Mano penkiametis pats dar nesugeba nusivalyti, vis šaukia - "jau padariau", o darželyje stengiasi visai nekakoti. Jau seniai jam sakau, kad valytųsi pats, o jis vis - "aš nemoku, man nepavyks, mamyte, tu nuvalyk". Gal kada išmoks.
QUOTE(Dosikas @ 2009 09 23, 21:50)
Mano penkiametis pats dar nesugeba nusivalyti, vis šaukia - "jau padariau", o darželyje stengiasi visai nekakoti. Jau seniai jam sakau, kad valytųsi pats, o jis vis - "aš nemoku, man nepavyks, mamyte, tu nuvalyk". Gal kada išmoks.
tai parodykit kaip tai daryti
gal jis ir nemoka nes nezino
viska issamiai paaiskinti
maniskiui keturi,jau bando valytis pats,bet dazniausiai dar as tai darau.
Mano dukrytei 4 metai, jau pusmeti pati tvarkosi, aisku buna visko, bet kitaip neismoks... Buvo ir ismestu kelnaiciu ir isteptu sienu
Man ir labai įdomu kaip išmokyt vaiką nusivalyt dupce. Maniškiui 3,5 metukų, bet pats net nebando valytis. Sako jau padariau, o aš jam sakau : tai ką man daryt? O jis man: valyk dupa, gražiai prašau
. Sakau pats valykis, o jis man nemoku.
mano irgi dar nemoka jam 3,8m
,visad saukiasi manes ,sakau tai nusivalyk pats ,
sako nemoku
gal dar anksti
,visad saukiasi manes ,sakau tai nusivalyk pats ,
sako nemoku
pats ismoko,dabar 2,9m,tai jau gerai valo,bet kiek popieriaus sunaudoja
maniskis nesenai jau pabande valytis pats, viskuo buna
, buna kad ir as valau, manau kad ismoks su laiku
pati dar nesivalo,mama dar nuvalo
Maniskiui greit bus 3 metukai...valytis pats tikrai dar nemoka ir nelabai noro yra pas ji tai daryti
beto kai pradejau valyti su tualetiniu popieriumi,jam neptiko,taigi teko vel pirkti slapias serveteles..
bet su jomis nors 100% gerai nusivalo,galima sakyt kaip nuplauta jau
beto kai pradejau valyti su tualetiniu popieriumi,jam neptiko,taigi teko vel pirkti slapias serveteles..
bet su jomis nors 100% gerai nusivalo,galima sakyt kaip nuplauta jau
Mūsų irgi kai reikia pats nusivalo, bet namie tai dažniausiai pašaukia, o ir man geriau pačiai pavalyti
Net nerodo noro pati valytis
Darželį nekakoja, o namie mane visada šaukia