Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Elldija @ 2007 10 23, 12:07)
Ne, tada galima neverkiant išsivirti perlinių kruopų košės (sakau iš asmeninės patirties) ir žygiuoti su draugais į lietuvišką gamtą tourist5.gif .
O diskusijas apie madingąjį Taitį palikti FIFOMS nail.gif

O apie ką tada galima kalbėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 23, 14:10)
Paziurekm ir i tai pozityviai. Beveik visos temos dalyves, paminejo, kad boba, tai "stora...." ir pan. Uz 700Lt per menesi, joks virsvoris negresia ir sansai buti boba sumazeja  biggrin.gif

atvirškčiai. netunkama nuo GERŲ ir kokybiškų maisto produktų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 10 23, 11:59)
Boba, tai ne išvaizda, tai mąstymo būdas.

ir dar gyvenimo būdas.... gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 10 23, 13:16)
ir dar gyvenimo būdas.... gathering.gif

Taip, kai aplink mato kitus, bet ne save pacia biggrin.gif
Atsakyti
o mane boba isvadino (piktai) dukrytes krikstatevis,mol sedziu namie(nes vaiko ner kur det),nebeinu i klubus nes nenoriu,nebesidomim abu baliais bet vyrui cia jau mano itaka atseit padaryta ir aplamai kaip as apsirengusi(finansu tai iki 1000lt trim asmenims ir tik vyro alga,is kur man gaut tu sukneliu ar sijonu,kai vaikui ant pamperiu men gale pinigu ieskai) TADA JAU TAPAU BOBA,MAN DAR TIK 29!
Atsakyti
boba man - moteris (ar mergina - nuo amziaus tai nepriklauso), kuri nesirupina savo isvaizda, kisasi i kitu gyvenima, o savuoju skundziasi, bet nesiekia ji pagerinti, stumdosi , o viesajame transporte ne atsiseda, o issidrebia pries taip dar pasistumdziusi (tokias vadinu 'boba klest'), taip pat visos namie uzsitupejusios ir tik apie juos bei vaikus sugebandzios kalbeti namu seimininkes ax.gif
Atsakyti
Pritariu nuomonei, kad boba- mąstymo ir gyvenimo būdas...sakyčiau diagnozė doh.gif
Atsakyti
Man boba tampama tada,kai nesugebama suprasti ir bendrauti su jaunais žmonėmis.Kai pastoviai kartojama:"Mūsų laikais jaunimas geresnis buvo..."
Kai dukra slepia nuo mamos-bobos ,kad turi draugą,nes pradės šaukti,kad"dar ne laikas" ir t.t.Kai susitikus su draugėmis aptarinėja serijalus ir apkalba pažįstamus...Nu ,žodžiu,boba yra boba. gossip.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad pasaulyje išvis nėra tokių dalykų kaip "bobų" schmoll.gif
Atsakyti
man boba asocijuojasi su chamizmu, nevalyvumu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 03, 18:58)
boba man - moteris (ar mergina - nuo amziaus tai nepriklauso), kuri nesirupina savo isvaizda, kisasi i kitu gyvenima, o savuoju skundziasi, bet nesiekia ji pagerinti, stumdosi , o viesajame transporte ne atsiseda, o issidrebia pries taip dar pasistumdziusi (tokias vadinu 'boba klest'), taip pat visos namie uzsitupejusios ir tik apie juos bei vaikus sugebandzios kalbeti namu seimininkes ax.gif

pritariu siai nuomonei, kad boba tampama nepriklausomai nuo amžiaus, bet kas liecia namu seimininkes, nesutinku, yra ir labai veikliu namu šeimininkiu, kurios dar geriau atrodo už daugelį kitų, tiesiog reik moketi saves neapleisti.
Atsakyti
Ajetus, vajetus!user posted image A tai būti boba pagal jus - gerai ar blogai?user posted image Aš tai esu boba ir man labai gerai. user posted image
Vat, diedas vairuodamas mestelna "Nu, aišku, boba už vairo!" - tada tai atsidarau: "Pasižiūrėk ir už šito vairo diedas sėdi, ir už ano diedas - kiek čia tų diedų taip ligotai važinėja?"user posted image
Arba dar: diedų kompanijoj kai apie bobas kalba užeina, tai dažniausiai puolu guost: "Dievuliau, kaip man Tavęs gaila: ir Tave ta boba suvystė? Nu ir kur tavo protas buvo? A mažu per prievartą Tave apvesdino?"user posted image
Visos mes esam iš pradžių pacanės, miergos, panos, draugės, paskui tampam žmonos, bobos, paskum - mamkos, babcės... Na ir ką? Man tai gal net rimčiau skamba nei katinėliai, zuikučiai, mazgiukai, brangiosios.user posted image user posted image
Va, pribambėjau... tongue.gif Sakau, gi boba esu gera, tskant!user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 04 gruodžio 2007 - 14:33