Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

mano sunui 5 metai, bet kolkas namie valau as, darzeli valosi pats, leidom valytis paciam nuo 3 metu, bet neiseina gerai, tai vis dar valau, nors manau reiktu duoti jau valytis paciam g.gif
Atsakyti
Labuka visoms,

maniškiui 4,5metų ir tik dabar jau pats pradėjo valytis... Truputį teko paskatinti, sakydavau va jau tu koks didelis ir visą moki pats tongue.gif ... Iš pradžių nelabai norėjo, tačiau po keleto tokių pagyrimų susitvarko jau vienas.

Labai dėl to džiaugiuosi blush2.gif
Atsakyti
na mano mergaite 3.5 metu,bande viena karta pati nusivalyti,bet ivyku "didele nelaime" ir visas vonios kambarys(pas mus dusas is wc kartu) buvo isterliotas kakuciu.poto karto ji bijo pati valytis,sako,kad vel "nelaime" man atsitiks.bet viliuosi kad anksciau ar veliau ateis laikas,kai jau uzsimanys but savarankiska ir wc
Atsakyti
na mes vis dar niekaip neismokstam nusivalyti po kakiuko, pastoviai saukia: mama padariau ax.gif , darzelio dabar nelankome, nes pradejome gyventi uzsienyje. bandysime ismokti sio savarankiskumo namu salygomis blush2.gif
Atsakyti
dar padedu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Amore Dea**: 17 rugpjūčio 2009 - 18:21
Maniškiui 4 m. ir 11 mėn. jau pora mėnesių valosi pats thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikinukas pries pora dienu vis delto nusprende nusivalyti ruriuka pats bigsmile.gif doh.gif ax.gif , oooooooo, kad kelnaites galetu kalbeti..... lotuliukas.gif, bet sakiau saunuolis tu koks pats nusivalei, matysim kaip cia mums toliau eisis smile.gif
Atsakyti
mano vaikinukui jau 5 metai, bet vis dar valau pati, pora kartu bande, bet nesikmingai biggrin.gif nugara vos ne iki pazastu buvo visa s..... biggrin.gif nu bet viskam savas laikas, ner kur skubeti, o darzeli sake visai jis nekakoja blush2.gif
Atsakyti
Apie penktus metus mazoji.
Atsakyti
Maniškis prieš pora savaičių pars nusivalė pora kartų, ir dar neleido man patikrinti, tai taip subinukas nušuto, kad dabar nebebando. lotuliukas.gif Dabar mane kviečia pagalbon. O kaip daro darželyje neatėjo į galvą paklausti. g.gif Rytinį kakojimą tai ten atlieka.
Atsakyti
Na maniske pati susitvarko, jai beveik 3 m., bet karts reikia prizvelgti ka daro uzsidarius duris biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes mano bernuzelis tai ruriuka ismoko kruopsciai valyt gal 4.5metuku g.gif ,su avarijom,patikrom,bet dabar thumbup.gif nesuku galvos mums beveik 6
Atsakyti