Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(BlackDee @ 2008 06 17, 22:51)
Na, tai butu visai imanoma, tik man Chanel 50 ml "Refan" atomaizeriuose nelabai, svelniai tariant  doh.gif  biggrin.gif

Tokie jau tie gyvenimo kuriozai tongue.gif O tu atsisakytum chanel ekskliuzyvo vien dėl refan stiklainio? Aš tai niekad ax.gif Bet užtai kaina gautųsi apie 50 jievrų tik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 21:55)
Tokie jau tie gyvenimo kuriozai tongue.gif O tu atsisakytum chanel ekskliuzyvo vien dėl refan stiklainio? Aš tai niekad  ax.gif Bet užtai kaina gautųsi apie 50 jievrų tik cool.gif

Aj, kol kas nepletokim sios minties, nepribrendau dar tongue.gif

JVana o tie 200 ml slojikai purskiami? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 17, 21:15)
Aj, kol kas nepletokim sios minties, nepribrendau dar  tongue.gif

JVana o tie 200 ml slojikai purskiami?  unsure.gif

Purskiami. Pasiimi bidoneli ir laistais biggrin.gif

Ir taip kokius x metu i prieki smile.gif

Atsakyti
user posted image

Siandien nutariau nuzudytai tai, kas mane zudo tongue.gif , t.y. smalsuma pauostyti visus Chanel Les Exclusifs ir sugrizti prie tu, kurie mane ar suzavejo, ar kuriu nesupratau.. Ir pasirinkti kuria tvarka bandysiu juos po viena "ant odos" smile.gif

Kavos puodelis panosej..Pradedam rolleyes.gif

Visumoje esu patenkinta su E. Coudray Musc et Freesia kvapu.. Mano E. Coudray favoritas..

Cuir de Russie

Pirmos mintys: oda, tobakas, minkstuciai - delikatus aldehidai. Piesciau kvepalus tirstai rudai. Neuzuodziu ylang-ylang, bei vaniles.. ar jazmino.. Man jie gryni tobakiniai su oda kvepalai, priskoninti ziupsniu aldehidu.. Tobaka esu pratus uzuosti vyriskuose kvepaluose, tad sie kvepalai man yra geras siurprizas, nes tobakas ryskus, bet pritaikytas moteriai. Be to odyte kvepia itin maloniai. Mielai juos deveciau smile.gif

Notes include orange blossom, bergamot, mandarin, clary sage; iris, jasmine, rose, ylang-ylang, cedarwood, vetiver; styrax, leather, amber, vanilla.

No. 18

Pardaveja istrauke juos is uzustaliuko, nes jie pardavime tuoj bus, bet dar oficialiai neprekiauja ir turi tik testeriuka smile.gif

Man jie jauciasi kiek pudriniai.. Lyg rusenantis kvapas, bet prigesintas.. Zalioji arbata?! "No 18 is centered around ambrette seed, a rare ingredient, that seems to possess a slightly sour, pickle-juice-like aroma. Agurkiukai tada? g.gif Man greiciau krapai marinuoti, o ne patys agurkiukai.. Sakyciau, kad gal kiek zaliu citrinu.. Atrodo, kad kvapas turi "rugstumo":) Hmm.. as ji deveciau, bet del jo tikrai "nemirciau".. kaip del Coromandel biggrin.gif. Nezinau kodel, bet man taip pat norisi sakyti, kad kvepaluose uzuodziu.. kreida.. Balta. Piesciau kvepalus kaip svelniai zalius lapelius baltame kreidos fone..

Bel Respiro

Pirma mintis - susvelninti vyriski "aquatic" kvepalai.. ax.gif Neturiu net ka pridurti.. Man asmeniskai jie nepasirodo ypatingi ar kompleksiniai.. Tiesiog Cologne vyrams.. Nowsmellthis kalba apie zalias natas.. Na as ju nejauciu... Man tiesiog "aquatic" nors tu ka.. Noriu antros nuomones! smile.gif

"Notes: crushed leaves, rosemary, thyme, rose, lilac, myrrh, heather, hyacinth, green tea and grass."

Merkiu nosi is naujo i pries tai uostytus:

28 La Pausa

Irisai tarp medziu!!! Niam niam niam rolleyes.gif Minkstas kvapas, tad taip ir norisi "liesti". Hermes Iris irisai ryskus ir stiprus kaip irisu laukas, o sitieji kaip irisai pasiklyde tarp medziu.. Priziurimi sodininko.. Ir kiekvienam sava vieta. Elegancijos duoda medzio prieskonis (o kur medis, ten ir man gerai tongue.gif ). Irisu myletojos turetu pabandyti si kvapa. (Vis delto as svaigstu del Gardenia..) Nepasirodo tokie kompleksiniai kaip Coromandel ar 31 Rue Cambon..

