Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Kažkur kai buvo 5 metai. Iki to bandydavo, bet švaruolis, bijojo išsiteplioti ar negerai nusivalyti lotuliukas.gif o patį įpratinau, sakydama, kad tu pats nusivalyk, o aš pažiūrėsiu, jei nevisai švariai nusivalei, tada pavalysiu. Tai taip po truputį po truputį ir pats priprato valytis. Tik būna, kad jei skysčiau pasituština, tai jau prašo manęs rolleyes.gif
Atsakyti
mano maze dabar 3 su puse,bet bando jau pati nusivalyt lotuliukas.gif ypac kai tik pasisioja thumbup.gif o jei pasitustina,tai karta,kai as valgyt tuo metu ruosiau,ji po tyliukais nusivale ir atejus sako-jau nusivaliau-paziurek! lotuliukas.gif
ir ,sakyciau,visai neblogai pavyko! thumbup.gif
Atsakyti
maniskis 2.11m.gal pora kartu pats bande.Bet manau,kad dar per mazas,o as to net ir neprasau,tik paaiskinu i ateiti
Atsakyti
Nu man čia turėtėtų būti gėda blush2.gif ,maniškiui 7m.,bet dar nelabai moka valytis,visada kviečia patikrinti ar gerai nusivalė doh.gif
Atsakyti
Maniskei tuoj 5, bet valau as.. kai pasisioja, tai pati valosi, bet po kako ne blush2.gif Sako, o as neturiu veidrodzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šita problema puikiai išsisprendžia darželyje. thumbup.gif Na, apie kelnaites nekalbėsiu g.gif , bet darzelyje patys išmoksta tai daryti. Maniškis (4 m.) kai perėjo į daržėlio grupę nuo 3 m. - ir valo pats, nes auklytės nevalo. Iš pradžių pykau, bet po to pagalvojau, o kaip gi kitaip vaikiukai išmoks tai daryti? mirksiukas.gif Sutinku, kad kelnaičių plovimas suintensyvėja..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 04, 15:21)
Šita problema puikiai išsisprendžia darželyje.  thumbup.gif  Na, apie kelnaites nekalbėsiu  g.gif  , bet darzelyje patys išmoksta tai daryti. Maniškis (4 m.) kai perėjo į daržėlio grupę nuo 3 m. - ir valo pats, nes auklytės nevalo. Iš pradžių pykau, bet po to pagalvojau, o kaip gi kitaip vaikiukai išmoks tai daryti?  mirksiukas.gif  Sutinku, kad kelnaičių plovimas suintensyvėja.....  blink.gif

O maniske reguliariai kakoja 18 val., kai grizta is darzelio unsure.gif , taigi, problema neissisprendzia.. Na, buvo gal pora kartu, kai gal is vakaro namie nedare, tai teko darzely, tai aisku, kelnaites buvo... doh.gif (nors sake ji, kad valesi). Bet kas baisiausia - jos neissiplauna blink.gif Ta prasme, dedu ant 90 laipsniu plaut, vistiek lieka demes, tenka mest...
Atsakyti
Prieš pusė metų perskačiau čia straipsnius. Susirupinau. Daviau teveliui užduoti - sugalvoti kaip dukrai padėti pačiai valyti. Jau kita diena paviko. Aišku papirko dukrelė. PAsiulė, jei pati pradės valyti, po kiekvieno valymo duos atviruka (jai tuo metų labai norėjosi mažu atviruku). Ir taip 2 savaitės. Priprato po to be atviruku.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 05 05, 08:26)
O maniske reguliariai kakoja 18 val., kai grizta is darzelio  unsure.gif , taigi, problema neissisprendzia.. Na, buvo gal pora kartu, kai gal is vakaro namie nedare, tai teko darzely, tai aisku, kelnaites buvo...  doh.gif (nors sake ji, kad valesi). Bet kas baisiausia - jos neissiplauna  blink.gif Ta prasme, dedu ant 90 laipsniu plaut, vistiek lieka demes, tenka mest...

Išsiplauna mirksiukas.gif . Ant "tos" vietytės truputį VANISH ir oho blink.gif kaip putoja lotuliukas.gif . Savo bernaičio trumpikes taip skalbiu ir tik 30-ies laipsnių temperatūroje mirksiukas.gif . Nė žymės nelieka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Visai kaip naujos thumbup.gif .
Papildyta:
Bet vanishą pilu "ant sauso" blush2.gif . Ta prasme, numaunu trumpikes, užpilu, porą minučių palaikau ir - į salbimo mašiną mirksiukas.gif .
Atsakyti
Manau čia priklauso nuo vaikučio ,mano dukra pati išmoko valyti kokiu 3 metukų,o pažystu berniuką kuriam 7metai jau moka skaityti, o užpakalį vis kviečia nuvalyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2007 05 07, 10:17)
Manau čia priklauso nuo vaikučio ,mano dukra pati išmoko valyti kokiu 3 metukų,o pažystu berniuką kuriam 7metai jau moka skaityti, o užpakalį vis kviečia nuvalyti doh.gif

drinks_cheers.gif As irgi manau, kad priklauso nuo vaikucio. Mano dukryte ne tai kad nemoka, o tiesiog bijo, kad neiseis, ar kad susiteps (ji labai jautri tokiems dalykams), todel ir patiki ta reikala mamai. Bet uz gero menesio jai 5, susitarem, kad 5 metuku ji jau tikrai pati valysis, nes jau bus "labai didele". Dazniausiai savo zodzio ji laikosi rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dičkis tik kartais nusivalo pats, bet nelabai švariai jam pavyksta. Tai dažniausiai man tai daryt tenka, bet manau ateis laikas ir išmoks pats. mirksiukas.gif
Atsakyti