Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

Antrą sūnų gimdžiau iškart po Kalėdų.Kai gulėjau su sąrėmiais palatoj - girdėjau, kaip virš manęs baliavojo daktarai drinks_cheers.gif .Man buvo siaubiakas, o jiems linksma.Tai gerai, kad kartu su manim buvo vyras, nes man gimdant jau,kai beveik jau buvo išlindus vaiko galvelė, akušerė greit paprašė jo suleist man į lašalinę skatinančių vaistų, kadangi jos rankos buvo užimtos(jau laikė vaiko galvytę), o daktaro JOKIO nebuvo palatoj.Tai gerai, kad maniškis nepasimetė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asfaltuota @ 2004 01 07, 12:52)
Čia tai tikrai mištika blink.gif Kažkokios ilgaamžės mėlynės. O daktarai ką sako?
Ir dar: per mane čia tokia poklaikė temelė gavosi (baubai visokie), tad manau, kad nepakenktų prierašas- "nėščiukėms-neskaityti". Juk dažniausiai viskas einas sklandžiai...

NU paskaičiau tikrai ne viską šitoj temoj... unsure.gif bet gimdyti nebenoriu... išimkit iš manęs vaiką kokiu nors kitu būdu... doh.gif unsure.gif verysad.gif
siaubas... kaip moteros jūs iškentėjot tokias baisybes...
Atsakyti
QUOTE(Inorute @ 2006 02 26, 00:15)
kaip moteros jūs iškentėjot tokias baisybes...

A kur dėsies, tsakant bigsmile.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Visoms gimdziusioms- po medali thumbup.gif skaitau ir galvoj netelpa kaip reiks istvert blink.gif o kazkada apie 3 vaikus svajojau g.gif
Atsakyti
Tik jau nebijokit gimdyti, juk mes visos gal truputėlį "sutirštinam" bepasakodamos.
Aišku, tuom savotiškai jaučiamės truputėlį didvyrės showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa18 @ 2006 02 26, 20:25)
Visoms gimdziusioms- po medali thumbup.gif skaitau ir galvoj netelpa kaip reiks istvert blink.gif o kazkada apie 3 vaikus svajojau g.gif

biggrin.gif Aciu uz pasiulyma del medalio, bet pamatysi - pagimdysi ir visi baisumai kaip "karve liezuviu nulaizys" is tavo pasamones smile.gif
Svajojau apie 3 vaikus ir neziuredama i visas gimdymo nesamones greit turesiu trecia vaikiuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 02 26, 00:35)
A kur dėsies, tsakant bigsmile.gif  biggrin.gif ...

Žinau... doh.gif Todėl dabar norisi padaryti viską, kad sau padėti iškentėti tą dieną - susirasti gerą daktarę ir kažkaip (???) užsitikrinti, kad bent personalas su tavim elgtųsi kaip su pagarbos vertu žmogumi, o ne gyvuliu... nes kai paskaitai kokias istorijas, tai tik kyla mintis - nu iš kur pas mus tokie žiaurūs žmonės...??? Ir dar medicinoj dirbantys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inorute: 28 vasario 2006 - 00:40
QUOTE(juva @ 2004 01 06, 16:38)
O manasis "negali būti" -  tai gimdyt važiavau savo noru ir tik todėl, kad Liepos 1 man pasirodė grąži data.(tūrėjau 06,29) Ryte per "Ryto ratą" dar išgirdau, kad Juliaus ir Liepos vardadieniai, tai pamaniau, kad jei šiandien gims mergytė, bus Liepa, nes pirmas sūnus kaip tik Julius. Nuvažiuoju per piet "pasitikrinti", o mane tiesiai į gimdyklą, nes gimdos kaklelis jau 7,5 cm atsidaręs. Jokie vandenys man nenubėgo ir jokių sąrėmių nejutau visai. Nuleido vandenis-neskaudėjo. Po to prasidėjo sąrėmiai. Gal ir skausmingi, bet nepasakyčiau, kad tos pora valandų labai prailgo. Nei plyšau, nei kirpo. O gydytojas, jaunutis toks  wink.gif  ant palangės visą gimdymą kojom pramakalavo ir anekdotus man pasakojo, kad į sąrėmius nesikoncentruočiau. Tai va kokių gimdymų būna ir be jokių nuskausminimų, ir be jokių plyšimų.  Taigi, lygiuokitės į mane  clap.gif

