QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 15:36)
auuis tiesoggyveu
mergaites manau kitaip ir neimanoma,nes cia visada randu vilty ziniu optimizmo,nors ir nersydavau bet tikrai skaitydavau.
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 19, 21:12)
sakykit, skiciau ivairiausius atsiliepimus apie savijauta po IUI, ar kuriai buvo taip, kad reikejo pasiimti nedarbingumo pazymejima?
kad ir kaip blogai jaustumeisi, deja, niekas net nepasiulo. as po IUI 2-3 dienas pakraujuoju... deja...
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 08:07)
Nu tikrai nesvaikit panelės, po IUI, paguli 10 min. tenai, atsikeli ir eini gerti su vyru kavytės į kokią kavinukę ir pasvajoti, kad viskas gutųsi gerai
as apie tai tik pasvajoti galiu
Ačiū visoms labai.
Man dar mmm neatėjo, bet pasakė telefonu, kad nėštumo nėra (nu iš to priduoto kraujo tyrimo). Aš tada ir net nesiteiravau ar žemas ar aukštas tas Hcg.
O ką sakot reikėjo?
Man dar mmm neatėjo, bet pasakė telefonu, kad nėštumo nėra (nu iš to priduoto kraujo tyrimo). Aš tada ir net nesiteiravau ar žemas ar aukštas tas Hcg.
O ką sakot reikėjo?
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 16:23)
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra.
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.
Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.
Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.
Sveikute, ziuriu tu pas Bogdanskiene lankaisi, as tai pas Griciu bandau vaiksciot, idomi tavo nuomone apie ta klinika..
niu va, jau sedziu namie po proceduros
gyd.Gricius sake, kad viskas sekmingai, taigi - belieka laukti ir tiketis
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 19:40)
sveikq sugrizusi i is "pasimatymo", tikiuosi jis tau bus sekmingas
ar ilgai truko procedura?
vakar leidausi otrivile (ar kazkaus panasaus), tai siandien pavakare ko tai pilva maudzia
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 20, 19:40)
tikiuosi viskas bus
QUOTE(editana @ 2007 08 20, 20:15)
Sveikute, ziuriu tu pas Bogdanskiene lankaisi, as tai pas Griciu bandau vaiksciot, idomi tavo nuomone apie ta klinika..
o ką tu turi mintyje sakydama, kad įdomi mano nuomonė apie tą kliniką?
QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 20:46)
sveikq sugrizusi i is "pasimatymo", tikiuosi jis tau bus sekmingas
kazkaip neramu pasidare...
vakar leidausi otrivile (ar kazkaus panasaus), tai siandien pavakare ko tai pilva maudzia
turi pamausti, vadinasi vyksta kazkas, ty greit ovuliuos...bet jau man po vaistuku suleidimo pamaudena...ir kai jau nurimsta vadinasi O ivyko...kai trecia IUI darem jau eidama i IUI zinojau, kad sprogo anksciau
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 19:56)
turi pamausti, vadinasi vyksta kazkas, ty greit ovuliuos...bet jau man po vaistuku suleidimo pamaudena...ir kai jau nurimsta vadinasi O ivyko...kai trecia IUI darem jau eidama i IUI zinojau, kad sprogo anksciau
negu po 36 valandeliu 
kiek suprantu turetu ryt pries procedura paziureti su echo kas ten pilvelyje darosi...
QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 20:59)
kiek suprantu turetu ryt pries procedura paziureti su echo kas ten pilvelyje darosi... 
man visada prie suleidziant turta paziuri echoskopu ir pasako kokia situacija su folikulais ir gleivine
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 18:54)
O ką sakot reikėjo?
O ką sakot reikėjo?
reikėjo paklausti būtinai. viena situacija, kai rezultatas yra nulis, o visai kas kita, kai pvz 15. kai kuriose laboratorijose iki 30 laiko neigiamu rezultatu, kas yra visiškai neteisinga