Eau de Cologne

Citrusai citrusai citrusai.. Vos ne kaip masinos gaiviklis. Man ju per daug. Pasilieku prie pirmo ivertinimo. Jei sugalvosi juos testuot ant odos, tai purksiu labai saikingai.. Ne man sis kvapas.

Notes: citrus, bergamot, neroli.

Sycamore

Pasilieku prie nuomones kaip man jie kaip isgryninta Chanel no. 19 zaluma su dumo ir dziovintu raudonuju papriku skoniu, kuri bazinese natose suaitreja.. Mano nosiai gan nemaloniai tongue.gif

Bois de Iles

Velgi ryskus ylang-ylang su santalmedziu.. Grazus, svarus kvapas.. Nekeiciu nuomones. Labai patinka thumbup.gif

Gardenia

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif viskas ka minejau ir dar daugiau ko nesugebejau isreiksti zodziais. Pats paciausias gelinis aromatas is sios kolekcijos.

No. 22

Pridursiu, kad nemaniau, jog bus sukurti tokie kvepalai, kurie galetu nors seseliu priminti Chanel no. 5. Vakar maniau, kad juos sumaisyciau su Chanel no. 5.. Palyginus Chanel no.22 su no. 5 supratau, Chanel no. 5 kompleksiskuma, saltu geliu grazuma.. Iki tol nesugebejau juos su niekuom sulyginti. Siandien patarciau palyginti Chanel no. 22 su Chanel no.5 tik tam, kad pauoscius Chanel no. 22 dar geriau suprastum Chanel no. 5 grozi.

Rue 31 Cambon

Mane intriguoja tuom, kad as ju neperkandu.. doh.gif Atrodo, kad nesuskaiciuojami aromatai pynasi persipyna vienas su kitu paklaidindami mane ju grozyje. Jame rasi visko: geliu, medzio, sipro, muskuso, vaniles.. Ir visu po lasiuka.. Taip, kad i juos imerkus nosi reikia islaukti kol pazinsi kvapa.. Juose nera tvirto ir aiskaus "pareiskimo", kad turi savyje ta ar ana aromata. Nesusuksi kaip su kt. Les Exclusisfs kvepalais, kad stai jauciu medi, zole, ylang-ylang ir t.t. Ne.. su siais bent jau man tenka sukti galva, kad suprasti, kas sukuria toki unikalu ir elegantiska kvapa..

Coromandel

Ta pati sena gera istorija.. Man ju mirtinai reikia.. Sitokiam sokoladui, santalmedzio smilkalams, cinamonui ir dumams neimanoma atsispirti rolleyes.gif

Jei siandien laimeciau aukso puoda, tai pas mane kaip mat apsigyventu Coromandel, Gardenia ir 31 Rue Cambon smile.gif

Ka man butu galima "apiplesti". Pasiulymas prasyciau i az lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 18, 17:04)
user posted image

Siandien nutariau nuzudytai tai, kas mane zudo  tongue.gif , t.y. smalsuma pauostyti visus Chanel Les Exclusifs ir sugrizti prie tu, kurie mane ar suzavejo, ar kuriu nesupratau.. Ir pasirinkti kuria tvarka bandysiu juos po viena "ant odos" smile.gif

Kavos puodelis panosej..Pradedam

JVana, žudike tu wacko.gif
Reik jau turbūt į svečius pas tave prašytis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 18 birželio 2008 - 16:25
QUOTE(Gardenija @ 2008 06 18, 15:24)
JVana, žudike tu wacko.gif
Reik jau turbūt į svečius pas tave prašytis biggrin.gif  biggrin.gif

Prasome atvykti.. Sustatysim plana ir vorele po du i Chanel Boutique sueisim biggrin.gif

Bent jau mano kaprizas juos isuostyt buvo patenkintas.. Kitaip nemiegociau dar pora paru tongue.gif
Konsultantes jau mane zino.. blush2.gif Sakau, kad matyt per daznai lankausi.. blush2.gif
Atsakyti
JVana, suorganizuok kokią kvepiančią ekskursiją išprotėjusioms maniakėms, nes sienomis norisi lipti tavo įspūdžius skaitant smile.gif
Atsakyti

JVana, tai tu pirkai ką nors iš Exclusifs kolekcijos Chanelio, ar tik testavai?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 18, 18:06)
JVana, suorganizuok kokią kvepiančią ekskursiją išprotėjusioms maniakėms, nes sienomis norisi lipti tavo įspūdžius skaitant  smile.gif

