Mano sunui dabar jau 4,5m bet as dar daznai valau jam uzpakaliuka nes pats dar nemoka gerai nusivalyti
mano maziui 4.5 metu, uzpakaliuko pats nevalo, bet as is to problemos nedarau. o darzelyje nera ne karto pakakojes, visa turta nesasi namo
Viena karta brolis priziurejo mano bachuriuka. Na i vakara prisiejo reikalas, atliko kas priklauso ir pradejo reikalauti mano brolio, nuvalytu kakuti, o tas nevale, tipo nemoka ir t.t.ilgai jie ten aiskinosi padeti, galu gale pats nusivale, bet kelnaites "grazios" buvo. Vis susizvengiu, kai prisimenu ta istorija
Labai anksti tapome savarankiskais 2met negaledavau nei nuvalyti uzpakalio nei pamaitinti nei t.t... viska as pats.I kelnes nedarem 1.2 met augom be pampersu Atrode ne vaikas o genijus
Dabar tingi ir pats nenori nieko daryti lauke tarnaiciu mociutes ir mamos tik va mama nelabai pasiraso tarnauti o su mociute tai :irnesakyk:jis jau paauglys ir ne mazas paauglys
mums jau virs 2, bet dar toli iki nusivalymo
sisiuka seniausiai ant puoduko daro, ir ismiega sausas, bet rimciau... tik i pampera, niekaip neiseina ant puoduko. uzsimano, atnesa pats pampera, kad det ir viskas
Musu mazajam dar tik keturi. "To" daryti jis taip pat nenori ir nori, kad "Tai" visuomet darytu mama
. Darzelyje, kaip ir visi vaikai eina i tuoleta tik trumpam, o pasisedejimus palieka namams.
Mano didysis "Tai" pradejo daryti 5.5m, todel visai nepanikuoju ir manau, kad po metu viskas atsistos i normalias vezes.
Mano didysis "Tai" pradejo daryti 5.5m, todel visai nepanikuoju ir manau, kad po metu viskas atsistos i normalias vezes.
QUOTE(gosas @ 2009 06 25, 07:55)
Labai anksti tapome savarankiskais 2met negaledavau nei nuvalyti uzpakalio nei pamaitinti nei t.t... viska as pats.I kelnes nedarem 1.2 met augom be pampersu Atrode ne vaikas o genijus
Dabar tingi ir pats nenori nieko daryti lauke tarnaiciu mociutes ir mamos tik va mama nelabai pasiraso tarnauti o su mociute tai :irnesakyk:jis jau paauglys ir ne mazas paauglys
mums 3 su biskuciu tai pats valosi uzpakaliuka , ir nelabai nori kai ateinu ir sakau duok nuvalysiu svariai sikuti tai sako ne as pats . o vakare kaip maudau tai matau kaip buna nusivales pats . labai nori but savarankiskas
QUOTE(Foxenas @ 2005 02 09, 19:53)
Sveikutes,
Man cia idomu pasidre, kada laikas vaika pradeti mokyti pati susitvarkyti sikniuka po kakaus? Mususkis trimetis, bet pats nesivalo ir nelabai nori. Yra iprates, kad mama visada nuvalo ir nemato jokio reikalo tai keisti. Bet galvoju, jog gal jau laikas pradeti?
Kaip buvo jum?
Man cia idomu pasidre, kada laikas vaika pradeti mokyti pati susitvarkyti sikniuka po kakaus? Mususkis trimetis, bet pats nesivalo ir nelabai nori. Yra iprates, kad mama visada nuvalo ir nemato jokio reikalo tai keisti. Bet galvoju, jog gal jau laikas pradeti?
Kaip buvo jum?
musiskis jau 2,5 pats ko puikiausiai nusivalo,sunaudoja puse rolkes popieriaus
pas mus irgi problema su nusivalymais.
vienam tuoj 5, kitam 3 su puse, bet abu saukia nuvalyk. kazkaip jau noretusi, kad patys susitvarkytu. yra kelis kartus bande, tai nelabai pavyko
QUOTE(ingusetija @ 2009 06 27, 14:20)
pas mus irgi problema su nusivalymais.
vienam tuoj 5, kitam 3 su puse, bet abu saukia nuvalyk. kazkaip jau noretusi, kad patys susitvarkytu. yra kelis kartus bande, tai nelabai pavyko 
Nu reikia parodyti kaip .Ir tada paprasta.Čia kaip su dviračiu, jeigu geras mokytojas,tai vaikas sėda ir jau po penkių minučių važiuoja pats.O jeigu blogas,tai jau
Maniskis pats valosi nuo 4 metu ganetinai svariai
Musiskiui jau 4, bet dar nesivalo... Na, gal iki 5 metu kaip nors ismoksim