Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 13:33)
nesu didelė gerbėja gaivių kvepalųsmile.gif)) turiu mėgstamų, aišku, bet jie ne agurkais ir arbūzais kvepia.
užkliuvo, todėl kad užkliūna visi, pasimetę savo kalbose. kurie sako viena, daro kita:) nieko asmeniško wink.gif

Geriau sakyti tiesiai sviesiai ir sugadinti zmogui nuotaika? smile.gif Gerai jei sugebes tas zmogus tai priimti kaip nieko asmenisko ir tik siaip kaip pastebejima, bet paprastai smagiau girdeti komplimentus nei antikomplimentus, ar ne? mirksiukas.gif Siaip nemegstu kritikuoti zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 11:36)
Geriau sakyti tiesiai sviesiai ir sugadinti zmogui nuotaika?  smile.gif Gerai jei sugebes tas zmogus tai priimti kaip nieko asmenisko ir tik siaip kaip pastebejima, bet paprastai smagiau girdeti komplimentus nei antikomplimentus, ar ne?  mirksiukas.gif Siaip nemegstu kritikuoti zmoniu  smile.gif

nereik gadinti nuotaikos. bet nereik ir sakyti, kad tau vienodai, nes jei iš tikrųjų būtų vienodai, tai nepasakotum apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 13:43)
nereik gadinti nuotaikos. bet nereik ir sakyti, kad tau vienodai, nes jei iš tikrųjų būtų vienodai, tai nepasakotum apie tai ax.gif

Na cia jau zodziu zaismas doh.gif jei niekas neidomu ir vienodai gyvenime, tai reik tylet tada ? doh.gif Ai..baigiam cia sia diskusija, nei cia kas pasikeis, nei cia verta toliau pletoti zodziu derinius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 10:14)
vaje, kiek preištaravimų sau. matyt, kad noras būti tolerantišku toli gražu dar nepadaro žmogaus tokiu hihihi.gif

mirksiukas.gif
Taigi, šneka apie anytą - iš kur gali būt tolerancija???? blink.gif

Biškį persiprašau, aš biškį ne į temą - nugis ką tik paskaičiau, ka, pasirodo, džinsams ir kedams yra amžiaus limitas....Tai biškį susinervijau - aš tai nežinau iki kurio amžiaus galima dėvėti džinsus ir kedus, padėkit, plyyyz. Gal tik iki 25-ių...O gal - tik vidurinės laikais? O gal.... Žodž, nebespėliosiu....
Ir - ties kuriais metais gyvenimas turi baigtis, net, jei jis dar vis tęsiasi, kas kitus itin prajuokina?
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 11 12, 14:31)
mirksiukas.gif
Taigi, šneka apie anytą - iš kur gali būt tolerancija???? blink.gif

Biškį persiprašau, aš biškį ne į temą - nugis ką tik paskaičiau, ka, pasirodo, džinsams ir kedams yra amžiaus limitas....Tai biškį susinervijau - aš tai nežinau iki kurio amžiaus galima dėvėti džinsus ir kedus, padėkit, plyyyz. Gal tik iki 25-ių...O gal - tik vidurinės laikais? O gal.... Žodž, nebespėliosiu....
Ir - ties kuriais metais gyvenimas turi baigtis, net, jei jis dar vis tęsiasi, kas kitus itin prajuokina?

Brangiosios, tas gyvenimas tesias iki kada jis tesiasi, jokiu limitu nera niekam ta ir norejau pasakyti. Gal ne aiskiai parasiau smile.gif Visi esam skirtingi ir darome viska skirtingai. Na mano anyta sumaste jaunyste pajusti 65m ir valio thumbup.gif , o cia visiem kliuva, kad as tai pastebejau. O, kad juokas paeme, tai kas cia tokio? Nugi buvo zmogus visai kitoks, o dabar eme ir pasikeite, jaunyste atskubejo, gal ir i vaikyste tuoj sugrys lotuliukas.gif (Cia humoras jei ka, nes vel kas isvedzios, kad saipausi ir pan). Ne, istikro jau kvaila cia ta diskusija darosi. Turbut nemoku minciu rastu gerai reiksti arba jus cia tarp eiluciu skaitote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 12 lapkričio 2008 - 12:49

Kad jau pilam offtopus, tai noriu šiek tiek užsistoti keitę smile.gif

Yra tam tikra kategorija moterų, kurios labai siekia atrodyti jaunatviškai ir kuo vyresnės darosi, tuo labiau lazdą perlenkia. Tokios tiesiog pradeda "jaunintis" rūbais.
Kai mano tetai stuktelėjo 50 metų, ji pradėjo desperatiškai lieknintis, kad įtilptų į 34 dydžio rūbelius (nesvarbu, kad nuo tokio reikalo oda susiraukšlėjo kaip džiovinta slyva) ir ėmė nešioti sijoniukus virš kelių ir šviesias kojinaites IKI kelių. Tapo tikras rusiško posakio "szadi pionierka, speredi - pensionierka" įsikūnijimu.
Na, situacija tikrai komiška. Be abejo, žinom mes priežastis, kartais nepiktai per dantį patraukiam, bet žmogaus toks suvokimas - jai labai gražu, jai atrodo, kad tos riūžavos kojinytės jai nuo veidelio nušluoja kaip minimum dešimt metų.

