man boba yra ta kuri pastoviai skundziasi gyvenimu viskuo nepatenkinta nieko nenori o jei ir noretu bet net pirsta pajudinti nenoreciau tokia buti
Kaip tais visai linksma tema pasirodė
Prisiskaičiau čia nuomonių įvairiausių, prisijuokiau.
Man boba tai kai apsileidusi, netvarkinga, abejinga viskam. Deja pažįstu ir jaunų merginų, kurias jau galima vadinti bobomis... Kartais stebiuosi kaip jau susiradus tą vienintelį ir nebūtinai jau už jo laimingai ar nelaimingai ištekėjus taip galima apsileisti. Alia jau jei jis mano tai galiu atrodyt ir elgtis bele kaip
Prisiskaičiau čia nuomonių įvairiausių, prisijuokiau.
Man boba tai kai apsileidusi, netvarkinga, abejinga viskam. Deja pažįstu ir jaunų merginų, kurias jau galima vadinti bobomis... Kartais stebiuosi kaip jau susiradus tą vienintelį ir nebūtinai jau už jo laimingai ar nelaimingai ištekėjus taip galima apsileisti. Alia jau jei jis mano tai galiu atrodyt ir elgtis bele kaip
QUOTE(*dano_mama* @ 2007 12 19, 14:00)
ir as taip manau
man atrodo moteris tampa boba tada kai pasidaro nebesexuali-isstoreja, per buiti pamirsta esmines pasigrazinimo proceduras,pasidaro viskuo nepatenkinta..
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 26, 21:32)
man atrodo moteris tampa boba tada kai pasidaro nebesexuali-isstoreja, per buiti pamirsta esmines pasigrazinimo proceduras,pasidaro viskuo nepatenkinta..
panašiai ir aš galvoju
boba tampama tada kai tavo vyras tampa diedu.
As boba isivaizduoju tokia, kuri pasidaro baisi isvaizda - neprisiziurejus, susiraukus, pikta ant visu ir viso pasaulio. va taip.
Manau, kad cia priklauso nuo gyvenimo budo.
Yra moteru virs 60, kurioms nu nei uz ka nelimpa boba, bet yra tokiu bobu, kurioms vos 20
Yra moteru virs 60, kurioms nu nei uz ka nelimpa boba, bet yra tokiu bobu, kurioms vos 20
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 15:22)
Galbut tada kai visai subobeja..?
QUOTE(Citriniukas @ 2007 10 18, 14:58)
Gali jau ir gimt boba, amzius cia ne rodiklis...
Pritariu juk amzius cia nerodiklis. Zinau viena moteri kuri yra jauna, virs 20 bet padek dieve, tikra boba
Kaip apsirengs kaip nevisas svietas, o kaip kalbet prades taisviso tokia pencininke ir neaisku is kur ji tokias nesamones traukia.
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 26, 21:32)
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 15:22)
cia tai susijuokiau net, gerai pasakyta
kai pradeda bumbeti kaip bobulyte