Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Švilpa @ 2007 08 21, 11:37)
pas mane 300 svirstas, ir doze nusistacius 75 vistiek jis normaliai uzsistato...kazin ar durtis i pilvely, ar pradet kita piestuka?

Laukiu,durkis būtinai,jeigu užsistato,reiškia pilna dozė yra,prisimink,kiek kainuoja- 4u.gif

vakar pabijojau, tai paemem nauja pakuote...Rytoj eisiu pas daktara ir parodysiu...as cia verkiu, kodel neauga...o pasirodo leistis nemoku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kai 75 nusistacius leidi turi sutresket 2 kartus ar viena kart?...nes is naujo, kai leidom 2 kartus treskejo g.gif kazkaip jau labai nebepasitikiu savo sugebejimais...Ir dar siand leistis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 21 rugpjūčio 2007 - 10:22
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 21, 10:43)
butu fantastiskai, jei 2  biggrin.gif
ir pas mane 2....  wub.gif

Sekmes jums mergytes 4u.gif Griebkit po du is kart uz ta visa laukimo varga thumbup.gif
O paskui jau ir mes stosim i eile, kur po du dalina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 11:32)
Sekmes jums mergytes 4u.gif  Griebkit po du is kart uz ta visa laukimo varga thumbup.gif

kad taip dievuliui i ausi... 4u.gif
siandien jauciuosi laiminga... wub.gif gal cia procedura taip mane paveike? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 12:32)
Sekmes jums mergytes 4u.gif  Griebkit po du is kart uz ta visa laukimo varga thumbup.gif

Relaks, o kiek ten svirkste pas tave vaistuku liko, kai viska susileidai?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 11:36)
Relaks, o kiek ten svirkste pas tave vaistuku liko, kai viska susileidai?

As turejau du piestukus jau tik su likuciais ir sake is kiekvieno susileisti po doze, t.y. 75. Bet kai susileidau, tai dar liko kazkiek, butu dar vienai dozei turbut tikrai uzteke. Bet kad taip liepe gyd, tai ir klausiau ax.gif Ir be to net nezinojau, kokiom dozem ir kiek is ju buvo nunaudota.
Manau, jei butu man tokia situacija, kad truktu kokios dozes ir jausciau, kad uztektu is tu likuciu, tai turbut bandyciau su kazkokiu spec svirkstuku isitraukti ir susileisti, kad nereiketu naujo piestuko pirkti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 21 rugpjūčio 2007 - 10:44
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 12:40)
As turejau du piestukus jau tik su likuciais ir sake is kiekvieno susileisti po doze, t.y. 75. Bet kai susileidau, tai dar liko kazkiek, butu dar vienai dozei turbut tikrai uzteke. Bet kad taip liepe gyd, tai ir klausiau ax.gif

aisku...reiks nestis ta pirmaji piestuka ir rodyt...bo gaila pinigeliu jeigu kazka netaip darem doh.gif o kiek kartu sutrasjejo suleidus 75?
Atsakyti
Na tai paskambinau vėl ir pasakė, kad Hcg mažiau nei 0,500, žodžiu nėra nei
1-neto schmoll.gif
Tai manau jau tikrai nėra nėštumo. Nors mmmm dar nėra, bet jos man ir anksčiau mėgdavo pastreikuoti (vėluoti).
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 11:43)
aisku...reiks nestis ta pirmaji piestuka ir rodyt...bo gaila pinigeliu jeigu kazka netaip darem doh.gif  o kiek kartu sutrasjejo suleidus 75?

Lyg du kartus traksedavo, bet tikrai zinau, kad > nei 1.
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 21, 11:44)
Na tai paskambinau vėl ir pasakė, kad Hcg mažiau nei 0,500, žodžiu nėra nei
1-neto  schmoll.gif
Tai manau jau tikrai nėra nėštumo. Nors mmmm dar nėra, bet jos man ir anksčiau mėgdavo pastreikuoti (vėluoti).

Nai tai tikrai aisku, kad nieko unsure.gif
Atsakyti
tai va mergaites as ka tik is "pasimatymo" bigsmile.gif
viskas vyko sklandziai ir greitai...taciau vienas dalykas, kuris man nuotaika sugadino yra tai, kad mano tie du grazuoliai folikulai dar nesprogo verysad.gif (vienas 18, kitas 19). Gine sake, bandyt ryt ir poryt naturaliai, o ketvirtad dar atvykti pas ja ir ziureti ar ivyko O ar ne.. g.gif
labai neramu, bet gine sake, kad vyro cempionai (virs 29mln) bus gyvi 1 para ir yra tikimybe, kad O ivyks butent per si laika g.gif

mergaites, ar turejote kas nors tokia situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 12:46)
Lyg du kartus traksedavo, bet tikrai zinau, kad > nei 1.

aciu...zinai, kai pirmas kartas su tuo gonaliu, tai kazkaip grybauju...nu bet jau dabar isiaiskinsiu taj galesiu kitas mokyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 12:49)
tai va mergaites as ka tik is "pasimatymo" bigsmile.gif
viskas vyko sklandziai ir greitai...taciau vienas dalykas, kuris man nuotaika sugadino yra tai, kad mano tie du grazuoliai folikulai dar nesprogo  verysad.gif  (vienas 18, kitas 19). Gine sake, bandyt ryt ir poryt naturaliai, o ketvirtad dar atvykti pas ja ir ziureti ar ivyko O ar ne.. g.gif
labai neramu, bet gine sake, kad vyro cempionai (virs 29mln) bus gyvi 1 para ir yra tikimybe, kad O ivyks butent per si laika  g.gif

mergaites, ar turejote kas nors tokia situacija?  g.gif

man du kartus buvo neovuliave ir tik viena kart ovuliaves.. ir pasak mano gyd geriau kai neovuliave, nes grikiukai isgyvena ilgiau ir laukia, kol ivyks...nors ka ten supaisysi, kaip geriau...nei taip, nei taip kol kas nepasiseke smile.gif
Man taip pat sako, kad visada reik ir patiems padirbt po IUI blush2.gif taip kad auksciau nosyte, lauk vakaro ir dieda i lovyte mirksiukas.gif mirksiukas.gif kito kelio links svajones kol kas kaip ir nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 21 rugpjūčio 2007 - 11:14
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 11:53)

man du kartus buvo neovuliave ir pasak mano gyd taip geriau, nes grikiukai isgyvena ilgiau ir laukia, kol ivyks...Man taip pat sako, kad visada reik ir patiems padirbt po IUI blush2.gif  taip kad auksciau nosyte, lauk vakaro ir dieda i lovyte mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Pachira, mano irgi tokia nuomone, kad geiau truputi pries O, negu jau po. Nes juk dar reikia laiko spermiukams, kad nukeliauti i kiausintaki ir palaukti pasiruosusio pasimatymui kiausinelio biggrin.gif
Atsakyti
Jetau jetau ziuriu statistika nes siurpass krecia.Gerai kad neprasiau itraukti mane i saraseli,nes vistiek ji buciau pagadinusi,dabar liepos duomenys siek tiek grazesni,vienu skaiciuku mirksiukas.gif
Bet siaip tai kazkas baisaus,gydytoju duomenimis kiek jie duoda sekmes inseminacijai? apie 20 proc.Ar as klystu g.gif Nu bet dabar ,kazkas tikrai...baisaus.Dievulis uzmigo vasaros miegu,ar kur Majamyje ilsisi. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algirda: 21 rugpjūčio 2007 - 11:24