Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(agneseee @ 2008 06 27, 22:02)
Oi tas Chanel'is galėtu išpilstyti į mažesnius kiekius. dabar 200ml ir kada tokį kiekį sunaudoti? Šiaip panašius kvepaliukus yra sukūręs ir Marc Jacobs ,,Splash", ir be to daug pigesni. 300ml- brangiausiai 45eurai. 4u.gif  doh.gif  smile.gif  4u.gif

Dėl kiekio sutinku, bet nėr ko lygint Chanel ekskliuzyvus su tais vaisiniais ir daržoviniais Jacobs vandenėliais. Taip žiūrint, tai vanduo iš krano dar pigesnis... Skirtingos čia kategorijos.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 06 28, 07:44)
Dėl kiekio sutinku, bet nėr ko lygint Chanel ekskliuzyvus su tais vaisiniais ir daržoviniais Jacobs vandenėliais. Taip žiūrint, tai vanduo iš krano dar pigesnis... Skirtingos čia kategorijos.

Oi prajuokinot...Nors tai yra grynų gryniausia tiesa... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Coromandel

Ta pati sena gera istorija.. Man ju mirtinai reikia.. Sitokiam sokoladui, santalmedzio smilkalams, cinamonui ir dumams neimanoma

vansi siūlau taip biggrin.gif Kas nors nuperka tą aštuntąjį (ar kiek ten jų dabar yra? g.gif ) pasaulio stebuklą, surandam 4 savanores, kurios pasipilsto po 50 ml, geroji pirkėja gauna oridžinalų buteliuką ir visos laimingos su narnaliu kiekiu ir apynarnale kaina bigsmile.gif

kyla du klausimai:

1) kas perka? bigsmile.gif

2) kas pasirašo "ant" dalybų? bigsmile.gif

1.1 ne aš, ibo pas mumi tokio stebuklo nėra bigsmile.gif bigsmile.gif

2.1 AŠ- numiaris vienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 29, 11:21)
vansi siūlau taip biggrin.gif Kas nors nuperka tą aštuntąjį (ar kiek ten jų dabar yra? g.gif ) pasaulio stebuklą, surandam 4 savanores, kurios pasipilsto po 50 ml, geroji pirkėja gauna oridžinalų buteliuką ir visos laimingos su narnaliu kiekiu ir apynarnale kaina bigsmile.gif

kyla du klausimai:

1.1 ne aš, ibo pas mumi tokio stebuklo nėra bigsmile.gif  bigsmile.gif

Matyt, kad ir as pasirasyciau, bet artimiausiu metu i Lietuva nezadu grizti.. GALBUT Rugseji, bet kol kas tai tik planai.. O jei nupirkus tarkim siusti, tai manau, kad muitininkai ar kokios pastininkes labai gardziai kvepes smile.gif.. rolleyes.gif

Daznai susiduriu su laisku "pametimais", jei tenka i Lietuva siusti kiek didesnio svorio laiskus ar idomesnio formato.. Yra dar ir registruotas pastas.. Be to ijungiau taupymo rezima.. (po kvepalu nusipirkimo Lietuvoje.. blush2.gif )

Jei perkanciuju nebus anskciau Rugsejo, tai apie Rugpjuti butu galima kazka tartis ir kalbet smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 29, 14:31)
Be to ijungiau taupymo rezima.. (po kvepalu nusipirkimo Lietuvoje..  blush2.gif )

tuoj nugriūsiu turbūt- KĄ galėjai pirkti LT, tai TEN toooookių gerų dalykų pilna? blink.gif unsure.gif lotuliukas.gif

dar yra tokis variantas, kad pvz. skelbimų lentos internetinių parduotuvių temoje esama tarpininkių, kurios pačios tikrai UK negyvena, taigi, prekes siunčia per kažkokius vežėjus (tikrai ne kurjerių tarnybas), gal jos ką patartų ta tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 29, 13:07)
tuoj nugriūsiu turbūt- KĄ galėjai pirkti LT, tai TEN toooookių gerų dalykų pilna? blink.gif  unsure.gif  lotuliukas.gif

dar yra tokis variantas, kad pvz. skelbimų lentos internetinių parduotuvių temoje esama tarpininkių, kurios pačios tikrai UK negyvena, taigi, prekes siunčia per kažkokius vežėjus (tikrai ne kurjerių tarnybas), gal jos ką patartų ta tema? g.gif

Parfums de Nicolai smile.gif Cia ju pirkti nera biggrin.gif Ir zinoma, as tokios progos NIEKAIP praleisti negalejau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 29, 13:21)

kyla du klausimai:

1.1 ne aš, ibo pas mumi tokio stebuklo nėra bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kur Coromandel by Chanel galim nusipirkti tik Chanel boutique? Važiuosi į Vokietiją, tai gal ten pažiūrėsiu. Bet manau visus pinigus išleisiu ant šmutkiu. Reiks pagalvoti ar PINIGINĖ ar Chanel KVEPALAI/ 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 06 29, 18:10)
Reiks pagalvoti ar PINIGINĖ ar Chanel KVEPALAI/ 4u.gif  smile.gif  biggrin.gif

Šitoj temoj patarimo neklausk - visos iki vienos nubalsuos už kvepalus bigsmile.gif

O jei jau būtų ką dalintis - aš irgi su savo sloviku eilėj stoviu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 30 birželio 2008 - 06:26
Ar galetu kas apibudinti chanel chance Eau Fraiche smile.gif
Ar gerai jie laikosi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2008 06 30, 08:39)
Ar galetu kas apibudinti chanel chance  Eau Fraiche smile.gif
Ar gerai jie laikosi ?  4u.gif

As turiu Chanel chance eau Fraiche, tai siek tiek gaivesnis, svelnesnis kvapas nei paprastas Chance, jauciasi zolytes man kazkokios doh.gif . Siaip tikrai nemoku kvapu aprasineti, bet labai geras ir vertas demesio kvapas-ypac tinkantis vasarai wub.gif

Papildyta:
O as noreciau jusu nuomones apie Chanel Cristalle?
Ar patinka ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 30, 09:59)

Patinka. Tikrai krištolinis kvapas, skambus. Pradžia aitroka, kai kam būtent tos natos nepatinka. Žolės su trupučiu gėlyčių (jaučiais narcizai), žaluma, gaivuma. Laikosi, kaip EDT, tikrai gerai (kaip ir visi Chanel). EDP natos kiek skiriasi - reikėtų abu testuot ir lygint.
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 06 30, 10:59)
As turiu Chanel chance eau Fraiche, tai siek tiek gaivesnis, svelnesnis kvapas nei paprastas Chance, jauciasi zolytes man kazkokios doh.gif . Siaip tikrai nemoku kvapu aprasineti, bet labai geras ir vertas demesio kvapas-ypac tinkantis vasarai  wub.gif

Papildyta:

Pradzia astroka, kaip rase biologe. Nustebina.
O po to, nusedus, issiskleidzia geles- rozes, jazminai wub.gif auksta gaida. Nenuseda ant odos, susidaro kaip kvepanciu geliu aura.

Man patinka, labai moteriskas, svarus, skaidrus, bet ne be "rageliu" kvapas.
Atsakyti