Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

[quote=betite,2007 12 04, 19:01]
Lietuviu kalbos zodyne rasoma taip: biggrin.gif

boba

4. kerėpla lotuliukas.gif
Atsakyti
Zodis boba, man asocijuojasi ne su amziumi, o su gyvenimo budu. T.y. netvarkinga, prisigerus, riebaluotais plaukais, purvinais rubais, keikiasi kas antra zodi it kt.
Atsakyti
O man boba tai niurzga kuri kimba pati nezinia prie ko, iesko priekabiu,pykstasi su visais aplinkiniais ir kelia neigiamas emocijas. O idomiausia kad paskui jos nesupranta kodel su jom nenori bendraut aplinkiniai,vyrai tampa alkoholikai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Cobra @ 2007 12 15, 19:48)
O man boba tai niurzga kuri kimba pati nezinia prie ko, iesko priekabiu,pykstasi su visais aplinkiniais ir kelia neigiamas emocijas. O idomiausia kad paskui jos nesupranta kodel su jom nenori bendraut aplinkiniai,vyrai tampa alkoholikai ir t.t.

gali buti ir atvirksciai: del alkoholiko vyro moteris patampa boba.
Atsakyti
boba tai - susikuitus, susiraukus, netvarkinga, pikta, apsileidus...
Atsakyti
boba -bobai neligi. Ji gali buti jauna ar sena ne tai svarbause,viskas priklauso nuo vertintojo, nuo jo nuomones. Taigi boba galime tapti bet kuri . PVZ vyrui-nes siandien nenori eiti i svecus. Kaiminams -nes tu juos uzliejai vandenu ir t.t.
Atsakyti
[quote=Preila,2007 12 12, 13:02]
[quote=betite,2007 12 04, 19:01]
Lietuviu kalbos zodyne rasoma taip: biggrin.gif

boba

4. kerėpla lotuliukas.gif
[/quote]
is kur jus parsisiunciat tokiu fainu logotipu? smile.gif as ir noriu tokio biggrin.gif p.s.boba dar turi buti pliatkininke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 17, 19:52)
p.s.boba dar turi buti pliatkininke doh.gif

Ne velnio biggrin.gif BOBA TURI BUTI SU KIAUSAIS thumbup.gif
Atsakyti
manau jei nenoresi tapti boba tai ja ir netapsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alder @ 2007 12 06, 14:51)
    Man tai bobos paveikslas - keletas mano kaimynių:
1.Išsiskyrusios, netekėjusios arba vyras alkoholikas, apie 50-60 metų amžiaus. 2.Kerpasi prieš gerą dvidešimtmetį madingu stilium, rytais plaukus pasuka bigudukais.
3.puikiai išmano kainų kilimo pasekmes, 
4. Dar labai gerai žino ką nusipirko kaimynai ir kiek kaimynka mokėjo už paltuką... na ir kiek uždirba kaimynkos vyras, kas be ko. Gali, žinoma pasisakyti ir mados klausimu (O jau ta Zvonkė...) ir niekada nepamiršta parypuoti "kur ritasi pasaulis".
5.Labai taupi. Traukia į Leader price ar pigiausią turgų, nors nuvažiuoti ir grįžti kainuoja tiek pat, kiek susitaupo ten perkant  biggrin.gif
6.Vis ketina nueit į teatrą, bet tai nėra laiko, tai pinigų - nusipirko naują kraną... Na ir kas dėl to kaltas? Vals-ty-bė. Aha.
7.Ideali boba savaitgaliais eina į bažnyčią.

Aš esu boba. Visiška. pagal čia aprašytą vaizdą.
1. Taip.
2. Na gal prieš dešimtmetį. Bet šukuosena nesikeičia. Ir bigudukais pasisuku, kad palinkimas būtų.
3.Taip. Viskas žiauriai pabrango.
4. Puikiai žinau. ką dirba, kiek uždirba. Ką perka. Ko neįperka. Kaimynų nedaug. Nėr ko nežinoti.
5. Taip. per visą miestą važiuoju į turgų. O jau ten tokių dalykų būna... Tik Super neto, ir Leader price parduotuvės man labai jau vokiškąjį Lidlą primena. fui. Baisu net prisiminti. Niekad neinu.
6. Taip. Į teatrą nenueinu. Bet turiu naują tualetą. Kranai dar visi atrodo tvarkoje.
7. Einu dažnai. Nebūtinai savaitgaliais...

Ką gi. Boba aš. Visiška.
Atsakyti
Man tai boba taip pat asocijuojasi su netvarkingumu, alkoholio vartojimu, keiksmažodžiais...

Jūs kaip norit, bet man negražu, kai vaikinas pavadina merginą boba... Tiesiog nepagarbu. Taip kaip aš nevadinu savo vaikino diedu, taip ir aš nenorėčiau, kad mane boba vadintų smile.gif
Jei atitinkamoj situacijoj su humoro jausmu, tai žinoma įsižeist nėra ko, o šiaip nea smile.gif
Atsakyti
Bobos etiketė kažkaip staigiai prilimpa vos išteki ir gauni diedą lotuliukas.gif va mane vyras kažkada pradėjo vadint boba tai aš pasekiau iš paskos ir vadinu jį diedu, dabar žiūriu apsispakajino ir bobą išgirstu vis rečiau matyt pačiam nemalonu būt diedu nes vis dar labai jaunu jaučiasi, o šiaip boba tai sena įkyri moteriška, kuri lenda kur nereik, kiša visur savo trigrašį, bando įvest savo tvarką, apšneka visus 60 daugiabučio butų, o kartais ir daugiau priklausomai nuo namo dydžio, va visus aišku pažįsta kaip nuluptus, žino kas pas ką ir su kuo vakar buvo lotuliukas.gif nu ir t.t
Atsakyti