Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Kaip tik turiu Chanel Cristalle EDP, kuriais noreciau atsikratyt unsure.gif Nu jus man ka norit, prakaitu man jie atsiduoda ne kitaip doh.gif is 50 ml like apie 30 ml, jei kuria domina rasykit AZ, del kainos susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Chanel Cristalle prakaitu trenkia blink.gif na tai tada tas prakaitas labai geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau išmanančių apie kvepalus paklausti:
jei regimoji atmintis manęs neapgauna, tai esu mačiusi parduodamus Chanel Chanse ir rožiniame, ir žalsvame buteliuke. Gal skiriasi EDP ir EDT? O gal aš čia visai "nusigrybavau" doh.gif ?
(domiuosi, nes gundausi pirkti, o norisi tai originalo...)
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 12 30, 12:45)
Norėčiau išmanančių apie kvepalus paklausti:
jei regimoji atmintis manęs neapgauna, tai esu mačiusi parduodamus Chanel Chanse ir rožiniame, ir žalsvame buteliuke. Gal skiriasi EDP ir EDT? O gal aš čia visai "nusigrybavau" doh.gif ?
(domiuosi, nes gundausi pirkti, o norisi tai originalo...)

zalsvai atrodo chanel chance eau fraiche buna tik edt. o gelsvai atrodo chanel chance buna edt ir edp. abieju kvepalu tik rozines dezutes. abu kvepalus turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patricia @ 2007 12 30, 11:54)
zalsvai atrodo chanel chance eau fraiche buna tik edt. o gelsvai atrodo chanel chance buna edt ir edp. abieju kvepalu tik rozines dezutes. abu kvepalus turiu  smile.gif

Ačiū už atsakymą.
Kurie aštresni? Ar ilgai kvapas laikosi, tai gal neverta ir klausti...
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2007 12 30, 13:03)
Ačiū už atsakymą.
Kurie aštresni? Ar ilgai kvapas laikosi, tai gal neverta ir klausti...

galiu atsakyti, nes as irgi visus turiu. astriausi chanel chance edp, nueik i kristiana pasibandyti biggrin.gif man kvapai labai gerai laikosi, kad ir edt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cognac: 30 gruodžio 2007 - 12:27
QUOTE(patricia @ 2007 12 30, 11:54)
zalsvai atrodo chanel chance eau fraiche buna tik edt. o gelsvai atrodo chanel chance buna edt ir edp. abieju kvepalu tik rozines dezutes. abu kvepalus turiu  smile.gif

drinks_cheers.gif

Turiu tik dvi butelkas Chance eau Fraiche,tai kvapas gerai laikosi,ant rubu tai is vis fantastika thumbup.gif Atidarau savo rubu spinta ir jau uzuodziu is kart smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu as chanel 5. Bet chanel 19 tai labai nepatinka, toks man per astrus kvapas. Bet vakaru salyse tie kvepalai pigesni nei cia.
Atsakyti
Man tai Chanel no.19 bulvių daigais kvepia. Fu...
Atsakyti
Kazkaip susigundziau Chanel Chance eau faiche...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 02, 20:30)
Kazkaip susigundziau Chanel Chance eau faiche......  blush2.gif

Sugundziau? biggrin.gif
Maciau isparduotuvej domejaisi likuciais,pavyko surast?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 02, 20:34)
Sugundziau? biggrin.gif
Maciau isparduotuvej domejaisi likuciais,pavyko surast?

nea, nepavyko, ir manau jog nepavyks...... beto kvapas tikrai patiko, tai manau reiks nesismulkint ir i kristiana zygiuot arba pabandyt is braskiu uzsisakyti 4u.gif skaiciau jog labai megsti siuos kvepalus, kaip tau jie issilaiko?
Atsakyti