Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Iki 6 metų tai kartais dar pašaukdavo mane ..... Bet už tai yra kita problema lotuliukas.gif Mokykloje yra tokie tualetai, kur atsitūpti reikia .... na neina ten. Bijo apsisisioti kelnes. Nepamokinau gamtoje už krūmo daryti, tai dabar teks laukti kitos vasaros ir myžčioti kur papuola progai pasitaikius lotuliukas.gif doh.gif Esam ir gamtoje tai darę, ale eidavau kartu ir numaudavau pati jai kelnes .... na neapsivarydavo . Reikėjo blyn leisti vieną į krūmus , nebūčiau dabar bėdos turėjusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 01 lapkričio 2009 - 22:44
mums 5m sunkiai sekasi
Atsakyti
Nu maniškiai dar nė vienas pats nenusivalo blush2.gif

Kartais sūnus pamėgina, tai nelabai ten jam kas gaunasi biggrin.gif Tipo nusivalo...
Atsakyti

maniskis tai 5 metu pradejo normaliai valytis, bet tai daro laaabai nenoriai, mat nemalonu jam. o slapios servieteles - gera mintis, kazkaip as jas pamirsusi buvau, tikrai, gal lengviau su jomis valytis.
gera tema, subtili tokia... bet aktuali biggrin.gif
Atsakyti
manajai 5m,valosi pati,bet nenusivalo kaip priklauso... doh.gif Mokomes toliau doh.gif
Atsakyti
Mano panelei 5 metukai,bet dar nesivalo pati,yra buve kartu teke paciai valytis,bet to gal nelabai valymu galim pavadinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi maniskis vel nenori valytis doh.gif , sako: ai geriau tu pati mam blush2.gif doh.gif , nu nesavarankiskas tai baisiai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi77 @ 2009 11 02, 19:15)
maniskis tai 5 metu pradejo normaliai valytis, bet tai daro laaabai nenoriai, mat nemalonu jam. o slapios servieteles - gera mintis, kazkaip as jas pamirsusi buvau, tikrai, gal lengviau su jomis valytis.
gera tema, subtili tokia... bet aktuali  biggrin.gif

Na ir man tos servetėlės nebūtų į galvą atėję,bet atsiradus mažiukui vyresnėlis pats sugalvojo sau pritaikyti thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergytes nuo 2,5 metu, labai senai, tik kartais dar ir dabar, nors joms ir 5m.bet tiesiog uzmirsta nusivalyti, tik padaro ir lekia tongue.gif turi svarbesniu reikalu biggrin.gif
Atsakyti
maniske jau nuo 2m pati susitvarko eina praustis ir valytis dantukus
Atsakyti
Nors ir labai ilgai naudojome sauskelnes blush2.gif ( iki 2,5 metu ) ,bet kai pradejom reikaliukus i vieta atlikineti tai ir nusivalyti ir uzpakliuka ir priekiuka savarankiskai ismoko ,gal tik kelis kartus man teko jai valyti t.y. ,kad parodyti kaip tai daroma. Pradzioj naudojom dregnas serveteles,kurias i tualeta galima mesti,o jau paskutines 2-3 savaite nebeperku ju,puikiai naudojames paprastu tualetiniu popieriu.
Atsakyti
Maniskis dabar vis mokosi. Dar retokai, bet buna, kad neleidzia valyti ir viskas. Pats nori. Tai ir leidziu, saunuolis thumbup.gif .
Atsakyti