Ir nors jos rengimasis tikrai neįtelpa į visuomenės nustatytus amžiaus "standartus", šiaip ar taip aplinkiniai turi arba tylėt arba mirtinai užgaut dabar jau nebejauną moterį (dabar jai per 70).
Žodžiu, aš suprantu, kad keitės anyta gal išsigando savo senatvės artėjančios ir štai tokiom deperatiškom priemonėm bando apgaut pirmiausia save biggrin.gif
Bet, kiekviena iš mūsų pasieks tokį amžių ir dar nežinia, kas mums šaus galvon lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 12, 12:00)
Bet, kiekviena iš mūsų pasieks tokį amžių ir dar nežinia, kas mums šaus galvon  lotuliukas.gif

Vat ta norejau as pasakyti. Nesmerkiu kitu, nes nezinau kaip as pati jausiuos. Tai, kas man gerai, nera taisykle kitam. Vienu teigimas, kad kvepalai turi buti vartojami pagal amziu ir t.t man skamba absoliuciai absurdiskai. Bet kitam, tai tiesu tiesa.

O ir kodel zmonems trukdyti dziaugtis tuo, kas jiems dziaugsma teikia? Na, tam tikros reakcijos is manes isgausi, jei tai tiesiogiai veikia mane. Bet mociute keduose ar mini sijone manes "nejaudina". Lai devi, daro, gyvena kaip nori. Ju gyvenimai, ju sprendimai ir ju likimai. Tolerancijos, o ne pasisaipymo reikia visuomenei. Ipratom bobutes su skarelem matyti, bet juk nebe tie laikai, kad stereotipais jas supanciotume.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 11 12, 15:11)
Vat ta norejau as pasakyti. Nesmerkiu kitu, nes nezinau kaip as pati jausiuos. Tai, kas man gerai, nera taisykle kitam. Vienu teigimas, kad kvepalai turi buti vartojami pagal amziu ir t.t man skamba absoliuciai absurdiskai. Bet kitam, tai tiesu tiesa.

O ir kodel zmonems trukdyti dziaugtis tuo, kas jiems dziaugsma teikia? Na, tam tikros reakcijos is manes isgausi, jei tai tiesiogiai veikia mane. Bet mociute keduose ar mini sijone manes "nejaudina". Lai devi, daro, gyvena kaip nori. Ju gyvenimai, ju sprendimai ir ju likimai. Tolerancijos, o ne pasisaipymo reikia visuomenei. Ipratom bobutes su skarelem matyti, bet juk nebe tie laikai, kad stereotipais jas supanciotume.

Visiskai nepriestarauju. Nes ir nenorejau pasakyti, kad vyresnio amziaus zmogus turi elgtis pagal "standarta" ar "formata" (parfumo, stiliaus ar pan.prasme) smile.gif Nekalbant,kad apskritai amzius priduoda patirties ir solidumo supratimo ir elgesio prasme. Bet cia jau ne ta tema. Moterys, tai dar moterys, bet vyrai kai kurie is viso neislipa is 18 metu lygio lotuliukas.gif ir budami 70m. Cia aisku tik siaip pastebejimas, o vel sakysit , kad kliuna zmones ir esu netolerantiska kitu atzvilgiu doh.gif
Papildyta:
Viskas, jau tylesiu, nes Cikadele tikrai mane ismes is cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 12 lapkričio 2008 - 13:36
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 09:40)
P.S. ir nepaisant siu diskusiju, kaip Jum atrodo Allure sensuelle kvapas, daugiau gaivesnis ar saldesnis? Man jis pradzioje atrode toks zieminis, o dabar kuo toliau tuo labiau atrodo saltas ir toks vesus seifas liekantis  g.gif O gal vaniles mano nosis pasiilgo  mastau.gif

QUOTE(Margot @ 2008 11 12, 09:52)
Man šis kvapas yra vienas iš nedaugelio, kurį būtų galima apibūdinti kaip ryškiai dvilypį: jis ir gaivus, ir sodriai saldus, prieskoninis, taigi, ir vienoks, ir kitoks. Gaivi citrusinė/bergamotės pradžia išlieka pakankamai ilgai, kad pavadinti jį gaiviu, o bazę puikiai nusako tokie epitetai kaip "saldus", "šiltas", "prieskoninis".

pradėjau skaityti apie parfumą, baigiau apie anytas hihihi.gif...

Mano pasirinkimas remiasi tik mano uoslės ypatumai, pripažystu jog dažniausiai nė neskiriu ko kvepalų (nors teisingai vadint taip ir neišmokau: parfumas?EDP? unsure.gif ir t.t.-tai labai nepykit žinovės) sudėtyje yra blush2.gif
Kvapų namie daug ir įvairių: šiuo metu mėgstamiausi būtent Chanel Allure Sensuelle, apačioje buteliuko radau šifrą EDP biggrin.gif -man patinka tas kvapas taip, kad lentynoje nestovi ax.gif -rodos neseniai pradariau, o jau dugnas šviečia blink.gif (50ml) doh.gif . Beje, tuo pačiu ir vyrui įtaisiau Chanel Egoiste (EDT) thumbup.gif -irgi superinis wub.gif
Chanel No.5 man nepatiko blush2.gif

Va tokia nedidelė ta mano patirtis su Chanel 4u.gif
Atsakyti
Norecioau pirkti Chance jei kas turit..
lauksiu i a.z.
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2008 11 17, 18:22)
Norecioau pirkti Chance jei kas turit..
lauksiu i a.z.

Pasižvalgyk Kvepalų išparduotuvėj, tikrai surasi, kas juos pardavinėja...
Kvepalų išparduotuvė
Atsakyti
user posted image
Gal kas užfiksavote, kiek Kristutėje kainuoja?
Atsakyti