Jeigu susiorganizuotumet iki Dublino atlek kokiam savaitgaliui, tai pasizadu jau dabar, kad sutikciau "parfumaniakiu" komanda ir palydeciau i Chanel Boutique, salia stovi Hermes, priesais parduoda Etro, uz Etro stovi Tom Ford su orchidejom ir tais vienetiniais kvapais, ten pat rastumem Creed ir Aqua di Parma smile.gif Pakeliui i sekancia parduotuve yra airiskos kavines, kuriuose parduoda labai gardzia kava su ranku darbo sokoladais smile.gif

Kitoje rastumet L'Artisan, AG, Diptyque, Teo Cabanel, Comme de Garcons, Les perfumes de Rosine, Carthusia, E. Coudray, The Different Company, Miller Haris, Parfum d'Empire, Serge Lutens ir keli kt..

Taip pat kitoje vietoje yra gan platus Guerlain asortimentas.. Vienoje naujai atidarytoje parduotuveje Guerlain PURE PARFUME stovi kaip testeriai!! Kalbu apie Nahema, Jicky ir L'Heure Bleue! Manau, kad cia pardavejos klaida.. Bet nei jai, nei pirkejams ne motai.. , nes jie jau kuri laika ten stovi, o tusteja labai letai.. Tik as jais apsipilu ir vaikstau kaip debeselis smile.gif
Taip pat Cartier ir Shiseido, Menard.. Na ir visi kiti, kuriais daugiau maziau prekiauja ir Lietuvoje.

Ar platus asortimentas cia paliksiu spresti kiekvienam. Mano nuomone,jis nera platus, bet koncentruotas smile.gif Tiesiog manau, kad didieji miestai kaip Londonas turi kur kas daugiau pasiulyti..

Na.. bet cia lietuviu netruksta, tai galbut apsistojimas nebus problema, o skrydziai gan dazni i Lietuva ir bilietu kainos kartais buna visai "padorios" smile.gif

Plius yra kelios super kavines kaip In Vino Vilniuje ar Temple Bar toms, kurios megsta alu smile.gif

Be to ir oras cia ne toks jau prastas kaip iprasta manyti Lietuvoje.. Tik vat siandien pradejo lyti, o lietaus neturejom gan ilga laika..

Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 18, 19:25)
JVana, tai tu pirkai ką nors iš Exclusifs kolekcijos Chanelio, ar tik testavai?

Testavau smile.gif Kol kas dar banko neapiplesiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 18, 21:54)
Jeigu susiorganizuotumet iki Dublino atlek kokiam savaitgaliui, tai pasizadu jau dabar, kad sutikciau "parfumaniakiu" komanda ir palydeciau

Ojojoj, atsargiai su tokiais pažadais, mes merginos avantiūristiškos, nespėsi apsidairyt, o mes jau belsimės į tavo duris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 18, 20:15)
Ojojoj, atsargiai su tokiais pažadais, mes merginos avantiūristiškos, nespėsi apsidairyt, o mes jau belsimės į tavo duris lotuliukas.gif

Pazadu, kad palydesiu po miesta ir parduotuves.. MB tiesiog nesuprastu, jei "parfumaniakiu" komanda atvyktu nakvynei pas mus i namus.. unsure.gif Man paciai butu keista.. rolleyes.gif

Bet kaip minejau lietuviu cia netruksta.. ax.gif Tad galbus tokiu draugu ar giminaiciu, kurie gyvena Dubline ir juos aplankyti bus BUTINYBE artimiausiu metu smile.gif

Atsakyti
Šiandien susipažinau su Chanelių Gardenia, Sycamore ir Coromandel smile.gif

Mano favoritas- Sycamore. Nesutinku su JVana, kad tai išgrynintas Nr.19 (nors bijau būti kategoriška, nes pažintis vyksta nuo papurkštų lapelių). Jeigu Nr.19 man asocijuojasi su tankiu žaliu, tamsiai žaliu mišku po lietaus, tai Sycamore- saulėtas miškelis..Ne, ne miškelis, o greičiau medžių, jaunų medžių, alėja su kur ne kur pasitaikančiom gėlių klombom.
Sužavėjo labai :wub

Coromandel. Vos prikišau nosį, įkvėpiau ir pirma mintis- jauki kapyklėle/parduotuvėlė, kur kepa skaniausias bandeles su cinamonu. Čia pat išverdama ir kava iš ką tik sumaltų kavos pupelių..

Gardenia. Švelni, tyli, tarsi perregima ir labai intymi. Man, kaip žmogui, kartais linkusiam į melancholiją, labai labai tiktų smile.gif
Atsakyti