Taigi ne visoms taip buna,as irgi taip antra gimdziau, bet pirma... siaubas
Atsakyti
Mano taip pat gimdymas buvo skatintas ir truko 14valandu.Kadangi kaklelis nenorejo atsidarinet,medikai patys man patare darytis apidura.As taip bijojau sios proceduros,bet nebuvo kur detis.Tai atliko labai nemaloni anesteziologe,kuri dar ir nepataike kur reikia,tai gavosi kaip ir nenuskausminta.Staugiau kaip vilkas is skausmo,Visi taip pat stebejosi-na negali but kad taip skauda,kokia jautri ir t.t...Vyras aisku irgi pagalvojo kad as perdetai rekiu,o kad pas mane gimsta vaikas 4,5kg,plysta visas gimdos kaklelis ir makstis tai jiems nemotais!!!Taip pat pikta buvo kad nieks neuzjaute,o anesteziologe pavadino karve.O juk per ja as gimdziau su visais skausmais nuo-iki! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Dabar net neisivaizduoju kaip galima gimdyti su apiduru,netaip stipriai jauciant saremius ir t.t...Siuvo taip pat be nuskausminamuju,aisku kad skaudejo,tik jau nerekiau nes labai pavargus ir issekus jauciausi,o tik krupciojau.O anesteziologe sako-Ka negali pakentet kai apziuri gimdos kaklelis?o as tai matau kaip siuna ir jauciu kiekviena duri......Tuomet as nieko jai nesakiau,nes ne iki jos komentaru man buvo,bet jei taip mane uzkliudytu kitoi situacijoi,tai maza nepasirodytu!!! schmoll.gif Beje teko bendraut su kitom mamytem gimdziusiom per jos budejim-situacijos tokios pat!
Papildyta:
beje,tas gimdos kaklelio apziurinejimas ir pletimas pirstais tikrai labai skausmingas ir nemalonus,net baisu atsimint.Tikiuosi neteks daugiau to pajaust! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 08 06, 09:44)
Mano taip pat gimdymas buvo skatintas ir truko 14valandu.Kadangi kaklelis nenorejo atsidarinet,medikai patys man patare darytis apidura.As taip bijojau sios proceduros,bet nebuvo kur detis.Tai atliko labai nemaloni anesteziologe,kuri dar ir nepataike kur reikia,tai gavosi kaip ir nenuskausminta.Staugiau kaip vilkas is skausmo,Visi taip pat stebejosi-na negali but kad taip skauda,kokia jautri ir t.t...Vyras aisku irgi pagalvojo kad as perdetai rekiu,o kad pas mane gimsta vaikas 4,5kg,plysta visas gimdos kaklelis ir makstis tai jiems nemotais!!!Taip pat pikta buvo kad nieks neuzjaute,o anesteziologe pavadino karve.O juk per ja as gimdziau su visais skausmais nuo-iki! schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Dabar net neisivaizduoju kaip galima gimdyti su apiduru,netaip stipriai jauciant saremius ir t.t...Siuvo taip pat be nuskausminamuju,aisku kad skaudejo,tik jau nerekiau nes labai pavargus ir issekus jauciausi,o tik krupciojau.O anesteziologe sako-Ka negali pakentet kai apziuri gimdos kaklelis?o as tai matau kaip siuna ir jauciu kiekviena duri......Tuomet as nieko jai nesakiau,nes ne iki jos komentaru man buvo,bet jei taip mane uzkliudytu kitoi situacijoi,tai maza nepasirodytu!!! schmoll.gif Beje teko bendraut su kitom mamytem gimdziusiom per jos budejim-situacijos tokios pat!
Papildyta:
beje,tas gimdos kaklelio apziurinejimas ir pletimas pirstais tikrai labai skausmingas ir nemalonus,net baisu atsimint.Tikiuosi neteks daugiau to pajaust! 4u.gif

