Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

Nekas gal manim nepatikes
Gimdziau pirma vaika per 2.5 valandas gime 2v 40min... antra gimdziau 1.5valandos. gime 1v 40min Viskas viko nakti, kai gimdziau antra vaika ,viena akusere mane atpazino,kai gimdziau pirma vaika ji prieiminejo ,ta va ji ir sako akuserei : dieve ,klokit jai lova iskarto prie gimdimo stalo nes ji gimdo greitai ,nespesit pagaut vaikiuka.
O nestumai patikeki,buvo abu sunkus. O gimdimas tiesiog pasaka,nei plesimu nei saremiu beprotisku,sssu antru skaiciau laikrasti,nes liudna buvo.Paskiau pikau kad nespejau viska perskaiti,nes greitai iviko viskas ,kad net nespejau ir stianet... wink.gif
Tai va,o salta tai buvo tada ,kai jau ant stalo gulejau,su pirma dukrele ,ir trecia.
Paskutini karta tai jau buvo nekas,10 valandu viskas viko.o ir stuburas stiprei skaudejo ,gal jau amzius pavede,bet aciu dievui nepliso rolleyes.gif
Man gydytoja sakydavo nuolat,kad reike ruosti maksti,myletis iki paskutinios dienos,o ir vyras turi maksti su pirstais tampit po lengva ,viskas teisibe,man padejo thumbup.gif
Atsakyti
Natalija Paskelbta Vakar 8:13 pm
  Nekas gal manim nepatikes
Gimdziau pirma vaika per 2.5 valandas gime 2v 40min... antra gimdziau 1.5valandos. gime 1v 40min Viskas viko nakti, kai gimdziau antra vaika ,viena akusere mane atpazino,kai gimdziau pirma vaika ji prieiminejo ,ta va ji ir sako akuserei : dieve ,klokit jai lova iskarto prie gimdimo stalo nes ji gimdo greitai ,nespesit pagaut vaikiuka.
O nestumai patikeki,buvo abu sunkus. O gimdimas tiesiog pasaka,nei plesimu nei saremiu beprotisku,sssu antru skaiciau laikrasti,nes liudna buvo.Paskiau pikau kad nespejau viska perskaiti,nes greitai iviko viskas ,kad net nespejau ir stianet... 
Tai va,o salta tai buvo tada ,kai jau ant stalo gulejau,su pirma dukrele ,ir trecia.
Paskutini karta tai jau buvo nekas,10 valandu viskas viko.o ir stuburas stiprei skaudejo ,gal jau amzius pavede,bet aciu dievui nepliso 
Man gydytoja sakydavo nuolat,kad reike ruosti maksti,myletis iki paskutinios dienos,o ir vyras turi maksti su pirstais tampit po lengva ,viskas teisibe,man padejo 

