Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

man boba yra ta kuri pastoviai skundziasi gyvenimu viskuo nepatenkinta nieko nenori o jei ir noretu bet net pirsta pajudinti nenoreciau tokia buti
Atsakyti
Kaip tais visai linksma tema pasirodė biggrin.gif
Prisiskaičiau čia nuomonių įvairiausių, prisijuokiau.
Man boba tai kai apsileidusi, netvarkinga, abejinga viskam. Deja pažįstu ir jaunų merginų, kurias jau galima vadinti bobomis... Kartais stebiuosi kaip jau susiradus tą vienintelį ir nebūtinai jau už jo laimingai ar nelaimingai ištekėjus taip galima apsileisti. Alia jau jei jis mano tai galiu atrodyt ir elgtis bele kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2007 12 19, 14:00)
manau jei nenoresi tapti boba tai ja ir netapsi lotuliukas.gif

ir as taip manau drinks_cheers.gif , cia daug kas priklauso nuo saves pacios g.gif smile.gif
Atsakyti
man atrodo moteris tampa boba tada kai pasidaro nebesexuali-isstoreja, per buiti pamirsta esmines pasigrazinimo proceduras,pasidaro viskuo nepatenkinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 26 birželio 2008 - 20:33
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 26, 21:32)
man atrodo moteris tampa boba tada kai pasidaro nebesexuali-isstoreja, per buiti pamirsta esmines pasigrazinimo proceduras,pasidaro viskuo nepatenkinta..

panašiai ir aš galvoju blush2.gif
Atsakyti
boba tampama tada kai tavo vyras tampa diedu.
Atsakyti
As boba isivaizduoju tokia, kuri pasidaro baisi isvaizda - neprisiziurejus, susiraukus, pikta ant visu ir viso pasaulio. va taip.
Atsakyti
Manau, kad cia priklauso nuo gyvenimo budo.
Yra moteru virs 60, kurioms nu nei uz ka nelimpa boba, bet yra tokiu bobu, kurioms vos 20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 15:22)

drinks_cheers.gif Taip ir yra biggrin.gif Bet yra viena išeitis , keisti diedą biggrin.gif
Atsakyti
Galbut tada kai visai subobeja..?
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 10 18, 14:58)
Gali jau ir gimt boba, amzius cia ne rodiklis...

Pritariu juk amzius cia nerodiklis. Zinau viena moteri kuri yra jauna, virs 20 bet padek dieve, tikra boba doh.gif lotuliukas.gif
Kaip apsirengs kaip nevisas svietas, o kaip kalbet prades taisviso tokia pencininke ir neaisku is kur ji tokias nesamones traukia. lotuliukas.gif

QUOTE(almantė_k @ 2008 06 26, 21:32)

drinks_cheers.gif ir dar pridursiu tampa viskam atipatiska.

QUOTE(Ievosius @ 2008 06 27, 15:22)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia tai susijuokiau net, gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
kai pradeda bumbeti kaip bobulyte biggrin.gif
Atsakyti