Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

mano išmoko kokybiškai \be voverių triusikuose\ nusivalyti ketverių metų,
Atsakyti
Mano pana 5 m. net daržely stengias nekakot, viską namo parneša, kad tik valytis pačiai nereiktų schmoll.gif
Atsakyti
Galvojau, čia tik pas mus ta problema, kad vaikas daržely nekakoja, visada neša namo. Ir taip jau 3-eti metai eina.
Nusivalyt pats jau bando, bet, aišku nesigauna taip gerai, kaip norėtųsi biggrin.gif . Tai kviečia mane dažniausiai.
Jam 4,5 m. dabar. Tikiuosi, iki mokyklos suspės išmokt pats nusivalyt smile.gif
Atsakyti
mano penkeriu vaikui nevisada pavyksta, nevisada noro yra ta daryti paciam 4u.gif
Atsakyti
Triju metuku dar mazoka manau atlikti tokiam darbeliui 4u.gif
Atsakyti
Aš vis galvoju "pradžiamoksliui" nupirkti drėgnas WC servetėles... Gal geriau nusivalys dupcę, o ir įdomiau bus ( bent iš pradžių) pradėti tai daryti pačiam doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevejas @ 2006 12 28, 23:38)
Triju metuku dar mazoka manau atlikti tokiam darbeliui  4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , saviškės aš ir neverčiu. Man ir auklytė darželyje sako, kad ji jai nori padėt, bet manoji sako „aš pati“, o namie dar reikalinga mano pagalba, tai gal ji gėdyjasi kitų, todėl vis bando pati g.gif
Atsakyti
Maniškis darželyje pats nusivalo ir neblogai, o namuose tai jau aš valau visada
Atsakyti
Sveikos mamytes
Mano vaikinui valytis uzpakali buvo didele problema sakydavo"rankytes istepsiu" smile.gif
Draugai pasiule puiku dalyka, unitazo dangti kuris syla, plauna ir dar su fenu uzpakaliuka isdziovina.
Tai puiki iseitis ir vaikui smagu.
vadinasi elektroninis bide ar panasiai.
Atsakyti
na ka as zinau, maniskis tai jau nuo triju pats susitvarko, greit kazkaip ismoko ir niekam kitam to neleido daryti, nors gal kartais ir nepavykdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2005 02 09, 19:53)
Sveikutes,

Man cia idomu pasidre, kada laikas vaika pradeti mokyti pati susitvarkyti sikniuka po kakaus? Mususkis trimetis, bet pats nesivalo ir nelabai nori. Yra iprates, kad mama visada nuvalo ir nemato jokio reikalo tai keisti. Bet galvoju, jog gal jau laikas pradeti?
Kaip buvo jum?

mano dukrytei 5, valo pati ir nori tai daryti, bet musu tetis vis bega pas ja ir bega...ir vis pergyvena kad neisvalys svariai schmoll.gif
Atsakyti
o mūsiškė pati niekada nesivalo. Net darželyje nekakoja, nes nėra kam nuvalyti. Ir net neįsivaizduoju, kaip ją išmokint.
Atsakyti