Siandien nutariau nuzudytai tai, kas mane zudo

, t.y. smalsuma pauostyti visus Chanel Les Exclusifs ir sugrizti prie tu, kurie mane ar suzavejo, ar kuriu nesupratau.. Ir pasirinkti kuria tvarka bandysiu juos po viena "ant odos"

Kavos puodelis panosej..Pradedam
Visumoje esu patenkinta su E. Coudray Musc et Freesia kvapu.. Mano E. Coudray favoritas.. Cuir de RussiePirmos mintys: oda, tobakas, minkstuciai - delikatus aldehidai. Piesciau kvepalus tirstai rudai. Neuzuodziu ylang-ylang, bei vaniles.. ar jazmino.. Man jie gryni tobakiniai su oda kvepalai, priskoninti ziupsniu aldehidu.. Tobaka esu pratus uzuosti vyriskuose kvepaluose, tad sie kvepalai man yra geras siurprizas, nes tobakas ryskus, bet pritaikytas moteriai. Be to odyte kvepia itin maloniai. Mielai juos deveciau
Notes include orange blossom, bergamot, mandarin, clary sage; iris, jasmine, rose, ylang-ylang, cedarwood, vetiver; styrax, leather, amber, vanilla.No. 18Pardaveja istrauke juos is
uzustaliuko, nes jie pardavime tuoj bus, bet dar oficialiai neprekiauja ir turi tik testeriuka
Man jie jauciasi kiek pudriniai.. Lyg rusenantis kvapas, bet prigesintas.. Zalioji arbata?! "
No 18 is centered around ambrette seed, a rare ingredient, that seems to possess a slightly sour, pickle-juice-like aroma. Agurkiukai tada?

Man greiciau krapai marinuoti, o ne patys agurkiukai.. Sakyciau, kad gal kiek zaliu citrinu.. Atrodo, kad kvapas turi "rugstumo"

Hmm.. as ji deveciau, bet del jo tikrai "nemirciau".. kaip del Coromandel

. Nezinau kodel, bet man taip pat norisi sakyti, kad kvepaluose uzuodziu.. kreida.. Balta. Piesciau kvepalus kaip svelniai zalius lapelius baltame kreidos fone..
Bel RespiroPirma mintis - susvelninti vyriski "aquatic" kvepalai..

Neturiu net ka pridurti.. Man asmeniskai jie nepasirodo ypatingi ar kompleksiniai.. Tiesiog Cologne vyrams.. Nowsmellthis kalba apie zalias natas.. Na as ju nejauciu... Man tiesiog "aquatic" nors tu ka.. Noriu antros nuomones!
"Notes: crushed leaves, rosemary, thyme, rose, lilac, myrrh, heather, hyacinth, green tea and grass."
Merkiu nosi is naujo i pries tai uostytus:28 La PausaIrisai tarp medziu!!! Niam niam niam

Minkstas kvapas, tad taip ir norisi "liesti". Hermes Iris irisai ryskus ir stiprus kaip irisu laukas, o sitieji kaip irisai pasiklyde tarp medziu.. Priziurimi sodininko.. Ir kiekvienam sava vieta. Elegancijos duoda medzio prieskonis (o kur medis, ten ir man gerai

). Irisu myletojos turetu pabandyti si kvapa.
(Vis delto as svaigstu del Gardenia..) Nepasirodo tokie kompleksiniai kaip Coromandel ar 31 Rue Cambon..
Eau de Cologne Citrusai citrusai citrusai.. Vos ne kaip masinos gaiviklis. Man ju per daug. Pasilieku prie pirmo ivertinimo. Jei sugalvosi juos testuot ant odos, tai purksiu labai saikingai.. Ne man sis kvapas.
Notes: citrus, bergamot, neroli.SycamorePasilieku prie nuomones kaip man jie kaip isgryninta Chanel no. 19 zaluma su dumo ir dziovintu raudonuju papriku skoniu, kuri bazinese natose suaitreja.. Mano nosiai gan nemaloniai
Bois de IlesVelgi ryskus ylang-ylang su santalmedziu.. Grazus, svarus kvapas.. Nekeiciu nuomones. Labai patinka
Gardenia

viskas ka minejau ir dar daugiau ko nesugebejau isreiksti zodziais. Pats paciausias gelinis aromatas is sios kolekcijos.
No. 22Pridursiu, kad nemaniau, jog bus sukurti tokie kvepalai, kurie galetu nors seseliu priminti Chanel no. 5. Vakar maniau, kad juos sumaisyciau su Chanel no. 5.. Palyginus Chanel no.22 su no. 5 supratau, Chanel no. 5 kompleksiskuma, saltu geliu grazuma.. Iki tol nesugebejau juos su niekuom sulyginti. Siandien patarciau palyginti Chanel no. 22 su Chanel no.5 tik tam, kad pauoscius Chanel no. 22 dar geriau suprastum Chanel no. 5 grozi.
Rue 31 CambonMane intriguoja tuom, kad as ju neperkandu..

Atrodo, kad nesuskaiciuojami aromatai pynasi persipyna vienas su kitu paklaidindami mane ju grozyje. Jame rasi visko: geliu, medzio, sipro, muskuso, vaniles.. Ir visu po lasiuka.. Taip, kad i juos imerkus nosi reikia islaukti kol pazinsi kvapa.. Juose nera tvirto ir aiskaus "pareiskimo", kad turi savyje ta ar ana aromata. Nesusuksi kaip su kt. Les Exclusisfs kvepalais, kad stai jauciu medi, zole, ylang-ylang ir t.t. Ne.. su siais bent jau man tenka sukti galva, kad suprasti, kas sukuria toki unikalu ir elegantiska kvapa..
CoromandelTa pati sena gera istorija.. Man ju
mirtinai reikia.. Sitokiam sokoladui, santalmedzio smilkalams, cinamonui ir dumams neimanoma atsispirti
Jei siandien laimeciau aukso puoda, tai pas mane kaip mat apsigyventu Coromandel, Gardenia ir 31 Rue Cambon
Ka man butu galima "apiplesti". Pasiulymas prasyciau i az