Aš anksčiau irgi galvojau, kad Chanel vyrenėms moterims, o dabar žiūriu visai nieko
Madmoiselle visai lengvi pasirodo
QUOTE(helena @ 2008 12 03, 17:30)
Aš anksčiau irgi galvojau, kad Chanel vyrenėms moterims, o dabar žiūriu visai nieko
Madmoiselle visai lengvi pasirodo 
Taip taip, kaip ir Chance abu variantai.
[quote=PaneleKiausiniene,2008 11 17, 21:18]
quote]
O mane naujoji versija No 5 labai suzavejo!!!!
Puikus, elegantiski, netgi sakyciau turntys "karalisko kraujo" kvepalai!
Nesitikejau, kad busiu taip apsesta "flankerio" arba n-tosios Chanel No 5 versijos...
Esu klasikiniu, sodriu, stipriu (kaip konjakas
) kvepalu megeja...
Bet sis kvapas pasirode idealus kasdienis kvapas, kurio seniai ieskojau... (bandziau ieskoti lengvesniu kvepalu, bet taip ir per gerus metus neatradau)
.
Ir vat stai vel mielieji CHANEL (kuriuos gal ir nepelnytai buvau primirsusi
) Kad ir kas ka besakytu apie Chanel - jie be jokios abejones turi dvasia. Ir stipria - as tai uzuodziau No 5 Eau Premiere!
Puikus kvepalai - duodu penkias zvaigzdutes "Masterpiece"
TS)
quote]O mane naujoji versija No 5 labai suzavejo!!!!
Puikus, elegantiski, netgi sakyciau turntys "karalisko kraujo" kvepalai!
Nesitikejau, kad busiu taip apsesta "flankerio" arba n-tosios Chanel No 5 versijos...
Esu klasikiniu, sodriu, stipriu (kaip konjakas
Bet sis kvapas pasirode idealus kasdienis kvapas, kurio seniai ieskojau... (bandziau ieskoti lengvesniu kvepalu, bet taip ir per gerus metus neatradau)
Ir vat stai vel mielieji CHANEL (kuriuos gal ir nepelnytai buvau primirsusi
Puikus kvepalai - duodu penkias zvaigzdutes "Masterpiece"
Madmoiselle kvapas kuri tikrai isimylejau, ir kuris patinka be islygu
tusas man nelabai patiko(lancome labiau) lupu blizgiukai labai fainus, labai gerai laikos
QUOTE(milldute @ 2008 12 03, 18:55)
O mane naujoji versija No 5 labai suzavejo!!!!
Praeis. Mano jau praėjo
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 05, 14:53)
Na negali buti... Jau tris kartus purskiausi ir vis kaifuoju!
Man taip nebuuuuna!
Nu viskas su tuo Premiere liuks, man irgi patinka - pirkt nepirksiu, bet gerbiu
QUOTE(milldute @ 2008 12 05, 21:21)
Na negali buti... Jau tris kartus purskiausi ir vis kaifuoju!
Man taip nebuuuuna!
Manau, kad tai tikra meile! 
Man taip nebuuuuna!
Ne, nu tu, taip tą kvapą aprašei, kad ir bet kam jau aišku, kad čia MEILĖ
Dar biški, ratais pavaikščiok, pasipurškaliok ir žiebk sau dovanike švenčių proga. Nors, ką aš čia, aiškinu
QUOTE(Kobė @ 2008 12 06, 00:06)
Ne, nu tu, taip tą kvapą aprašei, kad ir bet kam jau aišku, kad čia MEILĖ
Dar biški, ratais pavaikščiok, pasipurškaliok ir žiebk sau dovanike švenčių proga. Nors, ką aš čia, aiškinu
tai gi Kalėdų senio metas artinasi
Manau, kad jis tikrai tau padovanos 
Bet as pati nezinau ar verta ta mano naujoji aistra tokiu pinigeliu!
Na bet is kitos buses, net mano avataras man atrodo dera prie to Chanel No 5 Eau premiere buteliuko!
Atleisskit uz OT.
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 05, 15:36)
Man sis kvapas irgi liuks, myliu ir gerbiu, tik jam nebudingas chaneliams iprastas sleifas. Mano subjektyvia nuomone, jie nepasizymi ilgai isliekanciu kvapu
Vakar testavau №19, tai iš pirmo pauostymo nepatiko, netgi labai sakyčiau, bet lapuko neišmečiau(ir labai gerai padariau) įsimečiau į tašę ir pamiršau, tai šian prisiminiau ir išsitraukiau, na ir susižavėjau, kvapas puikus, negaliu net nosies atitraukt nuo lapuko, kitą kartą reikės testuot ant odos.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 12 07, 21:11)
Vakar testavau №19, tai iš pirmo pauostymo nepatiko, netgi labai sakyčiau, bet lapuko neišmečiau(ir labai gerai padariau) įsimečiau į tašę ir pamiršau, tai šian prisiminiau ir išsitraukiau, na ir susižavėjau, kvapas puikus, negaliu net nosies atitraukt nuo lapuko, kitą kartą reikės testuot ant odos. 
Tikiuosi, kad tas įspūdis, kurį paliko "išsivadėjęs" lapelis, neišnyks, nes No.19 - labai geras kvapas. Viršutinėse ir vidutinėse natose - milžiniška puokštė gėlių, bazėje - odos, muskuso natos. Labai daug žalumos kvape. Tik labai rekomenduoju atidžiai išbandyti ant atskirų riešų EDT ir EDP - gerokai skirtingi