Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Tai ką - man belieka tik pavydėti, ypač tų N.22... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi dabar Chance Fraiche,bet pradeda patikti Coco Mademoiselle ,vis parduotuveje pauostau,turbut reikes pirkti.
Atsakyti
QUOTE(dawny @ 2008 01 16, 13:43)
Mano megstamiausi dabar Chance Fraiche,bet pradeda patikti  Coco Mademoiselle ,vis parduotuveje pauostau,turbut reikes pirkti.

Šansai su madmuazelėmis nenueina nuo podiumo. smile.gif Manau, šitų dėka Chanel ir padaro grandiozinę apyvartą.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 16, 14:42)
Tai ką - man belieka tik  pavydėti, ypač tų N.22...  wub.gif  thumbup.gif

mirksiukas.gif
Pradejau juos labai taupyti, nes is Chanel nieko daugiau neturiu, tik Coco ir abu chansus .
Atsakyti
mergickos, va jum klausimas: dievinu Coco, ypac del vasko aromato.
Kokia jusu manumu , sudedamoji dalis ta aromata suteikia???

Labdanum, Ambrette Seed, Opopanax, Benzoin, Tonka, Vanilla,

( cia bazines natos)
Atsakyti
Gal kam toki teko patureti:
http://cosme.to/FR0089100741303B.jpg
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 16, 16:18)
mergickos, va jum klausimas: dievinu Coco, ypac del vasko aromato.
Kokia jusu manumu , sudedamoji dalis ta aromata suteikia???

Labdanum, Ambrette Seed, Opopanax, Benzoin, Tonka, Vanilla,

( cia bazines natos)

Klausimėlis įdomus g.gif Čia biologė turbūt galėtų atsakyti smile.gif Kad ne Labdanum ir Vanilla, tai garantuoju, o dėl kitų tai jau ir nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 16, 14:39)
Klausimėlis įdomus g.gif  Čia biologė turbūt galėtų atsakyti smile.gif Kad ne Labdanum ir Vanilla,  tai garantuoju, o dėl kitų tai jau ir nežinau...

Tikriausiai tą aromatą suteikia medus - kai kurie šaltiniai nurodo, kad jo ten yra (o realiai gali būti būtent vaško esencija - ji naudojama parfumerijoj).
Va aprašymas:
Chanel Coco Perfume and Fine Fragrance Collection.
Chanel Coco perfume is a cascade of spices, sensual oriental undertones, sweetness and floral aromatic notes. Chanel Coco is a truly enigmatic perfume that begins with a burst of mandarin, pimento, coriander and frangipani. These initial impressions wear gradually until the heart notes of angelica, cascarilla, damascene rose, cinnamon, jasmine and orris are revealed. These notes are layered over amber, benzonin, leather, vanilla, patchouli, vetiver, musk, honey and civet to create a rich oriental perfume for women.

(puslapis http://www.slapiton....anel_Coco.html)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 16 sausio 2008 - 15:12
O kas nors bandet lyginti klasikinius COCO su popsiniais COCO MADMOISELLE,ar yra panasumu?Esu uosciusi COCO,bet labai seniai...Africa,gal tu zinai?
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 16, 22:58)
O kas nors bandet lyginti klasikinius COCO su popsiniais COCO MADMOISELLE,ar yra panasumu?Esu uosciusi COCO,bet labai seniai...Africa,gal tu zinai?

O kodėl juos reikėtų lyginti? COCO - Moterai, o Ccco MADMOISELLE - merginai ir viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 16, 20:58)

Teisingai sako Jantra . smile.gif Tiek Coco, tiek Mademoiselle geri kvapai. Nors aš asmeniškai nei Chance, nei madmuazelės nemėgstu. schmoll.gif
Panašumų nėra, ir ačių dievui.

Pagal osMoz - COCO rytietiški prieskoniniai:
Top note : Mandarin, Coriander, Peach
Middle note : Orange Blossom, Mimosa, Clove, Rose
Base note : Sandal, Vanilla, Civet, Amber

Coco Mademoiselle gėlinis šipras:
Top note : Orange, Bergamot
Middle note : Rose, Jasmine
Base note : Patchouli, Vetiver
Atsakyti
Is Chanel kvepalu man vieninteliai patinka Chance Fraiche. Baigiu ispurksti 100 ml buteliuka ir vel pirksiu tuos pacius rolleyes.gif
Visi kiti Chanel kvepalai man per "sunkus" schmoll.gif
Atsakyti