maniskiui 5 metai, pratinu prie valymo, kartais pats nusivalo, tada pagiriu ir pati nuvalau dar karta; kartais pirma as nuvalau, o kai buna jau svariau valo pats.
Maniskis nuo 5 metu kazkur
Maniskei 5 meta, bet dar pati nesivalo... "teti, nuvalyk uzpakaliiiii"
kaip ismokint?
kaip ismokint?
maniskis vis dar niekaip nenori valytis, bande kelis kartus, matyt nepatiko
, darzelio nelankome, tai manau po truputi pats prieis prie valymo
Mano ir ne per seniausiai pati pradėjo nusivalyti,matyt darželyje auklėtojos tokiam dalykui pastūmėjo,nes parėjusi sakė,kad kiti vaikai patys nusivalo,nes auklėtojos nevalo
Mano prieš pusmetį kažkur pradėjo pats tvarkytis
Aišku triusikėliai dažnokai būdavo "panešioti"
Dabar tai net neduoda:mmm , išvis eina vienas pats i tualetą.
Manau, tą savarankiškumą tualete paskatino tėčio "nenoras" valyti jam užpakaliuko, jei dviese pasilikdavo
sakydavo, pats nusivalyk ir vsio
tai ir išmoko vaikas
Dabar tai net neduoda:mmm , išvis eina vienas pats i tualetą.
Manau, tą savarankiškumą tualete paskatino tėčio "nenoras" valyti jam užpakaliuko, jei dviese pasilikdavo
Manajam jau 3 metukai, bet jam uzpakaliuka nuvalau as.dar nesiruosiu paciam liepti, nes juk jis vis tiek gerai nenusivalys, o su issitepusiais triusikeliais mazuliui bus nesmagu
Maniškiui 5m.9 mėn., bet užpakalio nesivalo ir kiek sakiau, kad jau tu didelis, pats valykis, sako - man šlykštu, apsivemsiu. Nu, tikiuosi, iki 12 metų nereiks valyti...
QUOTE(Dosikas @ 2010 01 28, 16:16)
Maniškiui 5m.9 mėn., bet užpakalio nesivalo ir kiek sakiau, kad jau tu didelis, pats valykis, sako - man šlykštu, apsivemsiu. Nu, tikiuosi, iki 12 metų nereiks valyti...
Maniškė tik po sisiuko nusivalo pati, o po didelio aš nuvalau, nes pačiai dar sunkoka, nors ir rodo iniciatyvą
laba .pries menesi. AAAAS pats, eik ir cia!!!.Jau is darzelio baeriu prisinesa, tai neleidzia, nori viska pats daryti
Nu tai man gerai, jau ir ant toleto pats atsiseda ir nusivalo,tik reikia popieriaus suplesyto palikti, bo kai pradeda pats plesyti tai visa rulona
hihihihih
mano sunui 5, bet as dar pati valau nu kazkaip...