Iki 6 metų tai kartais dar pašaukdavo mane ..... Bet už tai yra kita problema
Mokykloje yra tokie tualetai, kur atsitūpti reikia .... na neina ten. Bijo apsisisioti kelnes. Nepamokinau gamtoje už krūmo daryti, tai dabar teks laukti kitos vasaros ir myžčioti kur papuola progai pasitaikius
Esam ir gamtoje tai darę, ale eidavau kartu ir numaudavau pati jai kelnes .... na neapsivarydavo . Reikėjo blyn leisti vieną į krūmus , nebūčiau dabar bėdos turėjusi
mums 5m sunkiai sekasi
Nu maniškiai dar nė vienas pats nenusivalo
Kartais sūnus pamėgina, tai nelabai ten jam kas gaunasi
Tipo nusivalo...
Kartais sūnus pamėgina, tai nelabai ten jam kas gaunasi
maniskis tai 5 metu pradejo normaliai valytis, bet tai daro laaabai nenoriai, mat nemalonu jam. o slapios servieteles - gera mintis, kazkaip as jas pamirsusi buvau, tikrai, gal lengviau su jomis valytis.
gera tema, subtili tokia... bet aktuali
manajai 5m,valosi pati,bet nenusivalo kaip priklauso...
Mokomes toliau
Mano panelei 5 metukai,bet dar nesivalo pati,yra buve kartu teke paciai valytis,bet to gal nelabai valymu galim pavadinti
oi maniskis vel nenori valytis
, sako: ai geriau tu pati mam
, nu nesavarankiskas tai baisiai
QUOTE(smalsi77 @ 2009 11 02, 19:15)
maniskis tai 5 metu pradejo normaliai valytis, bet tai daro laaabai nenoriai, mat nemalonu jam. o slapios servieteles - gera mintis, kazkaip as jas pamirsusi buvau, tikrai, gal lengviau su jomis valytis.
Na ir man tos servetėlės nebūtų į galvą atėję,bet atsiradus mažiukui vyresnėlis pats sugalvojo sau pritaikyti
Mano mergytes nuo 2,5 metu, labai senai, tik kartais dar ir dabar, nors joms ir 5m.bet tiesiog uzmirsta nusivalyti, tik padaro ir lekia
turi svarbesniu reikalu
maniske jau nuo 2m pati susitvarko eina praustis ir valytis dantukus
Nors ir labai ilgai naudojome sauskelnes
( iki 2,5 metu ) ,bet kai pradejom reikaliukus i vieta atlikineti tai ir nusivalyti ir uzpakliuka ir priekiuka savarankiskai ismoko ,gal tik kelis kartus man teko jai valyti t.y. ,kad parodyti kaip tai daroma. Pradzioj naudojom dregnas serveteles,kurias i tualeta galima mesti,o jau paskutines 2-3 savaite nebeperku ju,puikiai naudojames paprastu tualetiniu popieriu.
Maniskis dabar vis mokosi. Dar retokai, bet buna, kad neleidzia valyti ir viskas. Pats nori. Tai ir leidziu, saunuolis
.