Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(almantė_k @ 2008 06 26, 21:32)
man atrodo moteris tampa boba tada kai pasidaro nebesexuali-isstoreja, per buiti pamirsta esmines pasigrazinimo proceduras,pasidaro viskuo nepatenkinta..

jo- pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 07 16, 17:38)
jo- pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif

O aš nesutinku.. Va turim kaimynę, pensininkę, storą ir neseksualę biggrin.gif ,bet ji moka gražiai mintis išdėstyt, mėgsta jaunas kompanijas, kad bendraujant su ja net nejauti nei amžiaus skirtumo, nei jos išvaizdos nebematai.. Vyrukai taipogi mėgstą jos kompaniją, tik ji lb jau išranki biggrin.gif , moką juos į vietą pastatyt. Keista, bet tie jaunikiai dažnai būna kokie 40 mečiai:) . Na, o močiutės anūkė, tai BOŽĖ BOŽĖ, 20ties, bet visad susiraukus ir nepatenkinta, kad ir liekna, ir straini, bet tokia atgrasi,kad nėi vienas (net bobulės) kavalierius neužkalbina doh.gif . Tad dažnai mastau,kad žmogus gražus vidumi, o subobėti galima ir šešiolikos smile.gif
Atsakyti
Nuo tada, kada kažkokie idiotai sugalvojo šitą terminą mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 07 16, 18:41)
Nuo tada, kada kažkokie idiotai sugalvojo šitą terminą mad.gif

Kazkur skaiciau, kad kazkur po 33-35m zmogus tarsi sustoja. Na, uzsiciklina, ne taip imliai priima naujoves. Manau, tikrai yra tame tiesos, tas galioja ir diedams. Man, pvz., kol zmogus domisi patinkancia muzika, neziuri negatyviai i naujas grupes, tol yra ne boba ir ne diedas. Nezinau kodel, cia man vienas pagrindiniu rodikliu.
Atsakyti
Kada pati sau leidzia subobeti biggrin.gif
Atsakyti
ir man labai idomu kada moteris tampa boba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 07 28, 20:24)
ir man labai idomu kada moteris tampa boba mirksiukas.gif

moteris tampa boba, kada išteka biggrin.gif

bób|a (1)
1. menk. ištekėjusi moteris; sena moteris, senė: Prisirinko ~ų, ~ģlių, ~łčių.
2. šnek. fam. žmona, pati

dabartinės lietuvių kalbos žodynas
http://www.autoinfa.lt/webdic/
Atsakyti
moteris visuomet ir yra moeris, tik kai kuom nors neitinka ir buna pavadinama sena, durna boba, ar tiesiog boba smile.gif
Atsakyti
Man tai boba ta, kuri visada su susiraukusia marmūze. O dar baisiau, kai veža vežimėlyje leliuką o pati tokia baisiai persiraukusi, tai vis sakau kaip gaila vaikiuko, nes jis auga ne kokioje mamos atmosferoje....
Atsakyti
Mano močiutė man sakydavo kad bobos patvory auga (supraskit, kažkokia žolė) biggrin.gif Stereotipinė "boba" manau niurzga, nepatenkinta gyvenimu g.gif
Atsakyti
Bobos amziaus netur. bet yr dvi rusys :
1. Blogoji Boba - tai neprisiziurejusi, kalbanti tik apie maista, vaikus, kainas, puodus, lekstes.... nesuprantanti jumoro jausmo ir viska priimanti uz tikra piniga... savo vyra sekiojanti ir komanduojanti, pastoviai bambanti del smulkmenu, terorizuojanti jo draugus ir uzdaranti ji namuose... pati nedalyvaujanti niekur ir nesidominti jokiomis naujovemis. smerkianti visus kas masto kitaip nei ji. Turinti skardu balsa ir paleidzianti kakarine kiekviena karta kai yra proga ir kai jos nera. netaktiska.
2. Geroji Boba - tai smarki moteriske, turinti tvirta nuomone, megstanti vadovauti, propaguojanti tvarka ir svara, skaniai gaminanti, gera mama ir greiciausiai karjeriste... tokios vyras prisibijo, taciau gerbia. Taciau turi ji ir proto, moka manipuliuoti savo galiomis ir vyra gali uzliuliuot taip, kad tas net nepastebes kodel anos klauso. Vyro draugai bijo jos, taciau ne tiek, kad nepakviestu su vyru i saunu vakareli... tik pasistengia tada laikytis bent minimalios tvarkos smile.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zina-vėžys @ 2008 07 16, 19:04)
O aš nesutinku.. Va turim kaimynę, pensininkę, storą ir neseksualę biggrin.gif ,bet ji moka gražiai mintis išdėstyt, mėgsta jaunas kompanijas, kad bendraujant su ja net nejauti nei amžiaus skirtumo, nei jos išvaizdos nebematai.. Vyrukai taipogi mėgstą jos kompaniją, tik ji lb jau išranki biggrin.gif , moką juos į vietą pastatyt. Keista, bet tie jaunikiai dažnai būna kokie 40 mečiai:) . Na, o močiutės anūkė, tai BOŽĖ BOŽĖ, 20ties, bet visad susiraukus ir nepatenkinta, kad ir liekna, ir straini, bet tokia atgrasi,kad nėi vienas (net bobulės) kavalierius neužkalbina  doh.gif . Tad dažnai mastau,kad žmogus gražus vidumi, o subobėti galima ir šešiolikos smile.gif

Gražiai parašyta. thumbup.gif

Vidinis grožis tikrai yra svarbesnis už atsitiktines biologines duotis. Graži vidumi švytinti storulė yra tikrai malonesnė nei "misė" pikčiurna. biggrin.gif
Atsakyti