Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Maniškiui jau greitai penki metai ir aš visai tik neseniai "susiprotėjau", kad laikas jam mokintis nusivalyti pačiam. Mokymas vyko labai sunkiai. Nesutiko jis valytis pats nors tu ką doh.gif
Sėdi tualete ir šaukia: "Ateik", aš: "neisiu, nusivalyk pats", jis vėl: "Ateik", aš vėl tą patį...ir taip šūkaliojames kol galiausiai jam pritrūksta kantrybės ir nusivalo. tada jau šaukia: "Ateik, nusivaliau pažiūrėsi ar švari skylutė" lotuliukas.gif
Atsakyti
vyresnysis sūnus išmoko būdamas 4m,o vydurinėlė 4.5 jau moka pati bet dar kartais prašo kad nuvalyčiau blush2.gif ,jaunėlei dar valau jai tik11mėn biggrin.gif
Atsakyti
Cia matau visi saunuoliai smile.gif Maniškė tai nusivalo pati, kai sisika padaro, o po kaku tai kviečiasi. Darželyje auklėtojos taip pat valo, tai čia jau darželis nepadės. Tad imsiuos aš šito reikalo wink.gif na, o kaip pasisekė pranešiu vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
man dar nebuvo mintis kilus g.gif gal jau ir verta imti mokinti??? o kuo valot??aš tai tik drėgnom tualetinėm servetėlėm, gal negerai g.gif
Atsakyti
Mes tai tualetiniu popierium. Aišku ne tuo "švitriniu" kurio bet kurioj parduotuvėj gali nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 05 10, 03:51)
man dar nebuvo mintis kilus g.gif gal jau ir verta imti mokinti??? o kuo valot??aš tai tik drėgnom tualetinėm servetėlėm, gal negerai g.gif

as irgi dabar net susimasciau g.gif gal jau mokinti reikia..... as tai taip pat valau su tualetinem dregnom servetelem ax.gif
Atsakyti
mums asmeniskai nuo dregnu serveteliu uzpakaliuka isbere...tai teko atsiprasyti toletinio popieriaus ax.gif
as niekada nieko nekisau per prievarta...kazkada sunuciui parodziau kaip reiktu valytis jei ka......viena diena buvom iseje i parduotuve kaip gryzom radom ji pati susitvarkiusi visus reikalus!!!!! idomiausia tai ,kad viskas pavyko kuo puikiausiai smile.gif ....isvada persasi man tokia-viskam savas laikas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 05 12, 17:21)
mums asmeniskai nuo dregnu serveteliu uzpakaliuka isbere...tai teko atsiprasyti toletinio popieriaus  ax.gif
as niekada nieko nekisau per prievarta...kazkada sunuciui parodziau kaip reiktu valytis jei ka......viena diena buvom iseje i parduotuve kaip gryzom radom ji pati susitvarkiusi visus reikalus!!!!! idomiausia tai ,kad viskas pavyko kuo puikiausiai smile.gif ....isvada persasi man tokia-viskam savas laikas  cool.gif

Gal ir teisybė. Mes su vyru meginam ją įkalbėti pačiai nusivalyti, bet ji labai tam prieštarauja. Tai negi dabar per prievartą viską daryt, tuo labiau, kad ji pas mus tokia, kad iškart nepuola vykdyti mūsų prašymų, o po kiek laiko ji pati tyliai pamėgina naujovę, jei viskas pavyksta, tai tada taip ir lieka, jei ne, tai kuriam laikui tai atideda. Tai tikiuosi, kad nekalbinama kurią dieną mus ji nustebins blush2.gif
Atsakyti
Mano vaikui jau 5m,bet uzpakaliuko jis pats nenusivalo blush2.gif .Viena kart siaip ne taip ikalbejau,kad pabandytu pats tai finale teko eiti i dusa doh.gif Antro bandymo dar nebuvo ax.gif
Atsakyti
PAVYKO!!!! thumbup.gif Vakar abu su vyru reikalingiausiu metu apsimetėm , jog esam siaubingai užsiėmę, tad negalim ateiti nuvalyti užpakaliuko. Tad jai nusibodo mūsų laukti ir teko pačiai nusivalyti, ir beje, visai neblogai. Tai dabar yra visa patenkinta, tad šiandien man ji pareiškė, jog daugiau man nereikės jos užpakaliuko valyti, nes jos rankytė užaugo ir dabar jau pati moka tai padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
...mums jau beveik 6 metukai ,ilgai vargom ir sakėm,kad vaikas didelis ,kad eis rudenį į nuliukus ir reikia,nes kiti vaikučiai mokės nusivalyt užpakaliuką... yess.gif ir pagaliau jau savaitėlę susitvarko vienas ir visai puikiai sekas...
Atsakyti
Ziuriu, pries savaite rasiau, kad dar pati nesivalo, bet jau trecia diena, kai valosi pati. Nesuprantu, kas jai uzejo, zadejo nuo 5 metuku pati ismokt, bet matyt, nori anksciau pasirodyt didele lotuliukas.gif Bet visus kartus patikrinau, nors ji nekviete paziuret. Visi kartai buvo thumbup.gif Dar kokia savaite tikrinsiu, kaip jai sekasi, o tada jau paliksiu ja ramybej, vadinasi, jau bus ismokus ax.gif
Atsakyti