Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(blndz @ 2007 08 20, 21:03)
reikėjo paklausti būtinai. viena situacija, kai rezultatas yra nulis, o visai kas kita, kai pvz 15. kai kuriose laboratorijose iki 30 laiko neigiamu rezultatu, kas yra visiškai neteisinga  doh.gif

O siaube doh.gif tada skambinsiu rytoj dar ir paklausiu.

Tiesa, labutis blndz - nu tavo šitą slaptažodį kažkodėl geriausiai įsiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 rugpjūčio 2007 - 19:05
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 20, 20:01)
man visada prie suleidziant turta paziuri echoskopu ir pasako kokia situacija su folikulais ir gleivine wink.gif o tada jau pasimatymo kulminacija 4u.gif  4u.gif paguli kelias minuteles ir tada jau lauki vakaro, kad viska uztvirtint smileysex.gif  smileysex.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip reikes ir padaryti mirksiukas.gif

Lietuva, butinai paskambink ryt kur darei tyrimus, nei jei neatejo mmm ir neteplioja tai gali buti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 20 rugpjūčio 2007 - 19:15
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 20:04)
Tiesa, labutis blndz - nu tavo šitą slaptažodį kažkodėl geriausiai įsiminiau  biggrin.gif

labas labas smile.gif tai kad su mano slaptažodžiu liežuvį galima nusilaužt, tai visi ir prisimena, kaip neištariamą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 17:23)
Na ką gi, kaip ir sakiau - nėštumo nėra.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Taip kad Relaks - išbrauk mane iš sąrašo viršaus.
Dabar lauksiu kada Bogdanskienė grįš iš atostogų ir tada vėl bandysim.

Ėx, sėkmės visoms, kad nors kam pavyktų rugpjūčio mėnesį.

Labai gaila Lietuva, bet kol nesusirgai gal dar yra vilties? Man nesmagu būti sarašo viršūnėje, atrodo, kad galiu nuvilti ne tik pačią save, bet ir Jus mano likimo draugės.
Šiaip dėl įdomumo, tai dvi IUI prieš tai dariausi pas Gricių, tada anot jo viskas buvo laaaabai idealu, bet rezultatai gavosi nuliniai. Trečiąją IUI dariausi pas Bogdanskienę, su laaaabai prastais rezultatais, bet gal viskas bus atvirkščiai..., ot ta viltis nenuorama...
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 20, 19:46)
sveikq sugrizusi i is "pasimatymo", tikiuosi jis tau bus sekmingas  4u.gif
ar ilgai truko procedura?  g.gif kazkaip neramu pasidare...

vakar leidausi otrivile (ar kazkaus panasaus), tai siandien pavakare ko tai pilva maudzia  ax.gif

pati procedura uztruko max 8 min, labai ramiai - nieko sudetingo, net neskaudejo mirksiukas.gif smile.gif procedura dare pats Gricius - niu nieko jis man, gerai ismano savo darba - as juo pasitikiu ir man jis pasirode toks moteriskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 20, 20:21)
labas labas smile.gif tai kad su mano slaptažodžiu liežuvį galima nusilaužt, tai visi ir prisimena, kaip neištariamą biggrin.gif

ne į temą ax.gif
jei nesupyksi, tai aš nuo pat pirmo karto tave įsiminiau ir vadinu 'balandžiai'
girdėjau mergaitės dar kitokią versiją turi, bet ten man vienos raidės trūksta ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaite 4u.gif kaip nuotaikos biggrin.gif kokios naujienos pas jus? ax.gif

Lietuva, kaip pas tave reikaliukai? g.gif

Na o as tuoj leksiu i "pasimatyma" blush2.gif pilva maudzia juodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 10:30)
Labas rytas mergaite  4u.gif  kaip nuotaikos  biggrin.gif kokios naujienos pas jus?  ax.gif

Lietuva, kaip pas tave reikaliukai?  g.gif

Na o as tuoj leksiu i "pasimatyma"  blush2.gif pilva maudzia juodai  g.gif

dideliausios sekmes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 11:30)
Labas rytas mergaite  4u.gif  kaip nuotaikos  biggrin.gif kokios naujienos pas jus?  ax.gif

Lietuva, kaip pas tave reikaliukai?  g.gif

Na o as tuoj leksiu i "pasimatyma"  blush2.gif pilva maudzia juodai  g.gif

sekmes Tau, linkiu, kad cempionai nuplauktu ten kur reikia ir pasiliktu smile.gif kaip suprantu linket reikia 2-jų mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane 300 svirstas, ir doze nusistacius 75 vistiek jis normaliai uzsistato...kazin ar durtis i pilvely, ar pradet kita piestuka?
[/quote]

na o as tuoj leksiu i "pasimatyma" blush2.gif pilva maudzia juodai g.gif
[/quote]

Labas rytas.

Lietuva,kaip?

Laukiu,durkis būtinai,jeigu užsistato,reiškia pilna dozė yra,prisimink,kiek kainuoja- 4u.gif
Pachira,sėkmės tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 10:35)
sekmes Tau, linkiu, kad cempionai nuplauktu ten kur reikia ir pasiliktu smile.gif kaip suprantu linket reikia 2-jų mirksiukas.gif

Aciu labai biggrin.gif kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi bigsmile.gif , na gal pradziai uzteks ir 1, nors gerai ir 2 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 10:38)
Aciu labai  biggrin.gif kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi  bigsmile.gif , na gal pradziai uzteks ir 1, nors gerai ir 2  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

butu fantastiskai, jei 2 biggrin.gif
ir pas mane 2.... wub.gif
Atsakyti