Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Gardenija @ 2008 06 21, 11:59)

Coromandel. Vos prikišau nosį, įkvėpiau ir pirma mintis- jauki kapyklėle/parduotuvėlė, kur kepa skaniausias bandeles su cinamonu. Čia pat išverdama ir kava iš ką tik sumaltų kavos pupelių..

Ir iš Jvanos ir iš Gardenijos aprašymo dar kartą įsitikinu, kad man reikia to Coromandel doh.gif Ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 21, 13:09)
Ir iš Jvanos ir iš Gardenijos aprašymo dar kartą įsitikinu, kad man reikia to Coromandel  doh.gif Ką daryt?  unsure.gif

Kaip ta ką daryt, nieko nepirkt ir taupyt taupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 21, 10:11)
Kaip ta ką daryt, nieko nepirkt ir  taupyt taupyt biggrin.gif

Atrodo, ir man reikia ax.gif Cinamonas Kalėdoms būtų pats tas essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 21 birželio 2008 - 12:50
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 21, 13:09)
Ir iš Jvanos ir iš Gardenijos aprašymo dar kartą įsitikinu, kad man reikia to Coromandel  doh.gif Ką daryt?  unsure.gif

O kokia kaina Coromandel by Chanel? Kažkaip internete nerandu kainos jų. 4u.gif smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 27 birželio 2008 - 12:50
QUOTE(agneseee @ 2008 06 27, 13:47)
O kokia kaina Coromandel by Chanel? Kažkaip internete nerandu kainos jų. 4u.gif  smile.gif  lotuliukas.gif

Geriau ir nežinok biggrin.gif
Jei neklystu, JVana rašė, kad "sloinikas" kainuoja ~270eurų
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 27, 14:01)

Kosmosas biggrin.gif , nezinau koks geeeris turetu buti ir kuriam laikui uztekti (turbut 100metu lotuliukas.gif ) kad toki branguma pirkciau doh.gif
Puikus cinamoninis kvepalas yra dramblalis ir kaina priimtinesne drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tokį gražų paveiksliuką radau - negaliu nepasidalinti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 27, 12:01)

Ne, sloinikas 200ml kainuoja 190 EUR..

Visu siu eksliuzyvu tokios kainos ir turiai.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 27, 14:56)
Ne, sloinikas 200ml kainuoja 190 EUR..

Visu siu eksliuzyvu tokios kainos ir turiai.

Oi, tai pabranginau mažumėlę doh.gif
Bet jei 190EU, tai nėra taip baisu (ta prasme, nėra didelė kaina už 1ml). Gaila, kad mažesniais tūriais nėra, 50ml tekainuotų ~48eurus unsure.gif
Atsakyti
Reiks vyro prašyt, kad parvežtų Coromandel, sakysiu nupirk tu man tuos kvepalus ir galesiu porą metų man kvepalų nepirkt. smile.gif 4u.gif biggrin.gif smile.gif Kaina tai didoka, nors už tokia kaina gali nupirkti dvi Coco Mademoiselle po 50ml pakuotes EDP. smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 06 27, 18:33)
Reiks vyro prašyt, kad parvežtų Coromandel, sakysiu nupirk tu man tuos kvepalus ir galesiu porą metų man kvepalų nepirkt. smile.gif  4u.gif  biggrin.gif  smile.gif  Kaina tai didoka, nors už tokia kaina gali nupirkti dvi Coco Mademoiselle po 50ml pakuotes EDP. smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tai kad jei ne Kristianoj pirkt, tai gal ir visos 4 "pakuotes" iseitu .
Atsakyti
Oi tas Chanel'is galėtu išpilstyti į mažesnius kiekius. dabar 200ml ir kada tokį kiekį sunaudoti? Šiaip panašius kvepaliukus yra sukūręs ir Marc Jacobs ,,Splash", ir be to daug pigesni. 300ml- brangiausiai 45eurai. 4u.gif doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti