Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

oi,tie musu vaikai,maniskei jau 8m,bet ir tai dar kartais papraso kad nuvalyciau,na mokykloj,sveciuose,ar jei pas mus kas yra tai nepraso,supranta kad jau geda,bet kai namie vienos,tai pasaukia JAAU...
Atsakyti
na maniskei tuoj sesi, mama saukiasi kai padaro labai diiideli kakuti arba kai patrydoja. o taip tai stengiasi pati. zinoma buna visko, bet karts nuo karto vis pabandau kazkaip tai papasakoti viska. svarbiausia vaikui nepriekaistauti, kad na kada tu ismoksi? ir t.t. geriau vaika padrasinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
manikis tai nuo 3 m bando pats valytis,kartais pasisaukia kai jau daug padaro ir skystokai,o tai tai visad pats nori,as jam leidziu tai daryti tik paprasau patikrinti ar gerai,jis nepriestarauja,bet labai jau nori but savarankiskas ax.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui 4 metai, bet pats nesivalo, saukia, kad nemoka. Ir mokytis visai neturi noro. Labai jau nenori buti savarankiskas. Uztat mazoji, jai 2 m. 6men., labai nori pati valytis, tik rankyte kazkaip trumpa, nesiseka smile.gif
Atsakyti
Maniske valosi pati nuo 2metu.Nors zinau,kad ateis momentas,kai nebenores to daryti pati..
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2009 10 06, 23:59)
tik rankyte kazkaip trumpa, nesiseka  smile.gif

aha, mano dičkis vis sakydavo kad nepasiekia... matyt darže liepdavo nusivalyt... bet jam neišeidavo schmoll.gif šią vasarą pažiūrėjau kad jau pasiekia.. bet dar spardėsi, kad nemoka.. paskui aš vis pašnekindavau kad gal pamėgink... na kai aš nematysiu.. tai ir pradėjo bigsmile.gif dabar jau visai nebeprašo schmoll.gif buvo 4 metai ir du mėn bigsmile.gif
Atsakyti
maniškiui va suėjo 6 metai, ir bėda, nesivalo, nes nenori iįsitepti rankyčių ax.gif , pareiškė. Kad ir kaip su tėčiu bandome mokinti, siūlome bandyti pačiam, tai sako nenoriu, nemoku negaliu. O darželyje jis nedaro net, nes bijo, kad niekas jam nenuvalys, kartą net avarija buvo, užsinorėjo, o bijojo kad nenuvalys, tai ir i kelnes padarėme. blush2.gif ech, ka padarysi, kad tie pipirai mūsų tokie. Bet vis tik patarkit kaip pripratinti.
Atsakyti
oi tie vaikuciai pabiruciai, nezinau ka patarti, nes maniskis panasiai taip elgiasi, kartais pabando nusivalyti pats, kartais saukiasi "PADARIAU", ivairiai zodziu. kantrybes mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mANISKE NUO 2.5 METU VALOSI PATI,ASKU BUdavo visko, ir issiteplioja, bet labai noriai pati valosi. Kartais pasaukia mane.
Atsakyti
kai pasysioja valosi pati,o kai rimtesnis reikalas valau as arba tete,dukrai dabar 3m.
Atsakyti
Turbūt penki buvo kai pats pradėjo valytis.Darželyje net nedarydavo.Pareiške,kad nera kas užpakalį nuvalys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 10 11, 00:02)
maniškiui va suėjo 6 metai, ir bėda, nesivalo, nes nenori iįsitepti rankyčių  ax.gif , pareiškė. Kad ir kaip su tėčiu bandome mokinti, siūlome bandyti pačiam, tai sako nenoriu, nemoku negaliu. O darželyje jis nedaro net, nes bijo, kad niekas jam nenuvalys, kartą net avarija buvo, užsinorėjo, o bijojo kad nenuvalys, tai ir i kelnes padarėme.  blush2.gif ech, ka padarysi, kad tie pipirai mūsų tokie. Bet vis tik patarkit kaip pripratinti.

Na ir maniškis toks pat,bet kai atsirado mažiukas užsinorėjo daugiau savarankiškumo smile.gif labai jam patinka valytis su drėgnomis servetėlėmis pabandykit ir Jūs šį variantą 4u.gif
Atsakyti