blink.gif apakus...ypac del mankstinimo.... blink.gif
Atsakyti
Jetau, tikrai, del to makstikes mankstinimo kazkaip net nesmagu. Juk kaklelyje esme. mano gimdos kaklelis buvo kietas iki pat gimdymo (vos per 22 val pragimdziau).
Atsakyti
Gal cia visas taip- nuo gimdymo stalo- anuka i palata pestute is leto, palengva biggrin.gif O dar palata treciam aukste clap.gif Apsidziaugiau baisiai, mat taip nusibodo gulet begimdant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O cia tokia proga pasivaiksciot thumbup.gif Gerai dar kad vyras dzentelmeniskai paranke isikibt pasiule laugh.gif ir amoniako saujoj turejo wink.gif O palatoj +27- kaip pliaze, tik kad po stogu, ir bikini uzmirsau isimest prie visu pampersu doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 02 14, 22:30)
Gal cia visas taip- nuo gimdymo stalo- anuka i palata pestute is leto, palengva biggrin.gif O dar palata treciam aukste clap.gif Apsidziaugiau baisiai, mat taip nusibodo gulet begimdant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O cia tokia proga pasivaiksciot thumbup.gif Gerai dar kad vyras dzentelmeniskai paranke isikibt pasiule laugh.gif ir amoniako saujoj turejo wink.gif O palatoj +27- kaip pliaze, tik kad po stogu, ir bikini uzmirsau isimest prie visu pampersu doh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mano visas gimdymas - tai vienas ilgas anekdotas. Visko nepapasakosiu, bet vienas 'bajeris' irgi pasitaike su technika susijes, tik kalta buvo ne ji, o akusere ne taip viska man ant pilvo uzdejus. As gimdykloj jau tris valandas kaukiu, o ji vis patikrina ir sako, kad neskauda, nes aparatas rodo tik 20. Praejo dar kiek laiko, kol pastebejo, kad ne taip uzdejo, kai pataise, pamate, kad vis delto rodo 90.
Dar vienas "negali buti" buvo tai, kad saremiai kas tris minutes tesesi visas 9 val., kurias praleidau gimdykloj ir dar kokia valanda pries tai, kol buvau palatoj. O gydytoja pries tai buvo pasakius, kad "siandien dar negimdysi", nes kaklelis neatsidarinejo visai. Kai kirpo vandenmaisi (kas, beje, man tikrai neskaudejo) ir po poros valandu prasidejo stangos, kaklelis vis dar buvo atsidares tik 7 cm, aisku plyso, bet akusere siudama stebejosi, kad tiek nedaug (nezinau, kiek istikro). Dabar dziaugiuosi, kad neteko to kaklelio "masazo", apie kuri cia padakojot, patirti.
O pats smagiausias bajeris personalui pasirode tai, kad prasidejus stangoms, vaikeli stumiau is viso 45 min., bet man visai nebuvo juokinga. Buvau tiek pavargus, kad niekaip nepajegiau isstumti, jis kazkur pakeliui buvo uzstriges. Bet aparatai rode, kad jam viskas gerai, todel visiem buvo linksma, sake "gimdyk, gimdyk, palauksim".
Visokiu kuriozu buvo per ta gimdyma, bet sutinku su visom - viskas tikrai labai greitai pasimirsta. Paties skausmo jau niekaip neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE (Vandene @ 2004 02 16, 17:49)
As gimdykloj jau tris valandas kaukiu, o ji vis patikrina ir sako, kad neskauda, nes aparatas rodo tik 20. Praejo dar kiek laiko, kol pastebejo, kad ne taip uzdejo, kai pataise, pamate, kad vis delto rodo 90.

Siaubas!!! Kaip tu galejai istvreti, kai saremiai sieke 90 balu?????? Bent jau as, o nesu tokia islepusi, kad bet kokio skausmelio alpsiau, kai rode 40 jau vos ne vos gyva buvau.... Nuo skausmo net mastyti jau nebegalejau, tik susiguziau ir kentejau dantis sukandus.... Nu, aisku tada jau paprasiau, kad epidura padarytu....
Ir dar po gimdymo niekaip negalejau suprasti vieno dalyko - kaip moteriskes gimdydamos dar sugeba rekti???? Juk reikia is kur tai jegu paimti ir rekti?????? Bent jau as tai ne cyptelejau.....
Atsakyti
As irgi prasiau epidurinio, o atsakymas skambejo taip" "Radai kada sugalvoti. Kas tau cia nakti eis? Reikejo anskciau galvoti." Buvo pirma valanda nakties ir saremiai dar nebuvo 90. O pagimdziau tai tik 9 ryto. Ir gimdziau naturaliai. Va taip va.
Atsakyti
As irgi prasiau epidurinio, o atsakymas skambejo taip" "Radai kada sugalvoti. Kas tau cia nakti eis? Reikejo anskciau galvoti." Buvo pirma valanda nakties ir saremiai dar nebuvo 90.

Nu geras, būčiau tokį vėją ten pakėlus, kad mygom man būtų tą epidūrą suorganizavę gun_bandana.gif . Net nesiruošiu taikstytis 2.gif , ką , man ten mirti dar reikės?
Atsakyti
Man negali buti buvo kai mes velai vakare movem i gimdymo namus, tai kai man uzeidavo saremis vyras su viena ranka vairuodavo masina, o su kita bandydavo man masazuoti nugara, nes as jam buvau prisakiusi gimdant man visokeriopai padeti. Tai is baimes kad jis nepadarytu avarijos viena akim ir ranka vairuodamas man tie skausmai ir sumazedavo tongue.gif
Atsakyti
Nu jei siekiam rekordo tai mano saremiai buvo paskutiniai kuriuos ziurejo vyras i aparata tai 105, tada iki stumimo buvo like 4,5 val doh.gif
Atsakyti
Kaip man butu idomu suzinot kokie pas mane skaiciai buvo unsure.gif Ar as labai kantri, ar skaiciukai pakenciami rolleyes.gif
Atsakyti