Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Glamorous @ 2008 01 03, 10:56)
nea, nepavyko, ir manau jog nepavyks...... beto kvapas tikrai patiko, tai manau reiks nesismulkint ir  i kristiana zygiuot arba pabandyt is braskiu uzsisakyti  4u.gif skaiciau jog labai megsti siuos kvepalus, kaip tau jie issilaiko?

Kaip gaiviem tai tikrai gerai laiko,pati paskui nebejauciu,bet ant rubu dar jaucias.Beje kaip Chanel tai jie visai nebrangus netgi toj pacioj Kristianoj mirksiukas.gif Nors ne vienu nepirkau pati,visus vaikinas parupino blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ne ten rasau, kur reikia, tai labai nepeikit ax.gif , bet viena pazistama pardavineja Chanel ir kitus kvepalus pigiau. Chanel kvepalai yra ,,testeris su kamstuku", bet as pati nelabai zinau kas tas kamstukas, neapsisvietusi blush2.gif biggrin.gif Jei ka domintu, parasykit az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazute@: 03 sausio 2008 - 14:19
QUOTE(mazute@ @ 2008 01 03, 14:17)
Sveikos, gal ne ten rasau, kur reikia, tai labai nepeikit ax.gif , bet viena pazistama pardavineja Chanel ir kitus kvepalus pigiau. Chanel kvepalai yra ,,testeris su kamstuku", bet as pati nelabai zinau kas tas kamstukas blush2.gif  biggrin.gif  Jei ka domintu, parasykit az

Kamštukas ir yra kamštukas. biggrin.gif Matai, testeriai būna su kamštukais ir be jų. Chanel testeriai, man rodos, visada su kamštukais. 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Uzpildei viena spraga mano issilavinime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 03, 15:05)
Kaip gaiviem tai tikrai gerai laiko,pati paskui nebejauciu,bet ant rubu dar jaucias.Beje kaip Chanel tai jie visai nebrangus netgi toj pacioj Kristianoj mirksiukas.gif  Nors ne vienu nepirkau pati,visus vaikinas parupino blush2.gif

o siu kvepaliuku yra kaip ir paprasto Chance 50 ir 100ml ir 35ml ? nes vakar buvau kristianoj, tai tik 50ml ir 100ml eau fraiche maciau blush2.gif smile.gif man irgi dazniausiai vaikinas parupina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 03 sausio 2008 - 15:35
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 03, 16:33)
o siu kvepaliuku yra kaip ir paprasto Chance 50 ir 100ml ir 35ml  ? nes vakar buvau kristianoj, tai tik 50ml ir 100ml eau fraiche maciau  blush2.gif  smile.gif man irgi dazniausiai vaikinas parupina  blush2.gif

As kaip tik ir turiu 50ml ir 100ml,dar kazkaz apie 30ml buna smile.gif
O paprasto tai ir miniukas buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 03, 17:15)
As kaip tik ir turiu 50ml ir 100ml,dar kazkaz apie 30ml buna smile.gif
O paprasto tai ir miniukas buna wub.gif

aisku 4u.gif
Atsakyti
Chanel Chanel Chanel notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Neisivaziduoju savo gyvenimo be sios parfumerijos, kiekvienas kvapas (kad ir popsinis) yra unikalus, pastebimas, nepamirstamas, uzburiantis, hipnotizuojantis. O buteliukai wub.gif butelaiciai wub.gif Genialumas slypi paprastume, auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feelme: 15 sausio 2008 - 17:54
Feelme kuriuos turi ir kurie megstamiausi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 15, 19:58)
Feelme kuriuos turi ir kurie megstamiausi? bigsmile.gif

Malena, turiu Allure, Allure Sensuelle (siuo metu ptys mylimiausi), Cristall (labai savotiski, megiami), No 5, Coco Mademoiselle edt ir edp, Chanel Chance edt ,edp ir net kvepalai (nors kvapas nera pats megstamiausias).
Kazkada turejau No 19 patiko, nors labiau tiktu brandesniai damai, mano mamos vieni mylimiausiu palei siol smile.gif

Siaip prktiskai vien Chanel pas mane ir keli dovanoti buteliukai kito parfumo ax.gif
Atsakyti
O čia gryno parfumo po 3,5 ml rinkinukas... rolleyes.gif user posted image

Atsakyti
Puikus kvepalai drinks_cheers.gif Turiu panasu rinkinuka, tik pas mane vietoj Allure - nr 19 ir nr 22.
Atsakyti