO SAPNŲ, NES BAIGI Į KAPUS NUVARYTI.... Sako, sapnuoji, kad susitaikėm o atsibudęs realybėje nenori gyventi, kad tai tik sapnas. As nelabai sapnuojau, labai retai...