Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Mano bernainis ismoko uzpakali nusivalyti budamas 5 metu.O darzeli stengdavosi nedaryti didelio reikalo. biggrin.gif
Atsakyti
as savo suneli pradejau mokinti nusivalyti uzpakaliuka, kai pradejom ruostis i darzeli... ax.gif nes mums pasake, kad tualete vaikai patys tvarkosi blush2.gif todel ir puoliau mokyti, bet nebuvo nei ka mokint, is pirmo karto puikiai gavosi bigsmile.gif , na tas "puikiai", tai ne taip jau, kaip mama ta padaro, bet sakyciau, gana neblogai isejo... Tik beda ta, kad nuejus i darzeli jis didelio reikalo ten visai nedaro, o su mazu reikalu irgi ne kas... Nepatinka jam tie darzelio tualetai... vienas dalykas, jie salti, nemalonu atsisesti, kitas dalykas- visi vaikai stovi ir ziopso kaip kiti daro, na jie savo eiles laukia, bet daranciajam tai nesmagu, kai toki asmeniska procesa stebi dar desimt dalyviu... Na, kol sunus darzely buna tik puse dienos, tai labai nepanikuoju, bet kaip bus veliau, tai nezinau g.gif
Atsakyti
Maniškis(sausį 6m.) irgi darželyje, kažkaip sugeba apseiti be reikaliuko, o namuose bando susitvarkyti pats, bet būna, kad kviečia pataisymui ir mus sakydamas, kad patikrinkit ar neliko.
Atsakyti
Is pradziu mano sunelis pats susitvarkydavo, o dabar manes kviecia g.gif
Atsakyti
Galiu pasigirti - praeitą savaitę sūnaus darželio grupėje tualetams buvo įstatytos durys thumbup.gif Matyt sureagavo į mamų bambėjimus, kad vaikai nesituština ir pan., nes nejauku be durų biggrin.gif
Tai žiūrėsim kaip dabar bus, ar pasikeis padėtis smile.gif
Atsakyti
Na tikrai, ko gero durų nebuvimas ir yra pagrindinė vaikų nesituštinimo priežastis. Čia savaime suprantamas dalykas, kaip gi žmogutis gali atsilikt, kai dar kelios akys spokso į jį g.gif
Jums pasisekė 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ! maniskis 5 metu berniukas taip pat darzelyje nedaro reikaliuko rimto, kazin kas cia per mada pas juos. O namie pats bando nusivalyti jau gi didelis. bigsmile.gif
Atsakyti
O gal darzelyje priezastis, nes man susnus pasakes, kad aukletojos ne visada yra patenkintos, zizrzia ten kazka po nosi, sako, zodziu nenori valyti vaikui uzpakali g.gif
Atsakyti
Aš maniau, kad esu tokia viena atsilikusi nuo teisingo vaikų higienos įpročių skiepytoja smile.gif . Maniškiui poryt 5 metai, bet darželyje nieko nedaro, o namie atsistoja ketrupėsčias ir šaukia MAMA!!!!!!!!!! Taigi visas darbas tenka man... Bet matau, kad ir kitoms tos pačios problemėlės... Tikiuosi, kad greit apsieisim be šūkavimų rolleyes.gif
Atsakyti
Mums 3 metukai,musu aukletoja darzelyje pareiske,kad jau tokiems vaikams sikniuku nevalys,cia ne lopselis,ir turi jau patys moketi susitvarkyti.Bet jam visai to nesinori daryti,visada man tenka valyti.Darzelyje niekad maniskis kaku nedaro,nesa viska namo,gal vaika ir psichologiskai paveikia tokie aukletoju pasakymai g.gif Aisku stengiames mokytis,bet,kad nelabai yra tam noro,kaip vaika priversi?
Atsakyti
Dukra kišmoko jau 4.5 m. (taip, ganėtinai greitai blink.gif ), o sūnus 5 m.
Atsakyti
Na maniškė, kuriai treji, pati darželyje valosi, bet patikėkite, triusikėliai jos parodo koks nusivalymo laipsnis. Ir niekaip neina išsiaiškint kodėl ji nekviečia auklytės ax.gif g.gif
Atsakyti