Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

mes keturmečiui namie patys valome, o darželyje jis pats.tai geriau dar nesivalytų... biggrin.gif
Atsakyti
Mano kleckui taip pat 5. Na negaliu sakyti, kad pats nesivalo bet... Kad ir popireiaus ir kaku lieka prie uzpakaliuko sad.gif tai manau dar tikrai ismoks tik nereikia spausti, kad noras "neatsoktu" ax.gif
Atsakyti
pradejus 4 metuku eiti y darzeli teko paciai ismokt valytis uzpakaliuka
aisku vakare y vonia nes visko ten budavo,o dazniausiai del to kad berniukai atlekia y tuoleta mergikes issigasta ir nedasivalo uzpakaliuku,teko kalbet siuo klausimu ir su aukletoja g.gif
Atsakyti
mano dukrytei jau keturi, bet dar sunkiai su šituo reikaliuku, nusivalo kai sisiuką padaro, o kitą reikaliuką padarius dar sunkiai sekasi švariai tai atlikti ax.gif
Atsakyti
Maniskiui 4-tveri, bet dar pats nesugeba svariai nusivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 06 02, 14:19)
pradejus 4 metuku eiti y darzeli teko paciai ismokt valytis uzpakaliuka
aisku vakare y vonia nes visko ten budavo,o dazniausiai del to kad berniukai atlekia y tuoleta mergikes issigasta ir nedasivalo uzpakaliuku,teko kalbet siuo klausimu ir su aukletoja g.gif

Maniškis irgi skundėsi, kad vaikai trukdo į tualetą eiti, neramu dėl to. O jis sako, aš pagazdinu, kad į galvą trenksiu, tai nebelenda (maniškis visai nesimuša, bet sugalvojo mat gazdinti lotuliukas.gif). Syki net pati mokiau, kad jei muša trenk atgal, o jis man sako negalima auklėtoja ant suolo pasodins ir žaisti nebeleis doh.gif (aš čia truputi ne į temą)
Šiaip valosi maniškis jau nuo penkių su šlapiomis servetėlėmis. Oi privargau kol išmokiau doh.gif
Atsakyti
na mums dar neiseina nusivalyti uzpakaliuko, padares saukia "jau padariau".Darzelio nelanko, artimiausiu laiku dar nezadame eiti, tad nespaudziu labai. manau savaime nores visa reikaliuka nuo iki sutvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As saviskei pasiuliau nusivalyt - ji tik atreze - fu, ten gi kaka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 06 07, 08:32)
As saviskei pasiuliau nusivalyt - ji tik atreze - fu, ten gi kaka doh.gif

cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškiui 4 metai, porą kartų bandė nusivalyti užpakaliuką, bet gal geriau to nedarytų kol kas, nes paskui ir sienas teko plauti, ir patį vaiką po dušu kišti... doh.gif Darželyje daryti rimtą reikalą vengia, o jei padaro, tai kviečiasi auklėtoją į pagalbą. O namuose rėkia ''JAUUUU" ir nuvalau pati.
Atsakyti
mano sunui 6m tik suejo, kartais pats nusivalo, bet patikrint reikia blink.gif
Bet dazniausiai - "mama , as jau " lotuliukas.gif . As vis svajoju, kada tai baigsis .Ir savrbiausiai darzeli, tai pats valosi jau . Bet as visada zinau apie tai - kelnaites buna doh.gif .
Atsakyti
mano vyrukas ir 6 bet vis dar saukia mama JAUUUUUU
o darziuki vengia eiti,o jei ir nueina tai triusikiukai buna pagrazinti biggrin.gif
Atsakyti