QUOTE(Alder @ 2007 12 06, 14:51)
Man tai bobos paveikslas - keletas mano kaimynių:
1.Išsiskyrusios, netekėjusios arba vyras alkoholikas, apie 50-60 metų amžiaus. 2.Kerpasi prieš gerą dvidešimtmetį madingu stilium, rytais plaukus pasuka bigudukais.
3.puikiai išmano kainų kilimo pasekmes,
4. Dar labai gerai žino ką nusipirko kaimynai ir kiek kaimynka mokėjo už paltuką... na ir kiek uždirba kaimynkos vyras, kas be ko. Gali, žinoma pasisakyti ir mados klausimu (O jau ta Zvonkė...) ir niekada nepamiršta parypuoti "kur ritasi pasaulis".
5.Labai taupi. Traukia į Leader price ar pigiausią turgų, nors nuvažiuoti ir grįžti kainuoja tiek pat, kiek susitaupo ten perkant
6.Vis ketina nueit į teatrą, bet tai nėra laiko, tai pinigų - nusipirko naują kraną... Na ir kas dėl to kaltas? Vals-ty-bė. Aha.
7.Ideali boba savaitgaliais eina į bažnyčią.
Aš esu boba. Visiška. pagal čia aprašytą vaizdą.
1. Taip.
2. Na gal prieš dešimtmetį. Bet šukuosena nesikeičia. Ir bigudukais pasisuku, kad palinkimas būtų.
3.Taip. Viskas žiauriai pabrango.
4. Puikiai žinau. ką dirba, kiek uždirba. Ką perka. Ko neįperka. Kaimynų nedaug. Nėr ko nežinoti.
5. Taip. per visą miestą važiuoju į turgų. O jau ten tokių dalykų būna... Tik Super neto, ir Leader price parduotuvės man labai jau vokiškąjį Lidlą primena. fui. Baisu net prisiminti. Niekad neinu.
6. Taip. Į teatrą nenueinu. Bet turiu naują tualetą. Kranai dar visi atrodo tvarkoje.
7. Einu dažnai. Nebūtinai savaitgaliais...
Ką gi. Boba aš. Visiška.