Siaubas !! baisu skaityti jusu istorijas blink.gif o kaip reikes gimdyti...
as visalaika galvojau , kad gimdysiu su epiduru, bet net neskaicius jusu pasakojimu, buvo baisu , kad nepataikys, blogai idurs ir pan. o dabar tai isvis - nors sienom lipk, vistiek teks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 06 rugpjūčio 2006 - 09:57
QUOTE(Žūžū @ 2006 02 16, 18:16)
hihihi.gif pas mane tas pats buvo.. priesgimdyklinej palatoj puse dienos pragulejau, net paracetamolio nepasiule, nekalbant apie normalu nuskausminima... Suprantat aparaciukas fiksuoja saremius zemiau 180, o pries gimdyma jie turi but min 200.. doh.gif Tai pries "isleidziant namo" (nugi nechuj cia vieta ligoninej be reikalo laikyt uzemus, jei negimdai) patikrino vaginaliskai, kad jau bigom i gimdykla reik su 7cm (tai aisku jau jokio epiduro nedare nieko.. nors visai normaliai su oru&deguonim pagimdziau  thumbup.gif )

g.gif Kaip tu cia be PARACETAMOLIO issisukai......
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 08 06, 09:44)
Mano taip pat gimdymas buvo skatintas ir truko 14valandu.Kadangi kaklelis nenorejo atsidarinet,medikai patys man patare darytis apidura.As taip bijojau sios proceduros,bet nebuvo kur detis.Tai atliko labai nemaloni anesteziologe,kuri dar ir nepataike kur reikia,tai gavosi kaip ir nenuskausminta.Staugiau kaip vilkas is skausmo,Visi taip pat stebejosi-na negali but kad taip skauda,kokia jautri ir t.t...Vyras aisku irgi pagalvojo kad as perdetai rekiu,o kad pas mane gimsta vaikas 4,5kg,plysta visas gimdos kaklelis ir makstis tai jiems nemotais!!!Taip pat pikta buvo kad nieks neuzjaute,o anesteziologe pavadino karve.O juk per ja as gimdziau su visais skausmais nuo-iki! schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Dabar net neisivaizduoju kaip galima gimdyti su apiduru,netaip stipriai jauciant saremius ir t.t...Siuvo taip pat be nuskausminamuju,aisku kad skaudejo,tik jau nerekiau nes labai pavargus ir issekus jauciausi,o tik krupciojau.O anesteziologe sako-Ka negali pakentet kai apziuri gimdos kaklelis?o as tai matau kaip siuna ir jauciu kiekviena duri......Tuomet as nieko jai nesakiau,nes ne iki jos komentaru man buvo,bet jei taip mane uzkliudytu kitoi situacijoi,tai maza nepasirodytu!!! schmoll.gif Beje teko bendraut su kitom mamytem gimdziusiom per jos budejim-situacijos tokios pat!
Papildyta:

o kur gimdeij jei nepaslpatis?
Man uz "karve" jauciu vyras snuki isspardytu jai, kai pagimdyciau.
Ir ne atlygio 9kaip jie laukia) o finika o akimis gautu, garantuotai.
Na pas mane panasiai buvo, po skatinamu dozes (kuriu nafik reikejo, bet akusere namo skubejo, o as su ja nesitariau, tik su gydytoja,) saremiu skausmai pasirode, iki tol 7-8cm atsiverimas, nebuvo, na as vaikstau kviepuoju, ilekia kazkokia apsisnarglaivusi valytoja ji ar akusere kazkokia ir tik :kas cia per kvepavimas tik sniokstimas per visa korydoriu girdysi, (ji salia duru grindis plove, as jauna nepatyrusi, pasimeciau...
Dabar rekciau kiek gerkle leidzia, nes man skauda, o vyras sake pasiulytu i danti, kad galetu tyliai kampe skausmu megautis.
Atsakyti