Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

auuis tiesoggyveu
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 15:36)
gero ir vaisingo starto...uzsuk pas mus dazniau ir savo patirtim pasidalinti 4u.gif

smile.gif mergaites manau kitaip ir neimanoma,nes cia visada randu vilty ziniu optimizmo,nors ir nersydavau bet tikrai skaitydavau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 21:12)
sakykit, skiciau ivairiausius atsiliepimus apie savijauta po IUI, ar kuriai buvo taip, kad reikejo pasiimti nedarbingumo pazymejima?

kad ir kaip blogai jaustumeisi, deja, niekas net nepasiulo. as po IUI 2-3 dienas pakraujuoju... deja...

QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 08:07)
Nu tikrai nesvaikit panelės, po IUI, paguli 10 min. tenai, atsikeli ir eini gerti su vyru kavytės į kokią kavinukę ir pasvajoti, kad viskas gutųsi gerai  drinks_cheers.gif

as apie tai tik pasvajoti galiu sad.gif
Atsakyti
Ačiū visoms labai.

Man dar mmm neatėjo, bet pasakė telefonu, kad nėštumo nėra (nu iš to priduoto kraujo tyrimo). Aš tada ir net nesiteiravau ar žemas ar aukštas tas Hcg.
O ką sakot reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 16:23)
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.

Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.

Sveikute, ziuriu tu pas Bogdanskiene lankaisi, as tai pas Griciu bandau vaiksciot, idomi tavo nuomone apie ta klinika..
Atsakyti
niu va, jau sedziu namie po proceduros smile.gif
gyd.Gricius sake, kad viskas sekmingai, taigi - belieka laukti ir tiketis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 19:40)
niu va, jau sedziu namie po proceduros  smile.gif
gyd.Gricius sake, kad viskas sekmingai, taigi - belieka laukti ir tiketis  wub.gif

sveikq sugrizusi i is "pasimatymo", tikiuosi jis tau bus sekmingas 4u.gif
ar ilgai truko procedura? g.gif kazkaip neramu pasidare...

vakar leidausi otrivile (ar kazkaus panasaus), tai siandien pavakare ko tai pilva maudzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 19:40)
niu va, jau sedziu namie po proceduros  smile.gif
gyd.Gricius sake, kad viskas sekmingai, taigi - belieka laukti ir tiketis  wub.gif

tikiuosi viskas bus thumbup.gif o jis pats daro ?ir kaip tau sitas ginius?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 20, 20:15)
Sveikute, ziuriu tu pas Bogdanskiene lankaisi, as tai pas Griciu bandau vaiksciot, idomi tavo nuomone apie ta klinika..

o ką tu turi mintyje sakydama, kad įdomi mano nuomonė apie tą kliniką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 20:46)
sveikq sugrizusi i is "pasimatymo", tikiuosi jis tau bus sekmingas  4u.gif
ar ilgai truko procedura?  g.gif kazkaip neramu pasidare...

vakar leidausi otrivile (ar kazkaus panasaus), tai siandien pavakare ko tai pilva maudzia  ax.gif

turi pamausti, vadinasi vyksta kazkas, ty greit ovuliuos...bet jau man po vaistuku suleidimo pamaudena...ir kai jau nurimsta vadinasi O ivyko...kai trecia IUI darem jau eidama i IUI zinojau, kad sprogo anksciau 4u.gif 4u.gif negu po 36 valandeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 19:56)
turi pamausti, vadinasi vyksta kazkas, ty greit ovuliuos...bet jau man po vaistuku suleidimo pamaudena...ir kai jau nurimsta vadinasi O ivyko...kai trecia IUI darem jau eidama i IUI zinojau, kad sprogo anksciau 4u.gif  4u.gif negu po 36 valandeliu mirksiukas.gif

kiek suprantu turetu ryt pries procedura paziureti su echo kas ten pilvelyje darosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 20:59)
kiek suprantu turetu ryt pries procedura paziureti su echo kas ten pilvelyje darosi... g.gif

man visada prie suleidziant turta paziuri echoskopu ir pasako kokia situacija su folikulais ir gleivine wink.gif o tada jau pasimatymo kulminacija 4u.gif 4u.gif paguli kelias minuteles ir tada jau lauki vakaro, kad viska uztvirtint smileysex.gif smileysex.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 20 rugpjūčio 2007 - 19:04
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 18:54)
Man dar mmm neatėjo, bet  pasakė telefonu, kad nėštumo nėra (nu iš to priduoto kraujo tyrimo). Aš tada ir net nesiteiravau ar žemas ar aukštas tas Hcg.
O ką sakot reikėjo?

reikėjo paklausti būtinai. viena situacija, kai rezultatas yra nulis, o visai kas kita, kai pvz 15. kai kuriose laboratorijose iki 30 laiko neigiamu rezultatu, kas yra visiškai neteisinga doh.gif
Atsakyti