mano sunui 5 metai, bet kolkas namie valau as, darzeli valosi pats, leidom valytis paciam nuo 3 metu, bet neiseina gerai, tai vis dar valau, nors manau reiktu duoti jau valytis paciam
na mano mergaite 3.5 metu,bande viena karta pati nusivalyti,bet ivyku "didele nelaime" ir visas vonios kambarys(pas mus dusas is wc kartu) buvo isterliotas kakuciu.poto karto ji bijo pati valytis,sako,kad vel "nelaime" man atsitiks.bet viliuosi kad anksciau ar veliau ateis laikas,kai jau uzsimanys but savarankiska ir wc
na mes vis dar niekaip neismokstam nusivalyti po kakiuko, pastoviai saukia: mama padariau
, darzelio dabar nelankome, nes pradejome gyventi uzsienyje. bandysime ismokti sio savarankiskumo namu salygomis
dar padedu
mano vaikinukas pries pora dienu vis delto nusprende nusivalyti ruriuka pats
, oooooooo, kad kelnaites galetu kalbeti.....
, bet sakiau saunuolis tu koks pats nusivalei, matysim kaip cia mums toliau eisis
mano vaikinukui jau 5 metai, bet vis dar valau pati, pora kartu bande, bet nesikmingai
nugara vos ne iki pazastu buvo visa s.....
nu bet viskam savas laikas, ner kur skubeti, o darzeli sake visai jis nekakoja
Apie penktus metus mazoji.
Maniškis prieš pora savaičių pars nusivalė pora kartų, ir dar neleido man patikrinti, tai taip subinukas nušuto, kad dabar nebebando.
Dabar mane kviečia pagalbon. O kaip daro darželyje neatėjo į galvą paklausti.
Rytinį kakojimą tai ten atlieka.
Na maniske pati susitvarko, jai beveik 3 m., bet karts reikia prizvelgti ka daro uzsidarius duris
sveikutes mano bernuzelis tai ruriuka ismoko kruopsciai valyt gal 4.5metuku
,su avarijom,patikrom,bet dabar
nesuku galvos mums beveik 6